Valentine's Day alaturi de copil

Traditia spune ca Ziua Indragostitilor - in varianta autohtona, Dragobetele, sau in cea imprumutata, Valentine's Day - este momentul din an in care dragostea este cuvantul de ordine.

Traditia spune ca Ziua Indragostitilor - in varianta autohtona, Dragobetele, sau in cea imprumutata, Valentine's Day - este momentul din an in care dragostea este cuvantul de ordine.

In general, cei care se iubesc tind sa-si petreaca aceasta zi singuri, uitand uneori ca cel mai mic membru al familiei ar putea sa se bucure alaturi de ei. Nu strica sa-i arati si mai mult ca-l iubesti in aceasta zi dedicata dragostei.

Valentine's Day este o zi speciala pentru cei care au alaturi pe cineva drag. Mai mult dacat atat, daca esti mama, cu siguranta vei avea alaturi persoana cea mai draga tie: puiul tau.

Se stie foarte bine ca, in general, copiii sunt foarte gelosi atunci cand vine vorba despre mama lor. Esential este sa incerci sa indepartezi orice motiv care i-ar putea produce un astfel de sentiment.

Daca vei face in asa fel incat sa-ti petreci timpul alaturi de copilul tau in aceasta zi, ii vei oferi una dintre cele mai frumoase amintiri. Cred ca merita, nu?

Cum organizezi o petrecere pentru cel mic?

Vrei sa-i pregatesti nazdravanului tau o petrecere de Valentine's Day? Primul pas consta in realizarea invitatiilor. Culoarea cel mai des intalnita in aceasta perioada este rosul, dar nu trebuie sa uiti nici de alb sau roz. De asemenea, se poate aplica si putin albastru deschis. Evident, aceste invitatii trebuie sa contina inimioare sau insemne care sa inspire dragoste.

Mai departe, trebuie sa te ocupi de decoratul locului in care va avea loc petrecerea. Care sunt cele mai obisnuite obiecte de decor pe care le gasesti? Cu siguranta, baloanele! Alege-le pe cele de culoare roz, albe sau rosii, pe care le poti agata de perete, de spatarele scaunelor sau de clantele usilor.
Mult mai rezistente sunt cele cu heliu.

Tot pentru amenajarea spatiului, poti alege niste ghirlande pe care le poti agata din loc in loc. Bineinteles, nu trebuie sa uiti de incredibilele confetti, care, cu siguranta, ii vor distra pe cei mici.

Dupa ce te-ai asigurat ca totul este gata la capitolul amenajare spatiu, trebuie sa te ocupi de vesela. Mult mai practica este cea din plastic. Ai grija ca si aceasta sa fie frumos desenata sau imprimata cu motivele specifice acestei zile. Deci: multe inimioare si floricele!

La capitolul mancare, lucrurile sunt oarecum simple. In afara de dulciuri, care sunt must have-urile acestei zile, poti pregati sandvisuri in forma de inima. In acest scop, te poti folosi de un cutit pentru prajituri. Nu trebuie sa uiti de fructe. Pe langa faptul ca sunt foarte sanatoase, ele pot fi folosite pentru a completa tabloul acestei petreceri.
Foloseste mere, capsune, cirese.

Pe langa bunatati culinare si jocuri distractive, vei avea nevoie de cateva cadouri realizate in casa, pe care micutul tau le va darui celor din familie. Toata lumea va fi incantata de aceste obiecte confectionate de mainile micutului.

Pentru tine, cel mic poate confectiona un sirag de margele din bomboane dulci in forma de inimioare, pentru tata potrivit ar fi ceva dulce in forma unei unelte, iar pentru un bun prieten de familie, un colier din bomboane. Pentru a fi cu adevarat unice, sfatuieste-l sa ofere, impreuna cu darul, si o felicitare personalizata, realizata tot de el.

Ca orice petrecere pentru copii, trebuie sa existe si jocuri care sa intretina atmosfera. Majoritatea copiilor ar fi de-a dreptul incantati daca le-ai propune sa mearga intr-o excursie imaginara sau, de ce nu, sa pregateasca o piesa de teatru special pentru aceasta ocazie.


Evident ca fiecare participant trebuie rasplatit cu ceva. Spre final, trebuie sa se ia o pauza si acum este momentul prielnic pentru a gusta din dulciurile pe care le-ai pregatit. Prajiturele cupidoni si dulciuri din zahar ars servite alaturi de inghetata de capsune si salata de fructe, ii vor satisface, cu siguranta, pe micutii tai pofticiosi.

In concluzie, indiferent de ce alegi sa faci alaturi de copilul tau in aceasta zi, important este sa-l inveti ce inseamna iubirea, prietenia, bunatatea si conceptul de familie mereu unita.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lazar Oana pe 6 Feb 2009, 11:30
    valentine's day

    pentru mine este o sarbatoare ca toate celelalte.O s-o petrec in familie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod