Fa-ti viata mai usoara cu un gest

Atunci cand esti parinte, zilele si intamplarile curg altfel. Inveti sa fii empatic, sa te gandesti mai putin la tine si mai mult la copiii tai. Iti doresti cu tarie sa le usurezi viata, sa ii pazesti, sa ii aperi si sa ii scutesti de batai de cap inutile.
Ca mama vrei sa iti protejezi copiii, sa ii ajuti sa se descurce in orice situatie si  sa capete incredere in ei. Iar intr-un final:  sa iti faci si tie viata mai usoara.

Spune drept: de catre ori ai te-ai confruntat cu situatii enervante generate de copiii tai?

De zeci, poate sute de ori.

De cate ori cei mici si-au incurcat lucrurile cu ale altor pusti la gradinita, la scoala sau in parc? Si seria de mici „insuccese”continua si acasa. De cate ori ratacesti sosetele si nu le mai poti imperechea? De cate ori copiii din subordinea personala nu se cearta in van pe jucarii si puzzle-uri?

Stii ca poti sa rezolvi toate aceste situatii stresante cu un singur gest? Poti folosi o ștampila pentru materiale textile care sa te ajute sa personalizezi hainele si jucariile copilului tau.  Rapid, sigur si fara mari batai de cap.

Personalizarea jucariilor il ajuta si pe pustiul tau sa isi poate recunoaste cu usurinta lucrurile atunci cand este in parc.
Si la fel de usor ii poate fi la scoala si la gradi  - cu caietele, cartile si penarele.

Si unde mai pui ca poti folosi o stampila  cu fata zambitoare ca sa rasplatesti o faptele bune.
Exista si varianta in care poti produce stampile cu numele copiilor sau cu imagini care sa le trezeasca amintiri placute. De ce? Ca sa il bucuri. Si totodata sa il responsabilizezi si sa ii simplifici viata.

Foloseste-ti imaginatia!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod