Femeie zambitoare

De ce ar trebui să ai încredere în partenerul tău chiar dacă nu merită. 10 motive!

O poveste de dragoste de succes se bazează pe încrederea între parteneri. Ar trebui să faci primul pas pentru a avea un ascendent care-ți va oferi posibilitatea să controlezi, în sens pozitiv, relația

Succesul unei relații se bazează pe încredere. Nu ai nicio șansă să fii iubită dacă nu crezi în cel căruia îi pretinzi asta.
În lumea modernă, încrederea devenit cea mai prețioasă marfă. Iar, în multe relații ea se tranzacționează până dispare. Și, apoi, se alege praful.
Dacă îți dorești cu adevărat o relație de lungă durată și dacă, la un moment dat, ai ținut la iubitul tău, atunci acesta merită toată încrederea ta.
Știu ă există momente în care te îndoiești de el.

Sunt momente în are te dezamăgește, dar așa-i în viață. Chiar și zeii mai fac greșeli, ce să mai vorbim de oameni.
Dacă are încrederea ta și știe că-i dai o a doua șansă, are o motivație subtilă de a se îndrepta. Se poate agăța mereu de ceva ca să rămână aproape de tine.
Iată 10 motive pentru care merită să ai încredere în el cu toate că uneori îți spui și tu ca multe alte femei că ”toți bărbații sunt porci”:
1. Te așezi într-o poziție superioară în relație.
Ești cea care iartă deci ai un ascendent asupra lui.
2. Încrederea ta va fi un adevărat imbold pentru el de a realiza mai multe, de a munci mai bine și de a câștiga mai mulți bani. Pentru că știe că vei aprecia asta. Nu vei fi niciodată indiferentă la realizările lui.
3. Încarci relația cu multă energie pozitivă și astfel îndepărtezi certurile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod