Protecție solară sigură și distractivă pentru copilul tău!

Laboratoarele Dermatologice Bioderma lansează Photoderm KID Spumă SPF 50+ 150 ml, un produs de protecție solară foarte înaltă pentru pielea delicată a copiilor peste 3 ani, sub o formă de spumă jucăușă.

Expunerea la soare este benefică şi necesară, însă aceasta poate să şi dăuneze sănătății! Copiii nu se bucură de acelaşi nivel de rezistenţă la ultraviolete ca adulţii, de aceea, ei au nevoie de un plus de protecţie atunci când se expun la soare.
Protecția solară pentru copii este unul dintre pilonii angajamentului de fotoresponsabilitate Bioderma. Întreaga gamă Photoderm KID este adaptată nevoilor pielii sensibile a copiilor, oferind:


•    fotoprotecție externă foarte înaltă, asigurată de filtrele solare
•    fotoprotecție internă, asigurată de complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection® și Peptidele C, ce stimulează mecanismele naturale de autoapărare împotriva stresului oxidativ şi a şocului termic, limitând astfel riscul degradării ADN-ului celular şi dezvoltarea cancerului de piele.


Luna aceasta, Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza Photoderm KID Spumă SPF 50+ 150 ml o nouă textură jucăușă ce asigură copiilor cu vârsta peste 3 ani o fotoprotecţie foarte înaltă împotriva razelor ultraviolete, protejându-i împotriva arsurilor solare.


Photoderm KID Spumă 50+ 150 ml
este rezistent la apă, nisip și transpirație. Formula sa este fotostabilă și asigură o toleranţă cutanată excelentă. Nu conține parabeni, alcool, parfum, octocrilenă.

Preț recomandat în farmacii:
Photoderm KID Spumă 50+ 150 ml – 59 RON

Site: http://www.bioderma.com/ro
Facebook: https://www.facebook.com/BIODERMARomania?fref=ts

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod