12 trucuri pentru ziua nunții pe care orice mireasă ar trebui să le știe

Vrei ca ziua nunții să fie perfectă și este normal ca orice mireasă să simtă această presiune de a avea nunta de vis. Dar nu înseamnă neapărat că trebuie să te stresezi foarte mult.
Folosind trucurile potrivite și cele mai bune reguli pentru planificare, ziua nunții tale poate fi așa cum visezi.

În loc să-ți faci griji dacă invitații se simt bine, dacă mâncarea va fi gustoasă sau dacă vei rezista pe tocuri toată noaptea, gândește-te că este una dintre cele mai fericite zile din viața ta de care trebuie să te bucuri. Iată câteva trucuri simple pentru ziua nunții pe care orice mireasă ar trebui să le știe:

1. Îți faci nunta în aer liber? Folosește un parfum care are efect repelent împotriva insectelor. Poate nu știai că există, dar numeroase branduri au astfel de produse care miros excelent și resping insectele.
Două dintre ele sunt Aromaflage sau Bombshell Victoria’s Secret.

2. Ai o mulțime de plicuri cu invitații de lipit? În loc să lingi lipiciul, așa cum facem cei mai mulți dintre noi, folosește un lipici stick. Eviți gustul oribil de adeziv de pe plic, dar și riscul de a te tăia cu hârtie.

3. Folosește dispozitive speciale pentru tocuri care împiedică scufundarea tocurilor în pământ sau iarbă la nunțile în aer liber. Și dacă tot ești la acest capitol, cumpără mai multe și pune-le într-un coș, la dispoziția invitaților.

4. Dacă evenimentul are loc în aer liber, acoperă mâncarea cu clopote din sticlă.

5.
Pantofii de nuntă sunt de obicei noi și au talpa netedă, fiind foarte alunecoși. Freacă-i puțin pe talpă cu glaspapir înainte de a-i purta, ca să ai mai multă stabilitate pe suprafețe alunecoase precum parchet sau gresie.

6. Ascunde-ți rujul sub șervetul de masă. În acest fel îl poți reaplica fără să fii nevoită să te duci de multe ori la toaletă pentru a-ți reface machiajul.

7. Evită produsele lactate timp de trei zile înainte de nuntă. Acestea au un efect inflamator și provoacă balonare, ceea ce sigur nu îți dorești în ziua nunții.

8. Menține voalul la locul lui folosind greutăți magnetice speciale.
Acestea fixează voalul și te ajută să arăți perfect chiar și atunci când bate vântul.

9. Realizează-ți singură aranjamentele florale folosind vaze vintage pe care să le cumperi din târguri, în loc să cumperi vaze noi pe care le folosești o singură dată.

10. Dacă vrei ca domnișoarele de onoare să se îmbrace la fel, închiriază rochii pentru ele, în loc să le cumperi sau să le faci pe comandă. Este mai ieftin și probabil vor purta acea rochie o singură dată.

11. Investește într-o ștampilă personalizată cu numele tău și al viitorului soț pe care să o aplici pe plicuri în loc să comanzi plicuri personalizate.
Vei avea și o amintire frumoasă, și o modlitate ingenioasă de a personaliza plicuri, vederi, fotografii etc.

12. Stabilește un hashtag pe care invitații tăi să-l folosească atunci când postează fotografii de la nunta voastră pe rețelele de socializare. Vei avea în acest fel un album online interesant.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod