Ce ii enerveaza pe barbati

Eva deconspira pentru tine o spectaculoasa colectie de expresii si fraze pe care tu le crezi inofensive, dar care pe ei ii enerveaza.
Eva deconspira pentru tine o spectaculoasa colectie de expresii si fraze pe care tu le crezi inofensive, dar care pe ei ii enerveaza. Unele dintre aceste expresii tipic feminine, pot fi evitate, altele pot fi inlocuite cu formule mai blande. Unele nu trebuie schimbate cu nimic, trebuie doar rostite in alte conditii, in alte circumstante.

Ma enerveaza!


Dan, 33 de ani: “Lasa capacul la toaleta!” este o chestie pe care o aud in fiecare zi si ma enerveaza foarte tare. De ce nu putem vedea lucrurile invers. De ce sa nu fie normal sa stea sus capacul?
Sergiu, 25 de ani: “Dar de ce?” este formula pe care iubita mea o foloseste mereu atunci cand am o idee, o propunere sau cand spun ceva la care se poate raspunde 'de ce?'. Foarte enervant.
Petre, 27 de ani: Cand o aud pe sotia mea spunand: “Fa curat in camera”, parca o aud pe mama. Ma enerveaza foarte, foarte tare. Mi-ar placea sa spuna altfel!
Silviu, 37 de ani: Aud constant urmatoarea chestie: “De maine, ma apuc de regim”. A spus chestia asta de zeci de ori, fara sa reuseasca sa se tina de cuvant mai mult de cateva zile. Mi-ar placea sa nu mai zica nimic si sa faca.
 

Este insuportabila!

 
Matei, 38 de ani: Ma supara, ma enerveaza si ma deranjeaza cand vorbeste urat despre mama, in conditiile in care stiu ca mama mea este o femeie foarte buna, care o iubeste.
Daniel, 32 de ani: Sunt situatii in care imi spune ca sofez ca un nebun. Este gresit ca ma judeca. Si ma judeca pentru ca ea nu poate ajunge in viteza a patra decat din intamplare.
Constantin, 40 de ani: Ma supara si ma deranjeaza atunci cand le critica pe fostele mele iubite sau critica femeile de pe strada, pur si simplu, fara niciun motiv anume.
Andrei, 33 de ani: Imi place mult sa ascult linistea, intr-un loc potrivit, cu un pahar de bere in mana sau cu o cafea. Ea este impreuna cu mine. In aceste momente de liniste ma intreaba: 'Nu ai nimic de spus? De ce nu spui si tu ceva?'
Cristian, 39 de ani: Nevasta mea are obiceiul enervant de a spune 'copiii tai', atunci cand acestia gresesc. Parca faptul ca ei gresesc este provocat exclusiv de genele mele. Chiar foarte enervant!
Sorin, 40 de ani: Ma scoate din sarite foarte, foarte tare, atunci cand ii dau telefon sotiei mele, de pe mobil, iar primul lucru pe care il spune este 'Unde esti?'. Nu spune nimic altceva, nu ma saluta, nu ma intreaba nimic, doar atat 'Unde esti?'
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aaaaa pe 23 Ian 2014, 01:37
    da voi femeile tare perfecte sunteti

    ca piesa aia,toate's la fel.Voi va credeti superioare? barbatii nu au nici un drept? tot voi comentati la orice facem noi :)

    0
    0

  • Torry pe 14 Nov 2011, 20:05
    mda

    Sunteti culmea,fetelor,doamnelor.La orice articol aveti de comentat,nu va place nu intrati,nu cititi.S-a scris acest articol pentru a ne invata ceva,da si barbatii ne inerveaza,dar jupineasa tine casa.

    0
    0

  • brunetzik249 pe 14 Dec 2010, 15:05
    Dar barbatii nu enerveaza femeile?

    Eu zic ca DA !..Foarte mult uneori..ne controleaza orice miscare si ne reproseaza knd gresim,dar greselile lor nici nu le observa.Ei mereu fac lucruri "bune" si asta ma enerveaza la maxim !

    1
    0

  • deni pe 24 Mar 2010, 15:04
    pt Phoebe foarte original

    era mai bine daca ar fi tradusa pagina de site......

    1
    0

  • DIANA pe 15 Dec 2009, 21:59
    MA ENERVEAZA

    MA ENERVEAZA CA NU COMUNICAM PEA MULT SI LA DEZORDINE I BAIE DIMINEATA! MA ENERVEAZA CA NU STAM OPREA MULT IMPREUNA! MA ENERVEAA CA NU IESIM IMPREUNA! MA ENERVEAZA CA NU AVEM O V9ATA SEXUALA EFICIENTA,CHIAR LIPSESSTE!

    2
    0

  • Otlia Ignat pe 6 Nov 2009, 17:55
    pentru Phoebe si L

    Va multumesc pentru critica. Nu am intentia de a polemiza, o sa urmez indemnul de a mentiona sursa. Imi permit insa sa afirma ca eu nu am pretentia ca am inventat apa calda! Si nici nu stiu, daca stie cineva, cine este cel care a inventat apa calda! Si o intrebare: credeti ca barbatii femeilor care citesc aufeminin.com sunt diferiti de barbatii femeilor care citesc eva.ro?

    1
    0

  • L pe 6 Nov 2009, 15:33
    Plagiat...din nou

    Exact, Phoebe! UN ALT ARTICOL PLAGIAT! despre asta voiam sa comentez si eu: http://www.aufeminin.com/comprendre-les-hommes/psychologie-du-couple-comprendre-son-couple-d8320.html Macar indicati sursa, dna Otilia Ignat!

    1
    0

  • Phoebe pe 6 Nov 2009, 13:32
    foarte original

    Va felicit pentru originalitatea subiectului. Sau mai degraba creativitate?! Avand in vedere ca subiectul aparuse deja in aufeminin, cred ca ati colaborat cu autorul... Ntz, ntz, ntz... Nu e prea frumos. Ia uitati-va aici: http://www.aufeminin.com/comprendre-les-hommes/psychologie-du-couple-comprendre-son-couple-d8320.html

    1
    0

  • ionela bibo pe 6 Nov 2009, 10:23
    ce ii enerveaza pe barbati

    da? dar pe femei stiti cite expresii enervate au si ei? si da f. adevarat gresim si noi enorm cum altfel

    0
    1

  • mihaela pe 5 Nov 2009, 18:45
    asa este

    cred ca uneori suntem insuportabile.ne trebuie mai multa diplomatie.cand ne dam seama de asta deja e prea tarziu...

    1
    0

  • dan pe 5 Nov 2009, 17:57
    asa e

    asa sunt femeile .si pe mine ma enerveaza iubita , dar nu avem ce sa le facem. fara ele viata noastra ar fii prea plictisitoare .

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod