Luna de miere all inclusive avantaje dezavantaje

Este o lună de miere all inclusive alegerea potrivită pentru tine și jumătatea ta?

Precis ai auzit de vacanțele all inclusive dar oare o astfel de alegere este ideală și pentru luna de miere? Află avantajele și dezavantajele pe care ți le oferă o lună de miere all inclusive și începe să planifici din timp sejurul de vis.
Clasificarea de all inclusive semnifică acoperirea costurilor pentru cazare, mese, băuturi, bacșișuri, taxe, transfer aeroport și numeroase facilități și activități suplimentare. Unele stațiuni pot include chiar și organizarea nunții în serviciile de tip all inclusive.
Este adevărat, însă, că vor fi și alte costuri pe care trebuie să le iei în calcul, de exemplu costul biletelor de avion până la destinație, cadourile pentru cei dragi și convorbirile telefonice. În plus, dacă vă atrage ideea de lună de miere all inclusive este recomandat să verificați cu atenție statutul băuturilor alcoolice. Acestea nu sunt incluse automat în plan, ci există locații care nu le cuprind în opțiunea all inclusive. În cazul în care nu consumați alcool nu va fi nicio problemă, dar dacă v-ați imaginat bând des șampanie în sejurul special precis costurile suplimentare vor fi semnificative. 
Potrivit theknot.com, majoritatea croazierelor nu oferă băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice în cadrul variantei all inclusive, iar bacșișurile pentru personal sunt separate.
Prețurile pentru închirierea mașinilor, tratamentele la spa sau excursiile în locațiile din apropiere nu vor fi de obicei acoperite decât dacă ați optat pentru un pachet clar de servicii.

 
Iată ce avantaje vă oferă o lună de miere all inclusive:

 
1. Economii de până la 25% din costuri

Dacă veți alege varianta all inclusive veți reduce semnificativ costul total pentru sejur. Cu toate acestea, nu optați pentru o locație cu un preț redus al pachetului all inclusiv care se află foarte departe de voi. Este posibil să plătiți prea mult pentru biletele de vaion, iar economiile să dispară.

 
2. Evitarea costurilor surpriză

Cu această opțiune nu veți avea parte de momente neplăcute dacă veniți cu un buget fix și deodată apar taxe neprevăzute inițial.
All inclusive reprezintă un preț clar, transparent, cunoscut de la început.

 
3. Nu trebuie să aveți mereu la îndemână portofelul sau cardul

Nu va trebui să plătiți de fiecare dată când cereți șezlonguri, mergeți la masă, beți cocteiluri sau vreți o gustare rapidă.

 
4. Puteți încerca noi activități sau le puteți relua pe cele care vă plac deja

Ficare stațiune și vas de croazieră vor oferi activități variate printre care scufundările, schiul pe apă, mersul în canoe, voleiul, baschetul, alpinismul, tenisul sau șahul. În cazul în care sunteți amatori de golf trebuie să știți că taxa all inclusive acoperă de obicei transferurile și lecțiile.

 
5. Puteți obține organizarea nunții pe gratis 

Există stațiuni care oferă organizarea nunții fără costuri suplimentare dacă se rezervă luna de miere all inclusive pentru un număr specificat de nopți.
Cu ajutorul experților veți uita de stres și agitație. 
Deși o lună de miere all inclusive oferă avantaje substanțiale, există și puncte slabe.

 
Iată care pot fi minusurile acestei variante:

 
1. Nu veți fi stimulați să descoperiți cultura locală

Dacă stațiunea unde sunteți cazați vă oferă deja tot ce vă doriți nu vor fi șanse prea mari să mergeți să explorați deliciile culinare preparate de localnici sau tradițiile specifice. În cazul în care vă place aventura poate ar fi bine să vă gândiți de două ori înainte de a alege această opțiune.

 
2. Poate fi plictisitoare

Dacă nu vă place să vă aflați tot timpul în același decor este posibil să ajungeți să vă plictisiți în timpul unei luni de miere all inclusive.
Pentru a evita acest inconvenient alegeți o stațiune de mari dimensiuni, cu cel puțin 5 restaurante, room service și relații de colaborare cu alte stațiuni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod