Mos Craciun de inchiriat

Daca micutul tau inca se mai intreaba cum arata Mos Craciun, daca nu l-a vazut niciodata si nu crede ca este imbracat in rosu, este momentul sa ii faci cunostinta cu el. Fa-i copilului tau...

Daca micutul tau inca se mai intreaba cum arata Mos Craciun, daca nu l-a vazut niciodata si nu crede ca este imbracat in rosu, este momentul sa ii faci cunostinta cu el. Fa-i copilului tau o surpriza si invita-l la voi de Ajun chiar pe Mos Craciun. Nu uita sa il rogi sa aduca daruri pentru intreaga familie si nu doar pentru cei mici.

Solutia ca tu, partenerul sau vecinul tau sa nu mai tina si anul acesta locul Mosului este simpla. Apeleaza la serviciile de inchiriere pentru... Mos Craciun. In plus, vei avea ocazia sa te bucuri si tu de venirea mosului, alaturi de intreaga familie si fara a priva nicun membru de acesta data.

Este mult mai usor sa dai un telefon si sa te asiguri ca Mosul nu te va ocoli anul acesta decat sa alergi dintr-o camera in alta pentru a-ti schimba costumatia.

Astfel vei putea sa renunti la tot felul de scenarii si la scuzele menite sa motiveze absenta bunicului sau chiar a tatalui.

Micutul tau va fi cu siguranta impresionat, se va implica afectiv si va avea ce povesti prietenilor sai, amintindu-si mereu de acest Craciun.

Daca te-ai gandit sa organizezi o petrecere pentru cel mic chiar de Craciun sau in ajun, il poti invita si pe Mosul sa ia parte la ea. Asigura-te ca el sa aiba un sac plin cu dulciuri si surprize pentru a-i multumi pe toti invitatii.

Si copiii trebuie sa fie pregatiti pentru acest moment deosebit. Invata-i colinde, cantece si poizioare specifice pentru a-l intampina pe Mosul asa cum se cuvine.

Mosul de inchiriat este o solutie foarte buna si pentru serbarile organizate la gradinita, petrecerile de la scoala sau chiar cele din companii. Ca orice intreprinzator care se respecta, Mos Craciun a hotarat sa deschida o reprezentanta si in Romania.

Poti opta pentru un Mos Craciun tanar deghizat pe care il poti inchiria la pretul de 70 lei pentru petrecerile de familie cu pana la 5 copii.

Pentru serbarile scolare el va veni in schimbul sumei de 100 lei.

Ca povestea ta de Craciun sa fie autentica si nimeni sa nu aiba indoieli in ceea ce priveste originea si varsta Mosului, alege un Mos Craciun cu barba adevarata. Il poti avea in schimbul sumei de 80 lei pentru petrecerile de familie cu pana la 5 copii.

 

Comentarii (25)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • george pe 8 Dec 2013, 23:49
    inchiriere mos craciun bucuresti

    inchiriere mos craciun cu sonorizare si efecte disco www.djsiensii.ro 0726129782

    0
    0

  • Mos Craciun pe 4 Dec 2013, 20:25
    Mos Craciun Actor Profesionist Constanta

    Nimic nu se compara cu bucuria unui copil atunci cand Mos Craciun ii aduce darurile mult asteptate! In timpul liber, Mosu’ este actor al Teatrului de Stat Constanta. De Craciun, are o barba alba si lunga, o burta uriasa si abia astepta sa asculte poezii si sa imparta cadouri copiilor cuminti! Inchiriaza-l pe Mosu’ pentru baietelul sau fetita ta chiar in ajunul Craciunului!

    0
    0

  • mihai pe 30 Nov 2013, 13:16
    inchiriere Mos Craciun

    OFERTA...inchiriere Mos Craciun pentru serbari si petreceri de craciun in gradinite , scoli , firme si familii...tarif 100 ron /ora ...detalii si rezervari la tel. 0740512710 sau e-mail mihai_talaba@yahoo.com

    1
    0

  • manoliu ana pe 30 Nov 2013, 02:38
    inchiriat mos craciun24 dec seara bucuresti 2013

    as dori mos craciun vorbitor si de limba engleza cu barba adevarata ptr 1 ora familie de 5 persoane Ce costuri sunt?ce experienta are Mosul?

    1
    0

  • Top-Kids pe 20 Nov 2013, 15:37
    Mos craciun de inchiriat pentru Iasi 2013

    Pentru ca si noi il iubim pe Mos Craciun si pentru niciun client nu este mai exigent decat copii, ne luam in serios privilegiul de a fi ajutoarele Mosului la petrecerea ta de Craciun. Mosul nu va veni singur, alaturi de el vor fi spiridusii, nelipsiti de langa el sa il ajute sa imparta cadourile, printese frumoase care vor anima petrecerea cu jocuri si face painting, si cel mai indragit personaj Mickey Mouse, care de asemenea a intrat in atmosfera Craciunului, pentru distractie garantata. Fa-i o surpriza copilului tau si invita-l pe Mos Craciun acasa, la gradinita sau la firma pentru o amintire de neuitat. Pentru detalii si rezervari vizitati www.top-kids.ro/inchiriere-mos-craciun/ Tel: 0743391608 Rezervati acum si beneficiati de oferte speciale pentru contractele incheiate pana pe 10 decembrie 2013.

    4
    0

  • Mos craciun pe 21 Dec 2012, 13:55
    de inchiriat

    prestez servicii de mos craciun la cel mai mic pret de pe piata! CONTACT: 0749329141

    0
    3

  • murariu stefania pe 16 Dec 2012, 11:16
    inchiriez mos craciun

    Doresc sa inchiriez mos craciun pt baietelul meu de 6 ani pt seara de 24.12.2012 as dori un mos craciun batran si cu o barba adevarata daca se poate ,vreau sa stiu pretul pt 1 ora aaa...uitam santem din botosani...astept raspunsul dumneavoastra..

    0
    3

  • Mitea pe 4 Dec 2012, 22:26
    Mos Craciun de inchiriat Constanta

    Mos Craciun la tine acasa! Costumatie super , pret super!!! 30 minute-50 lei (transport inclus). Bucurati-va copiii intr-o atmosfera cat mai frumoasa ! Spiritul Craciunului la tine acasa. Nr tel: 0745904887.

    0
    1

  • ionut pe 3 Dec 2012, 19:43
    oferta mos craciun

    inchiriazal pe mosu doar cu 100 lei tel 0751168552 iasi

    1
    0

  • Liliana pe 21 Nov 2012, 15:45
    Mos Craciun de inchiriat in Iasi

    Ho! Ho! Ho!… Dragi parinti! Mosul stie ca piticii dvs. asteapta cu nerabdare prima zapada, numara deja zilele pana la serbarea de la gradinita, dar cel mai mult, in luna cadourilor, ei il asteapta pe Mos Craciun! Inchiriati un Mos Craciun adevarat pentru a- i oferi copilului dvs. clipe de neuitat si, nu in ultimul rand, pentru a va aminti si voi de dulcea si nevinovata copilarie! Cu mult drag, semneaza Mosul.

    0
    0

  • paul pe 20 Nov 2012, 16:07
    inchiriere Mos Craciun botosani

    Mos Craciun de inchiriat pe raza jud botosani pt rez. sau rel. id.mess shan_pooll sau tel 0741452213

    2
    0

  • Giumbusluc pe 2 Dec 2011, 19:00
    Mos Craciun profesionist-o surpriza pentru cei dragi, mici si mari!!

    Giumbusluc party este o agentie de evenimente pentru copii si adulti. In luna decembrie noi oferim cei mai profesionisti Mosi Craciun, incepand de la costum si mergand pana la abilitatile de relationare cu copiii sau adultii si asta pentru ca suntem absolventi de scoli de teatru si muzica! O petrecere reusita la firma, gradinita sau chiar la domiciliu este o petrecere pe care o pregatesti alaturi de profesionisti! Fie ca esti copil sau adult cu suflet de copil, vrei ca in luna decembrie sa simti MAGIA SARBATORILOR si sa te bucuri de momente de neuitat! Asta se intampla si datorita Mosului, si mai ales faptului ca sub costumul de MOS CRACIUN se ascunde un showman experimentat (nu tati sau mami, ori portarul sau fochistul...) ce nu va dezamagi niciodata un copil care il asteapta pe Mos Craciun cu sufletul la gura sau un adult in sufletul caruia inca mai traieste copilul de altadata. O petrecere reusita pentru noi inseamna grija pentru detalii, programare din timp si seriozitate! Consultati portofoliul nostru si vedeti cine sunt cei care ne-au dat credit si ne-au facut onoarea de a lucra cu noi! http://giumbuslucparty.wordpress.com/ofertepreturi/ ANUL ACESTA INCERCATI O NOUA EXPERIENTA CU NOI CEI DE LA GIUMBUSLUC! http://http//giumbuslucparty.wordpress.com/ofertepreturi/ NU NEGLIJATI OFERTA NOASTRA!!! Contact: 0740 243 852

    0
    0

  • taisia orjehovschi pe 30 Nov 2011, 01:03
    INCHIRIERE MOS CRACIUN

    Mos Craciun la tine acasa, la gradinita, la petreceri, la firma. Nimic nu se compara cu bucuria unui copil atunci cand Mos Craciun ii aduce darurile mult asteptate! PRETURI DE CRIZA, incepand de la 50 RON pentru reprezentatie. mai multe detalii la link-ul de mai jos: http://www.hodoronktronk.wgz.ro/paneltop/inchiriere-mos-craciun Pentru a face o programare puteti vorbi cu ajutoarele lui Mos Craciun. Date de contact: 0722.76.90.50 / 0740.29.35.74 - Taisia Orjehovschi e-mail: hodoronktronk@yahoo.com hodoronktronk@gmail.com

    2
    0

  • Mitea pe 13 Dec 2010, 21:28
    Inchiriez mos craciun

    Mos Craciun de inchiriat in Constanta Mos Craciun la tine acasa . Ce poate fi mai fru mos decat bucuria unui copil atunci cand Mos Craciun ii aduce darurile mult asteptate! Tarif unic 50 lei / 30 min . Constanta . 0745904887

    0
    0

  • Mitea pe 13 Dec 2010, 21:27
    Inchiriat mos craciun

    Mos Craciun de inchiriat in Constanta Mos Craciun la tine acasa . Ce poate fi mai fru mos decat bucuria unui copil atunci cand Mos Craciun ii aduce darurile mult asteptate! Tarif unic 50 lei / 30 min .

    0
    0

  • Ioana pe 9 Dec 2009, 11:50
    RE: Inchiriere Mos Craciun

    Buna Andreea! Eu am inchiriat pentru serbarea copilului meu un Mos de pe www.costumtematic.ro. A costat 150 de lei si a lucrat profesionist. Copiii nu-l mai lasau sa plece. Succes si sper ca si copilul tau sa aiba parte de un Mos Craciun fericit!

    0
    0

  • Mos Craciun pe 6 Dec 2009, 19:24
    Inchiriere Mos Craciun

    Servicii profesionale inchiriere Mos Craciun. Pentru detalii vizitati www.inchiriere-mos-craciun.ro.

    1
    0

  • Buia Andreea pe 5 Dec 2009, 11:56
    inchiriere mos craciun

    Buna ziua, baietelul meu este nascut chiar in seara de 24 dec., anul acesta am dori sa vina mosul si sa ii aduca personal cadoul. Va rog frumos sa-mi spuneti cat m-ar costa inchirierea mosului si cum se procedeaza. Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra

    0
    0

  • Mos Craciun pe 4 Dec 2009, 16:32
    Mos Craciun de inchiriat

    Fa-i o surpriza copilului tau! Noi iti oferim posibilitatea de a inchiria un Mos Craciun in timpul sarbatorilor de iarna, pentru a-i darui copilului tau cele mai frumoase cadouri. Daca locuiesti in Bucuresti, fie ca e vorba despre o serbare, fie ca vrei ca mosul sa intre pe cosul casei tale, inainte sau chiar in ziua de Craciun, contacteaza-ne iar noi vom aduce zambetul pe buzele copilului tau. Viziteaza deinchiriat.scriemosului.com sau contacteaza-ne la numerele: Vodafone: 0725 36 34 51; Orange: 0741 38 62 84

    0
    0

  • alex pe 3 Dec 2009, 17:17
    inchiriere Mos Craciun

    Cereti oferta de la www.costumtematic.ro. Sunt oameni draguti si au chiar si Mos vorbitor de limba engleza. :))

    0
    0

  • alex pe 3 Dec 2009, 17:15
    inchiriere Mos Craciun

    Cereti oferta de la www.costumtematic.ro. Sunt oameni draguti si au chiar si Mos vorbitor de limba engleza. :))

    2
    0

  • caliopi mitroi pe 2 Dec 2009, 17:18
    as dorii un mos craciun

    buna ziua as dorii si eu un mos craciun sa inchiriez pe data de 24decembrie , pt max 2 ore pt un copil de 3.5luni , va multumesc , o seara plecuta si astept raspunsul dumneavoastra

    0
    0

  • Andreea Samoila pe 2 Dec 2009, 17:05
    inchiriere Mos Craciun

    Buna ziua, As dori sa stiu cat ar costa inchirierea unui Mos Craciun pentru seara de 24 decembrie pentru maxim 2 ore, pentru 3 copii (2-4 ani). Multumesc, O seara frumoasa! Andreea Samoila

    0
    0

  • Daniela pe 2 Dec 2009, 12:45
    Inchiriere mos

    As dori si eu sa inchiriez un Mos Craciun. Am 2 fetite , una de 2 ani si alta de 10 ani. As dori un Mos adevarat pentru data de 24 seara. As dori sa-mi comunicati cum as putea lua legatura pentru a stabilii detalii legate de acest eveniment.

    2
    0

  • matei florica pe 27 Nov 2009, 10:18
    inchiriere mos craciun

    buna ziua doresc sa inchiriez mos craciun pentru fetita mea de 7 ani si jumatate , in data de 24.12.09 doresc sa-mi comunicati pretul pentru inchiriere va multumesc

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod