Cum recunoști o casă bântuită

Te-ai întrebat vreodată cum poți să recunoști o casă bântuită? Contrar lucrurilor pe care le vezi în filme, nu este atât de ușor să îți dai seama. Fantomele și spiritele își pot ascunde prezența și pot acorda o atenție deosebită când vine vorba de o nouă prezență în preajma lor.

Cum îți dai seama dacă te afli într-o casă bântuită?


1. Simți că se uită cineva mereu la tine


Mai ales în zonele întunecate ale casei sau în timpul nopții simți că cineva se uită mereu la tine. Alternativ, vezi mișcare cu vederea periferică, dar când te întorci nu vezi nimic. Dacă acest lucru se întâmplă adesea, este o posibilitate să existe entități non-materiale. Viziunea periferică te ajută să observi mai ușor.

2. Auzi adesea sunete ciudate


Ești singur în cameră. Apoi auzi brusc un bătut în ușă și pași.
Dacă acest lucru se întâmplă adesea sau întotdeauna în aceeași fază a lunii, atunci există mari șanse să nu fii singur în casă.

3. Dispar lucruri


Ai observat că dispar lucrurile de unde le-ai pus? Câteodată pot reapărea într-un loc complet diferit, în timp ce alteori nu mai apar. În unele cazuri, atunci când reapar, pot părea uzate. Dacă acest lucru are loc în mod constant, probabil că stai într-o casă bântuită.

4. Aparatele tale electronice se poartă ciudat


Ți se descarcă bateria telefonului mai repede acasă decât atunci când ești în altă parte? Televizorul tău schimbă programele fără ca cineva să utilizeze telecomanda? Ai interferențe atunci când vorbești la telefon sau asculți radio acasă? Acestea sunt doar câteva exemple. Acestea pot să apară și în cazul altor dispozitive electronice.
Dacă astfel de lucruri au loc adesea, poți începe să te gândești că este bântuită casa ta. 

În mod similar, dispozitivele electrice cum ar fi frigiderul sau lămpile pot funcționa defectuos. Acest lucru este posibil să apară din același fel de interferențe spirituale.

5. Se sparg obiecte fără vreun motiv


Bei un pahar cu apă și lași paharul gol lângă chiuvetă, apoi părăsești bucătăria. La scurt timp după, auzi sunetul sticlei sparte. Chiar te gândești că este paharul cu care tocmai ai băut apă.
Fugi în bucătărie și vezi paharul în bucăți pe podea. Ți se întâmplă des acest fel de lucruri? Dacă da, s-ar putea să stai într-o locuință bântuită. De asemenea, se poate să ajungi în bucătărie și să nu găsești nimic spart.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod