Ziua Tatalui va fi sarbatorita in luna mai

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A, a declarat ca initiativa legislativa va trece de Senat in doua saptamani, urmand ca pana la sfarsitul lunii aprilie sa se definitiveze.

Asociatia T.A.T.A.
recomanda copiilor si parintilor acestora sa apeleze la Telefonul Copilului (apel gratuit la 116 111) pentru probleme sau abuzuri grave la care minorii sunt supusi in familie, la scoala, in centrul de plasament pe strada sau in orice alt mediu in care ei se afla sau pentru orice alte probleme care ii preocupa.

Asociatia "Telefonul Copilului", prin intermediul numarului de telefon gratuit 116 111, ofera:

  • Servicii de informare si consiliere privind drepturile copilului;
  • Indrumare catre institutii in masura sa acorde asistenta necesara;
  • Consiliere juridica conform legislatiei in vigoare;
  • Urmarirea modului de solutionare a cazurilor inregistrate;
  • Monitorizarea respectarii drepturilor copilului in urma cazurilor inregistrate si informarea institutiilor abilitate cu privire la problemele semnalate de copii.

Serviciile oferite de "Telefonul Copilului" se adreseaza:

  • Copiilor care doresc sa semnaleze o situatie in care au fost incalcate drepturile lor sau care doresc sa discute despre o problema care ii preocupa;
  • Parintilor care doresc sa semnalizeze o situatie in care au fost incalcate drepturile copiilor lor;
  • Oricarei persoane interesate de cunoasterea drepturilor copilului sau care doreste sa sesizeze un caz de abuz, de incalcare a drepturilor copilului;
  • Profesionistilor care lucreaza in domeniul protectiei copilului.


Programul de lucru al Asociatiei "Telefonul Copilului": de luni pana vineri, intre orele 08.00 - 20.00.

Si proiectele Asociatiei "Secretul Evolutiei", elaborate cu ajutorul dr.

Ana Culcer (medic primar pediatru-neonatolog, sefa Sectiei de Nou-Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti) sunt sustinute de Asociatia "T.A.T.A".

Asociatia "Secretul Evolutiei" organizeaza evenimente si seminarii unde se raspund la intrebari legate de alaptarea, diversificarea alimentatiei, igiena, imunitatea la copii.

Intrarea la evenimente este gratuita, in limita locurilor disponibile. Pentru a avea un loc asigurat, poti confirma prezenta la 0788.513.152 sau la office@ingrijireacopilului.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod