Cat ne incurca pasiunile sotului in casa?

Atunci cand ne gandim sa construim o casa ne gandim sa aiba cele necesare, adica bucatarie, dormitoare, bai, camera de joaca pentru copii.
Atunci cand ne gandim sa construim o casa ne gandim sa aiba cele necesare, adica bucatarie, dormitoare, bai, camera de joaca pentru copii. Insa in febra proiectarii se intampla sa uitam pe cel care ne sustine visul si il finanteaza, adica pe el, sotul nostru.

Pentru ca si el are totusi nevoie de un colt al lui si numai al lui, in care sa faca ce vrea fara sa ne incurce, sa-si dezvolte pasiunile, sa-si primeasca prietenii sa aiba acea mica intimitate fara noi, nevestele. Daca va aduceti aminte tatii nostri aveau acasa, in micul apartament un loc pentru scule, pentru suruburi, fie pe balcon, fie in garaj, acolo unde nu ajungea ochiul aprig al nevestei.


Insa acum, ca ne construim o casa, ar avea loc si pasiunea sotului in ea. Sa ne gandim mai intai cam ce ii place. Poate ii place sa pescuiasca si atunci are multe scule de pescuit, undite, mulinete, poate chiar o barca cu motor si peridoc pentru transport, deci are nevoie de un spatiu mai mare, poate ceva gen garaj.

Daca ii place sa joace golf sau tenis are tot felul de echipamente si ii trebuie un dulap special si atunci am scapat mai ieftin! Insa ce ne facem daca ii place sa picteze, sa olareasca sau sa asculte muzica la maxim? Ii vom aloca un spatiu, o camera pe care o va folosi ca si atelier, in care sotia nu are ce cauta!

O casa mai trebuie sa aiba si un loc pentru primit musafiri, in aer liber.
Acolo unde avem gratarul, un foisor sau un umbrar, cu mese, scaune, in libertate la aer curat, in tinuta sport, eventual pe malul apei, unde sa ne simtim bine cu prietenii. Mare atentie, atunci cand il ganditi, sa nu fie la strada, la vedere, sau in aproprierea geamurilor de la dormitor- tot fumul si zgomotul vor ajunge in casa.

Sa stiti ca si ei, barbatii au nevoie de spatiu vital, si atunci vrand nu il gasesca acasa il gasesc il cluburi si nu e tocmai "convenabil" sa ii lasam intre ei singuri in fata intregii lumi, deci doamnelor, dati voie sotilor sa respire, acasa la ei!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicuistrate pe 15 Dec 2013, 23:05
    are dreptate

    iar voi doamnelor, actionati conform zicalei: fa ce spune popa, nu ce face popa.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod