Succesul la studii

Succesul in ceea ce priveste studiile constituie, pentru multi dintrenoi, o parte importanta a vietii. Acesta are o valoare deosebita pentrufamiliile ale caror copiii merg...

Succesul in ceea ce priveste studiile constituie, pentru multi dintre noi, o parte importanta a vietii. Acesta are o valoare deosebita pentru familiile ale caror copiii merg la scoala sau la universitate.

In Scoala Stelelor Zburatoare, va trebui sa examinam structura stelara(harta energetica) a casei inainte de a putea spune cum sa atragem norocul in ceea ce priveste studiile. Nu toate casele au combinatia de stele (energii) dorita care determina realizari in domeniul studiilor.

Cu toate acestea, exista cateva metode simple care nu contravin principiilor Feng Shui si a caror eficienta a fost confirmata.



In analiza celor patru stalpi ai destinului (care este un sistemastrologic chinez) in functie de anul, luna, ziua si ora nasterii a unei persoane, exista o anumita combinatie numita "Succesul la studii".  Pozitia cea mai favorabila pentru oamenii nascuti in ani diferiti este data in tabelul urmator.

Ultima cifra a anului nasterii 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Pozitia pentru succesul la studii NV N NE E SE S SV V SV V



Este deosebit de eficienta plasarea biroului in pozitia succesului la studii.

Daca respectiva camera se afla in pozitia corespunzatoare a casei,iar biroul se afla in pozitia respectiva din camera, atunci rezultatele vor fi cu totul deosebite.

Daca acest aranjament nu este posibil, plasati anumite obiecte in aceste pozitii pentru a activa Chi-ul academic. Puteti incerca si sa puneti patru creioane inchise intr-un penar. De asemenea, mai are efect si un turn ornamental denumit "turnul educatiei".

Tineti cont ca anul solar incepe de obicei la 4 februarie. Uneori, poate cadea in ziua de 3 sau 5 februarie.

Cei nascuti in aceste zile trebuie sa caute confirmarea inceputului anului.

O alta metoda simpla este utilizarea Palatului Vantului al casei respective. Palatul Vantului este alocat stelei Luo Shu #4 care este raspunzatoare de succesul academic. Palatul Vantului este sectiunea de sud-est a casei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod