"Cred că fiul meu e posedat!"

Cel mai frumos moment din viaţa mea a fost atunci când l-am adus pe lume pe Eduard. Fiul nostru avea cei mai frumoşi ochi albaştri la naştere, şi un zâmbet care ne-a cucerit iremediabil. Între timp lucrurile s-au schimbat. Albastrul din ochii lui Eduard a devenit oţel rece, iar zâmbetul lui un rictus. Eduard este posedat.
Cel mai frumos moment din viaţa mea a fost atunci când l-am adus pe lume pe Eduard. Fiul nostru avea cei mai frumoşi ochi albaştri la naştere şi un zâmbet care ne-a cucerit iremediabil. Între timp lucrurile s-au schimbat. Albastrul din ochii lui Eduard a devenit oţel rece, iar zâmbetul lui un rictus. Eduard este posedat.

Când l-am născut pe Eduard, şi eu şi soţul meu aveam 25 de ani. Ne doream un copil de mai multă vreme, dar nu se întâmplase până atunci să rămân gravidă. Am încercat diverse metode şi până la urmă cea care a avut efect, credem noi, a fost o vizită la o mănăstire din Italia, unde am înoptat accidental, pentru că s-a întâmplat să rătăcim drumul. Noaptea aceea din mănăstire a fot un pic ciudată, în sensul că din senin s-a pornit o furtună cu tunete şi fulgere cum nu mai văzusem, iar Traian, soţul meu, a avut un comportament aproape agresiv.
Oricum, atipic pentru el, care e un tip foarte atent şi drăguţ. Am făcut mai degrabă sex decât dragoste în noaptea aceea, iar de îndată ce s-a încheiat furtuna afară am adormit profund, de parcă am fi fost drogaţi.

A doua zi ne-am trezit cu dureri de cap cumplite, amândoi, şi am pus totul pe seama furtunii de cu o seară în urmă. Ulterior am uitat incidentul, pentru ca după o lună şi jumate să-mi dau seama că sunt gravidă. Am intrat apoi într-un vârtej de fericire, amândoi. Părinţii noştri au fost foarte fericiţi pentru noi, iar venirea pe lume a lui Eduard, cum vă spuneam, a fost apogeul acestor trăiri.

Eduard a fost un copil normal până pe la 4-5 ani, când a început să se comporte ciudat. La început au avut crize de isterie nejustificată, manifestate în general la locul de joacă, faţă de alţi copii.

Am mers cu el la psiholog, atunci când am văzut că lucrurile degenerează.
Avea manifestări prea violente pentru vârsta lui. După câteva şedinţe de terapie lucrurile au luat-o razna şi mai tare. Copilul avea coşmaruri, se trezea noaptea bolborosind lucruri de neînţeles, câteodată în limbi ciudate, oricum ne-am speriat destul de rău. L-a consultat şi un neurolog, degeaba. Toată lumea spunea că e sănătos, tun, dar că are tulburări de comportament.

De unde toate astea, nu-mi explic nici acum. Cert e că la 6 ani, când să-l dăm la şcoală, Eduard a făcut o criză majoră de isterie, ochii i s-au congestionat, şi a început să urle cu  voce inspăimântătoare că el nu este copilul nostru, că nu-l putem stăpâni, şi tot felul de alte lucruri de acuzaţii. După criza asta a căzut într-un soi de stare de comă, era inert şi aproape inconştient. L-am dus la spital, unde din nou ni s-a spus că din punct de vedere fizic e sănătos, că trebuie internat într-un un sanatoriu de boli mintale.

Am fost cu el şi la un soi de vraci.
Care ne-a spus că Eduard e posedat. Ne-a recomandat să-l ducem la un preot care ține niște slujbe de dezlegare, dar n-am avut încă curajul ăsta. Nu știm dacă să credem în asta sau dacă să mergem pe varianta unei boli psihice. Niciuna dintre ipoteze nu ne convine. Eduard e copilul nostru iubit, cum să fie nebun, cum să fie posedat?  Totuşi, trăim în secolul 21, chiar e atât de greu să diagnostichezi şi mai ales să vindeci un copil, fie chiar şi de o boală psihică?


De câteva luni Eduard e internat într-un sanatoriu. Ne-am gândit că schimbând mediul, poate că se vor rezolva problemele. Medicul ne spune că încă mai face crize, dar mai rar. Mă tot gândesc dacă nu totul ni se trage de la noaptea aceea din Italia, de la furtuna care l-a făcut pe Traian să facă sex cu mine ca un posedat. Mă străduiesc să nu fiu marcată de acea întâmplare, dar dacă totuşi e o legătură între acea noapte şi starea fiului meu? Ce pot să fac?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată.
Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre,
scrieţi-ne pe adresa redacţie@eva.ro.
 

Comentarii (39)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anonim pe 29 Apr 2016, 13:45
    Parintele Isaia

    Eu am fost la parintele Isaia si mi-a spus fel si fel de lucruri despre problemele mele, ca o sa se intample nu stiu ce, ca o sa fie nu stiu cum... Timpul a trecut iar lucrurile nu au fost deloc cum a spus el. Nu va mai pierdeti timpul la persoane care "ghicesc viitorul" pentru ca va pierdeti si timpul si banii.

    0
    0

  • Anonymous pe 14 Dec 2015, 11:40
    Parere

    Trebuie dus la biserica sau la psiholog.

    0
    0

  • Grecu Florian pe 7 Feb 2015, 09:12
    CASA BUNICILOR DONATA PENTRU SCHITUL HORIA

    COMENTARIILE RAUTACIOASE DESPRE PARINTELE ISAIA APARTIN SCHIZOFRENICILOR FARA CREDINTA IN DUMNEZEU ! DE CE NU VA GANDITI LA CONSTRUCTORII CARE INCEP LUCRARI MANANCA BANII SI OPRESC CONSTRUCTIILE PE CARE LE VEZI NETERMINATE LA TOT PASUL IN ROMANIA ? PARINTELE ISAIA DE LA SCHITUL HORIA DOAR A CERUT AJUTOR LA FINANTAREA SHITULUI HORIA A CAREI CONSTRUCTIE A AVANSAT MULT MAI REPEDE DECAT LICITATIILE ARANJATE ALE BARONILOR LOCALI SI NU SI-A INSUSIT IN INTERES PERSONAL BANII PENTRU CONSTRUCTII CUM AU FACUT MINISTRII SI PARLAMENTARII CORUPTI CARE AJUNG LA PUSCARIE NU DIN CAUZA UNOR BLESTEME PENTRU CA DUMNEZEU NU DOARME SI FACE DREPTATE CU TOATE CA PARINTELE ISAIA SE ROAGA PENTRU IERTAREA SI ADUCEREA PE CALEA BUNA A HOTILOR !

    2
    0

  • Ioana pe 1 Dec 2014, 16:49
    impostor

    Eu as vrea sa spun ca am sunat la acest asa zis parinte Isaia. Mi se pare un impostor, in primul rand nu pare deloc duhovnic, spune totul, adica sfaturi, etc, la amenintare, ca sub forma de blestem, intr-adevar, si, dupa spusele unor preoti intr-adevar cu har si educatie religioasa cu care am discutat, e posibil sa fie chiar posedat, pe langa faptul ca e un escroc, si spune totul exact ca ghicitoarele acelea care par ca stiu totul cu schizofrenia lor ca sa te abordeze. Nu am avut pace, dimpotriva, am trecut prin ceva care cu siguranta nu venea de la Dumnezeu dupa ce am vorbit cu el E dominat de ideea de a invita cat mai multi donatori, daca din asta traieste, impostura.....multi asa zisi calugari de genul asta sunt departe de Dumnezeu prin simplul fapt ca, nefiind sustinuti, transforma lupta pt existenta de zi cu zi intr-o inselatorie si sarlatanie. Nu are duhul lui Dumnezeu. Feriti-va. A vagabondat si pe undeva prin Grecia sau nu stiu pe unde si nu l-au primit manastirile de acolo.

    0
    2

  • Ana pe 8 Feb 2014, 16:31
    Ajutor!!

    Am nevoie de ajutor!!! Eu n-am crezut in posedare. Acum se intampla ceva ingrozitor cu sora mea si nu stiu cum sa o ajut. Are 56 ani . Acum 5 ani a plecat in Grecia sa lucreze. Avea grija de batrani. Avea nevoie de bani sa-si cumpere o garsoniera. Acum 2 ani s-a schimbat totul. A venit in tara spunandu-ne ca i s-a facut vraji de copiii ultimei batrane la care lucrase. Nu a contat nimic din ce-i spuneam noi. De atunci lucrurile s-au inrautatit tot mai mult. S-a dus la manastire si-a stat acolo o saptamana(si-a cheltuit foarte multi bani). N-a rezolvat nimic. Acum ea sustine ca este perfect sanatoasa, ca este trimisa lui Dumnezeu pe Pamant, ca datoria ei este sa ne indrepte pe noi. In perioada asta a mai plecat in Grecia, a mai lucrat cate o luna. In momentul de fata este la tara la mama noastra, care are 80 ani si-o innebuneste cu ideile ei. Spune ca pisicile sunt demoni, tiganii la fel; nu mai suporta telefonul, inchide toate luminile, zicand ca pe acolo vin dracii ca sa o chinuie pe ea. Se bate singura. Daca cineva incearca sa-i aminteasca de doctor zice ca noi suntem bolnave, ea este sanatoasa. Zice ca este chinuita de demoni fiindca este trimisa lui Dumnezeu, si astfel o impiedica. Plange foarte mult, spunand ca o chinuie cel rau. Problema este ca este desparita de sot, iar noi nu avem bani pentru spitalizare, tinand cont ca acum ea nu lucreaza si fiecare zi de spitalizare costa( daca am duce-o fortat

    0
    0

  • Catalin pe 9 Dec 2013, 11:47
    Mergeti la psiholog, nu la vraci

    Cine mai crede in mos craciun si in demoni/ Dumnezeu e cel putin prost. Duceti copilul la un specialist, psiholog.

    0
    5

  • Maria Nedelcu pe 26 Aug 2013, 12:38
    Schitul Horia----Feriti-va ade acest calugar

    UN IMPOSTOR ACEST CALUGAR ISAIA, DE LA SCHITUL HORIA

    2
    2

  • Victorita pe 26 Aug 2013, 12:33
    Schitul Horia- ??? Hmmm parintele Isaia ?

    Draga Carmen am vazut ca iti dai cu parerea despre harul CALUGARULUI DE LA SCHITUL HORIA jud,Ialomita. Ce ti se pare asa bun ? Faptul ca isi povesteste viata cum a facut numai blesteme ! Cand iti da pilde: ca X- Nu mi-a facuit o donatie catre shittul Horia iar dupa 2 saptamani omul a murit ars intr-o masina. Ca se lauda numai cu blesteme... Asta numesti tu calugar sau slujitor al domnului. Sa stii ca nu am nimic cu acset calugar nu sun preot sau sa lucrez in bransa lor. Dar personal am auzit cum: Ameninat oamenii cu blestemele lui. Am ramas trasnita sa aud asa ceva din gura unui calugar. Efectiv nu ma ingars su slabesc. Si crededi numai daca vreti.... Imi este greu de reprodus cea ce am auzit din gura acestui om zis calugar.Inclin sa cred ca acest om a fost pe la furaciuni si altele prin grecia nicidecum calugarie. Mie imi este indiferent .mergetii si ascultatii minciunile si aberatiile pline de blesteme a le lui iasaia.

    2
    1

  • Anonim pe 5 Aug 2013, 18:05
    Parere

    Poate ma crezi sau nu eu am un prieten cu care am mers la mare ! Toate bune si frumoase pana cand am observat ca seara intre 3-4 dimineat , daca doarme se trezeste si se duce la baie si revine in pat , iar daca nu doarme , incepe sa tremure si sa faca ca toti dracii ! Apoi am mers cu el pe plaja sa vedem rasaritul ! Fratele meu era cu vreo 100-200 m in fata ! El pur si simplu a prezis ca o sa fie acolo cu prietenul lui Vlad ! Si fix asta s-a intamplat ! Apoi cand s-a dus rasaritul nu isi aducea aminte nimic ! I-am povestit , si a spus ca singura posibilitate pt el e sa faca o injectie de vreo 3000 de euro , pt ca el a avut o trauma cand era mic copil ! Si in noaptea aceea si restul zilelor , a facut numai paranormale de ale lui !

    1
    0

  • cora pe 17 Apr 2013, 01:55
    Comentarii

    Nu prea am ce sa comentez dar un sfat iti pot da "Incearca sa mergi la un preot cat mai repede si nu lasa ani sa treaca pt ca mai tarziu e riscant "credema ce sp pt ca sunt una dintre cele care se zbate cu aceeasta problema de ceva timp

    0
    0

  • Giovanni pe 4 Mar 2013, 19:18
    Este foarte posibil

    Asculta trebuie sa il duci la o biserica un preot nu e exclus sa fie nebun dar e foarte probabil sa fie posedat nu ai ce pierde.Daca vrei sa il testezi in legatura cu posesia ascunde o cruce in mana si indreapta mana catre el daca e posedat se va uita cu spaima la mana ta daca e nebun va sta linistit.

    1
    0

  • Mirel pe 12 Feb 2013, 12:24
    Perceptia mea

    Tot din Italia m-am intors si eu "schimbat" si problemele de genul nu se rezolva cu frica de Dumnezeu ci cu iubire de Dumnezeu, in univers exista lucruri bune si rele; pozitive si negative, fara negativ langa pozitiv nu ar exista manifestare, aceste aure negative care in multe culturi au diferite denumiri (Demoni in cazul nostru) , pot fi lepadate cu credinta, crede in El ca te va ajuta si nu vei fi dezamagit! :D

    1
    0

  • Jenika pe 25 Dec 2012, 23:54
    cacao

    Ma mir ca nu va e rusine sa publicati asemenea minciuni ordinare, inventii absurde, nascociri sataniste!!! Rusine! Ar trebui sa aveti frica de Dumnezeu si sa nu mai inventati asemenea aberatii (articolul nu contine NIMIC adevarat), dar trebuie sa va imhatati banii si sa vanati rating-uri!

    1
    0

  • silvia pe 21 Oct 2012, 12:22
    Recomandare

    http://www.ovidiudragosargesanu.com/ intra pe acest site si ia contact cu dr. Argesanu e din Bucuresti...va stii sa-te indrume unde sa mergi si ce sa faci...daca Dumnezeu va vrea, vei ajunge la el....ai nevoie de drumuri deschise si lumina

    0
    0

  • adnana pe 12 Iul 2012, 23:34
    copiii curcubeu

    imi pare foarte rau de ceea ce se intampla cu acesti copii speciali care s-au nascut in in ultimii 10 ani.Oameni luminati spun despre acesti copii ca s-au nascut ca sa salveze lumea si din pacate ajung in ospicii pentru ca nu ii putem intelege kkkkkkkkkkkkkkkkvorbesc despre acesti copii ca sunt speciali

    0
    0

  • adnana pe 12 Iul 2012, 23:31
    copiii curcubeu

    imi pare foarte rau de ceea ce se intampla cu acesti copii speciali care s-au nascut in in ultimii 10 ani.Oameni luminati spun despre acesti copii ca s-au nascut ca sa salveze lumea si din pacate ajung in ospicii pentru ca nu ii putem intelege kkkkkkkkkkkkkkkkvorbesc despre acesti copii ca sunt speciali

    1
    0

  • Anonim pe 27 Dec 2011, 00:36
    Nu pare relevant

    O manastire din Italia zici? Sunteti catolici? Whatever sa presupunem ca da, chestia asta este un subiect frumos pentru un film ( vezi The Omen ), iar daca totusi tu crezi ca noaptea aia are legatura cu ce ii se intampla copilului vostru totusi cred ca ar trebui sa vezi un preot nu sa il inchizi intr-un sanatoriu. Cum poti inchide copilul in sanatoriu de doar 6 ani si sa speri ca isi revine din chestia asta. Si totusi sunt de acord cu " STAI SA RAD " e cam bazaiala cu acest articol.

    3
    1

  • violeta pe 21 Dec 2011, 02:32
    credinta

    vezi, depinde de credinta ta. Cand afirmi cred ca copilul este posedat.I-a sa nu mai crezi asta si sa vi inaintea Domnului sa ii spui durerea si in baza credintei tale copilul v-a fi eliberat. Poate prin aceasta incercare Dumnezeu vrea sa vi se descopere si sa il cunoasteti pe El cel care puterea suficienta de iertare.Marturisiti-va lui si ve-ti primi pacea.

    1
    0

  • STAI SA RAD pe 28 Oct 2011, 20:48
    ASTA E O DUMA DE ARTICOL

    In primul rand diavolul nu are putere creatoare deci nu te poate face el sa ramai gravida nicidecum, in al doilea rand cum pana mea sa fii in drum spre ceva si inoptezi intr-o manastire ca sa zici dupa ca tu nu crezi in posedati si te duci o gramada de timp mai intai la doctori, vraci si tot neamu...... E frectie totala articolul asta, multi au pus botul.

    2
    0

  • cipri pe 29 Sep 2011, 11:28
    sfat...

    urgent mergetzi la un preot ca o sa va datzi seama... eo sunt sigur ca e posedat... Dumnezeu Sa Va Ajute

    2
    0

  • mariana pe 27 Sep 2011, 19:14
    la dumnezeu totul este cu putinta!!!!!

    copilul tau nu are nevoie de un medic,are nevoie de voi...la noi in tara sunt multi calugari care au harul de la dumnezeu,duceti_va la manastirea prislop,rugati-va la mormintul sf arsenie boca,spovediti-va amindoi,si o sa vedeti ca incet, incet lucrurile se schimba,trebuie numai sa aveti credinta,si dumnezeu va va ajuta....da-ti 7 acatiste la manastiri si in acelas timp platiti si pt 24 masluri....daca vreti sa va salvati copilul trebuie sa aveti o credinta de fier!!!!!....pt 40 de zile cititi paraclisul maici domnului si acatistul sf nectarie cu trei luminari aprinse..dumnezeu sa va lumineze calea !!!!!!!

    0
    0

  • Mia pe 22 Aug 2011, 11:29
    Parintele Argatu

    Imi pare rau de ceea ce se intimpla cu copilasul tau. De judecat nu pot sa te judec de faptul cum si unde l-ai conceput. Ai gresit , este pacat dar trebuie sa te lupti pentru a merge mai departe , de ati ispasi pacatele .Toti suntem pacatosi. Copilasul ar trebui sa-l duci la parintele Argatu din Focsani , sa-i citeasca dezlegari si moliftele Sf. Vasile . Este greu

    2
    0

  • gaby pe 17 Iul 2011, 00:05
    sfat

    puteti sal duceti la manastirea din italia si sal tineti acolo cateva zile

    0
    0

  • ***************** pe 15 Iun 2011, 11:25
    o varianta putin ne convenibila pt ortodocsi dar eficienta

    .daca nu merge cu medicu nici cu preotu ortodox puteti incerca si la pocaiti sa se roage pt el ca ptin vointa lui d-zeu copilul dvs sa fie vindecat

    0
    1

  • Alex pe 7 Mai 2011, 23:47
    Ia de aici sfat

    Nu te mai uita la filme de groaza dupa ora 12 si n-o sa mai simti nevoia sa inventezi povesti cu un presupus fiu posedat bla bla Daca fiul tau chiar are probleme,crede-ma sunt probleme psihologice,deci stii ce-ai de facut.Nu mai asculta sfaturile idioate ale unor indivizi cu nimic altceva in cap in afara de preoti si diavoli.

    2
    0

  • mona pe 30 Apr 2011, 00:06
    mda

    nu cred povestea cu popa.gata daca unu zice cu ,,popa,, toti se iau dupa. eu sunt de parere ca copilul s a nascut asa, iar aceasta boala a aparut cu inaintarea in varsta. consultati un psihiatru.

    2
    1

  • carmen pe 26 Apr 2011, 22:16
    imi pare rau

    daca nu e o gluma articolul asta,iti dau un sfat,sa cauti un preot-doi trei& vezi ce-ti spun,daca din punct de vedere medical,ai facut TOTUL(tomografie,RMN,etc)si e sanatos tun. Lasa babele,vrajitoarele etc. Trebuie MUSAI sa va spovediti amandoi,chiar&bunicii,dar spovedanie la sange,exista indreptar de spovedanie&ai sa te miri cate fapte ale noastre sunt considerate pacate. Trebuie sa faceti macar 9 masluri,voi3,ca familie.Se fac ptr pers bolnave,mergeti la cateva biserici&luati programul maslurilor&duceti-va si luati parte la ele.Dupa aceea spovediti-va&mergeti la un preot calugar sa va citeasca de dezlegare de farmece/blesteme.Dar numai dupa ce va spovediti,ca sa fiti curati. Din experienta mea,iti sugerez sa suni pe parintele Isaia care are un har deosebit de a citi despre noi,din momentul in care intri pe usa,&de a citi din pomelnicele noastre.Pur si simplu vede unele lucruri. parintele Isaia ( Tel: 0751967944)- numele adevarat SIMION MARIAN ADRESA: SCHIT HORIA; SATUL HORIA; COMUNA AXINTELE; JUDETUL IALOMITA La 60 km de Bucuresti,localitatea Horia-Ialomita. E de preferat sa-l suni,sa-l intrebi cand il gasesti la schit&sa va duceti toti 3 acolo.Daca baiatu nu poate,macar voi 2,sot&sotie. De obicei,parintele,in functie de ce"vede" iti va da sa citesti acatiste timp de 40 de zile,sa dai de pomana ceva,zilnic(eu dadeam o paine) in numele Sfantului la care te rogi&daca totul se indreap[ta multumita acatistului citit,la sfarsit, sa pomenesti Sfntu respectiv la biserica,ca un fel de pomana,cu vin/coliva etc,in semn de multumire. Doamne ajuta

    2
    2

  • Exorcist pe 3 Apr 2011, 14:49
    De trebuinta

    Cel mai bine este sa mergi la un preot....care face molitfele Sfantului Vasile cel Mare.....si care a mai facut exorcizari.......de obicei ritualul de exorcizare se face in manastiri...insa trebuie si voi sa postiti si sa va rugati......pentru ca.....diavolii nu pot fi izgoniti decat prin rugaciune si prin post.......te sfatuiesc sa mergi la o manastire si sa vorbesti cu preotul de acolo si sa-i spui ce se intampla cu fiul tau.

    3
    1

  • floarea1975 pe 20 Mar 2011, 23:04
    copilul

    imi pare rau de acest copil cine nu este mama nu intelege sa va dea dumnezeu putere sa treceti cu bine peste acest necaz mergeti la biserica cu el si credeti in dumnezeu

    0
    1

  • adina pe 27 Feb 2011, 23:18
    posedat

    sfatul meu e sa consulte mai multi preoti. NU UNUL. multi nu stiu ce sa faca, si daca ajung pe mana unui preot care nu stie sau nu poate sa dezlege, totul e pierdut. din pacate, eu cred varianta posedarii. sunt din buzau, si aici avem sanatoriul de la Sapoca, oamenii care ajung aici nu se mai fac bine, mai ales cazurile grave. ii indoapa cu pastile care sa anihileze simturile si nu se ajunge la niciun rezultat definitiv. imi pare tare rau pt acel copil, daca ajunge intr-un sanatoriu. si daca imi amintesc bine, parintii au facut sex intr-o biserica catolica (catolicii nu prea pot sa-si alunge demonii din biserici-manastiri). unii pot, altii nu. e un teren minat.

    1
    1

  • Dora-Minodora pe 27 Feb 2011, 20:24
    inspirat din film

    Articolul asta pare un plagiat dupa filmul "Rosemary's baby". Cat despre comentarii, este dovada de incultura ca cineva sa mai foloseasca expresii gen "perioada de necuratie a mammei"...

    6
    1

  • Briji pe 27 Feb 2011, 16:38
    de ce e rau?

    mai bine l-ati dus la un sanatoriu decat la un preot?nu sunt foarte evlaica,dar sigur exista ceva mai sus decat noi si o incercare merita,chiar daca voi nu credeti in asa ceva! Nu toate lucrurile se explica prin stiinta! Nici iubirea dintre voi nu se vede si totusi exista!

    3
    1

  • oana pe 27 Feb 2011, 13:13
    ...

    nu vreau sa mi-o luati in nume de rau,spre sa va ajute dumnezeu sa vi se faca bine copilul...dar nu mi se pare normal ca un copil sa fie conceput la o manastire!!!de regula copiilor li se transimt toate comportamentele parintilor,de aceea nu e bine ca un copil sa fie conceput cand unul din parinti este sub influenta alcoolului,in zile de post,in perioada de necuratie a mamei...totusi va urez mult succes

    4
    1

  • Roxy pe 27 Feb 2011, 10:30
    Sfat

    Nimic nu este imposibil,trebuie doar sa aveti vointa si sa credeti in Dumnezeu.Duceti copilul de cite ori puteti la biserica si la un preot. Acum am 21 de ani pina la virsta de 5 ani aveam cosmaruri ingrozitoare si acum cind imi amintesc ma iau fiorii.Poate nu credeti,dar uneori stiam ce va fi miine si le spuneam parintilor,dar ei credeau ca e din cauza cosmarurilor mele.Parintii mei nu ma puteau lasa nici o secunda singura,fiindca aveam diferite vedenii si ma inspaimintau ingrozitor si eu la rindul meu pe parinti.Doar D-zeu m-a ajutat sa trec peste asta.Aproape c8in fiecare saptamina mergeam cu buneii la biserica si la un preot.Parintii fiind tineri si nu prea credeau in asta,dar cu ajutorul buneilor am scapat. Credeti in Dumnezeu ca doar el va poate ajuta.

    7
    1

  • Ella pe 27 Feb 2011, 09:51
    ..

    Cea mai buna solutie este sa mergeti la un preot si sa aveti credinta in Dumnezeu.Multa sanatate!

    7
    1

  • Mihaela pe 27 Feb 2011, 08:39
    parere

    draga mea, daca tot tii asa de mult la copilul tau...banuiesc ca ai fi in stare sa faci orice ca sa il vezi sanatos asai?ei bine...ce te costa sa il duci de cateva ori la un preot?el este cel mai in masura sa va ajute!nu te supara...dar nu crezi ca i-ai putea distruge viata daca l-ai internat de la o varsta asa de frageda intr-un sanatoriu?oricum, voi sunteti parintii lui si cei mai in masura sa luati o decizie....dar nu va mai ascundeti in spatele degetului si mergeti si la un preot?dece va este frica?de ce s-ar putea sa aflati de la el?ei bine.....trebuie sa treceti prin toate impreuna ca o familie!fifii puternica!succes!!!!multa sanatate celui mic!!!

    5
    1

  • anonim pe 27 Feb 2011, 02:20
    buna

    Si eu cred ca ar trebui sa consulti un preot. Internarea in sanatoriu ar trebui sa fie ultima solutie, dupa ce nimic altceva nu a mers.

    4
    1

  • Ana pe 27 Feb 2011, 00:00
    buna

    eu stiu un preot care face dezlegari.. preotul din satul Viisoara judetul Constanta.. multi cu probleme dinastea vin din intreaga tara la el.. am vazut o fata care avea problemele fiului tau.. a vindecat-o..de fata cu alti oameni in biserica.. sper sa ajungi si tu la el .. bafta in continuare

    6
    2

  • Anonymous pe 26 Feb 2011, 23:39
    Parere

    Nu-mi vine sa cred ca poveste asta e inspirata din ceva real! Mi se pare de neconceput sa iti internezi fiul intr-un sanatoriu fara ca macar sa fi consultat un preot. Cred ca exista 2 variante: sau e intr-adevar posedat (iar un preot e necesar in acest caz) sau pur si simplu copilul isi aminteste diverse chestii din alte vieti si e logic sa nu ii considere pe actualii, parintii sai adevarati (asta presupunand ca nu neaga parintii existenta reincarnarii). Eu in locul lor mi-as fi dus copilul mai intai la un parapsiholog sau la un preot care e capabil sa inteleaga situatia. Un lucru e sigur, niciun psihiatru n-o sa le rezolve problema.

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod