Femeie suparata pe partener

Ce am învăţat după ce soţul meu a plecat! O poveste adevărată care te poate ajuta

Am rămas singură cu doi copii. O să-mi fie şi mie greu, dar şi lui. Căsnicia e un parteneriat în care fiecare trebuie să-şi găsească locul

Soţul meu a plecat de acasă. Nu ştiu cum s-a descurcat bunica mea de una singură pentru că bărbatul ei nu s-a mai întors de pe front. A îngropat un sicriu gol şi a crescut doi copii. Nu s-a plâns niciodată. Iar eu am fost părăsită de un bărbat care nu m-a meritat şi sufăr ca o proastă.
Poate e ruşinea la mijloc. Bunica mea trăia, ştiind că soţul ei a murit ca un erou, la datorie. Pe când, eu ştiu că a fugit după o fustă  mult mai tânără.
Am rămas la fel, cu doi copii.

Îi iubesc şi o să-i cresc. Nu o să mă ajute prea mult. Aşa că o să muncesc mai mult şi o să mă bucur de ei. Îl las pe el s-o ia de la început. Să vadă, în sfârşit, cât e de greu. Să tragă până îi sar ochii din cap ca să facă rost de bani pentru tânăra lui iubită.
Acasă, găsea totul pregătit. Nu ridica un pai de jos. Acum, va trebui să lupte şi el pentru relaţia lui. Dacă o să mai vină şi un copil, o să-i fie şi mai greu.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gogu Sexologu pe 19 Nov 2016, 14:42
    merite

    Nu te-a meritat ? Da` ce esti tu, vreun cadou sa te merite? Vreo podoaba, bijuterie ? Culmea e ca am observat atitudinea asta la niste mediocre... femeile adevarate , exceptionale nu gindesc asa. Poate peste citeva secole o sa invatati ce inseamna feminismul si egalitatea adevarata intre sexe.

    0
    1

  • farcasu catalina pe 24 Mai 2016, 12:31
    nu te neglija...

    De cele mai multe ori cuplurile sunt facute din folositi si cei care folosesc.Uitati-va la femeile din italia,spania cum se intretin,merg cel putin bisaptamanal la fitness,gatesc semipreparat,alearga prin parcuri,au stima de sine exagerata.Consecinta,arata mult mai tinere ca noi la aceeasi varsta,au tinuta sportiva,stare de spirit buna.La noi daca ti-ai ales un berbant care traieste pt el si mai ai si vocatie de mama eroina,iti apar kilogramele in plus,sanii cazuti,in scurt timp berbantul se va consola in bratele alteia mai tinere.Nu stiu daca toate putem alege,dar daca traim prin altii,ne sacrificam sa si stim ce putem pati...

    3
    1

  • farcasu catalina pe 24 Mai 2016, 08:35
    viata adevarata nu-i contract

    da a plecat,nu-i mai place de tine s-a plictisit,ce-i asa anormal.Ai fi putut fi tu in locul lui,poti sta cu un om care nu-ti mai place?viata nu-i un contract,asculta-ti si inima.....traiesti o singura data.Are caracter norocosul,putea trai in concubinaj....

    3
    1

  • Mircea pe 23 Mai 2016, 14:21
    ca sa vezi!

    pe mine m-a parasit iubita! motivul? n-am corespuns nevoilor ei! care nevoi, dupa ce face acum, par a fi doar 1. sexuale 2. financiare; problema este ca nevoile ei sexuale pot fi satisfacute doar daca sunt si ale mele (sigur, acum are pe altul, caruia i se daruieste cum mie mi-a refuzat intotdeauna, dar un partener nou pare mereu mai bun decat cel vechi, pana se invecheste si el, apoi ai nevoie de altul samd) iar cele financiare nu depind exclusiv de vointa mea, ca sa merit desconsiderare pentru asta; ideea? oameni cu organ genital in loc de inima sunt la ambele sexe.

    8
    0

  • db pe 23 Mai 2016, 12:16
    Greseala femeilor

    "Am considerat că dacă găseşte mâncare pe masă, curat în casă, totul e rezolvat." Ai considerat prost, astea sunt lucruri de baza, normale. Si nu esti singura care face aceasta greseala. Si, bineinteles, barbatul e om de nimic si s-a dus cu alta ... si o sa vada el ca nu o sa-i fie bine ... Serios???

    5
    1

  • Taraxacus pe 23 Mai 2016, 10:17
    Ce ai invatat

    Chiar ce ai invatat? "... Să ştiţi că o căsnicie e formată şi din bărbat şi din femeie. ..." asta ai invatat? maaaare lucru.... si acum dupa ce ai invatat simti nevoia sa inveti si pe altete... Articol de 2 bani....

    8
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod