Este posibilă relaţia cu un coleg de serviciu? Ce şanse are?

Ai grijă ce alegi ca să nu rămâi fară niciun bărbat

El e însurat


Colegul de care te-ai îndrăgostit e însurat. În acest caz, trebuie să pleci de la premisa că, în general, bărbaţii însuraţi iubesc acest statut. Altfel nu se căsătoreau. Un bărbat însurat nu pleacă de lângă soţie, în cele mai multe cazuri, doar pentru o nouă soţie. De aceea pleacă foarte greu. Bărbaţii însuraţi preferă amantele. Unele care nu le dau prea multe bătăi de cap. E dificil pentru ei să manevreze două relaţii, job, copii şi alte obligaţii.

E şi costisitor. Aşa că preferă blondele şi hotelurile ieftine. Nu trebuie să ai mari aşteptări de la o astfel de relaţie. Chiar dacă pleacă de acasă şi divorţează, se termină prost. Va veni la tine cu tot trecutul şi prezentul ceea ce înseamnă fosta soţie, copii, pensie alimentare, împărţirea bunurilor. Deci, vei primi doar jumătate sau mai puţin din bărbatul de care te-ai îndrăgostit. Aşa că trebuie să-ţi cântăreşti bine deciziile. În plus, se mai poate întâmpla următorul fenomen - o dată eliberat de restricţiile unei căsnicii, poate să înceapă să guste libertatea şi să o tot guste, iar tu rămâi cu buza umflată.

În concluzie, sunt foarte multe relaţii care se formează la serviciu, uneori prea multe, acesta fiind şi un semn că stai prea des peste program.
Succesul lor e direct proporţional cu lipsa obligaţiilor sociale ale celor implicaţi.

Dacă v-a plăcut acest articol vă aşteptăm pe pagina noastră de Facebook.

Valentina
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod