Început de an școlar în joacă, cu o ofertă completă de rechizite de la Noriel

Peste 60 de modele de ghiozdane disponibile în oferta de Back-to-School Noriel de anul acesta, cu peste 28 licențe. Oferta Noriel 2015-2016 include toate materialele necesare pentru anul școlar, de la ghiozdane, penare, recipiente pentru gustarea de prânz și jocuri educative. Părinții și copiii pot achiziționa articolele pentru școală începând cu 1 august și până pe 30 septembrie.

În perioada 1 august –30 septembrie, Noriel așteaptă părinții și copiii cu o gamă completă de rechizite și articole pentru anul școlar 2015 – 2016. Vedetele ofertei de anul acesta sunt ghiozdanele cu licențe exclusive, prin care Noriel aduce cele mai îndrăgite  personaje din filmele sau desene animate mai aproape de copii. Acestea sunt disponibile în întreaga rețea de magazine Noriel și online, pe www.noriel.ro.


Printre personajele pe care cei mici îi pot întâlni pe noile ghiozdane sunt vedetele Minions, Transformers, super-animăluțele Littlest Pet Shop, Țestoasele Ninja, Doctorița Plușica, prințesele Elsa și Ana din Frozen, Sofia the First, Barbie și Monster High, și clasicii Mickey, Minnie, Spiderman, Thomas, Winnie the Pooh.

În total, copiii vor avea de ales dintre peste 60 de tipuri de ghiozdane în oferta de Back-to-school din magazinele Noriel din întreaga țară.


Pentru cei mai mici dintre elevi, Noriel a pregătit patru seturi de ghiozdane complet echipate ce conțin penare cu pixuri și radiere, caiete, acuarele, orare, etichete și coperți de caiet, începând cu 49,9 lei. Toate aceste articole din interiorul ghiozdanului sunt personalizate cu personajele Barbie, Minnie, Mickey și Cars.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod