Copiii dupa divort

Din momentul in care instanta pronunta desfacerea casatoriei, intervin mai multe probleme, printre care si incredintarea copiilor. Acest eveniment afecteaza...
Din momentul in care instanta pronunta desfacerea casatoriei, intervin mai multe probleme, printre care si incredintarea copiilor. Acest eveniment afecteaza, adesea, nu numai partile intre care la un moment dat s-a incheiat casatoria, ci si pe cei mici.

Sunt foarte multe cazurile in care din casatoria ce se desface au rezultat unul sau mai multi copii minori si se pune problema incredintarii spre crestere si educare unuia dintre parinti. Precizam inca de la inceput ca stabilirea culpei unuia dintre soti in pronuntarea divortului nu prezinta importanta numai prin ea insasi pentru incredintatrea copilului minor. Acesta poate fi incredintat si sotului din a carui vina s-a desfacut casatoria, daca interesele lui sunt in acest sens, considerandu-se ca un sot rau (impotriva caruia s-ar fi pronuntat divortul) nu este neaparat si un parinte rau.

De subliniat este faptul ca instanta judecatoreasca este obligata, chiar daca nu exista o cerere expresa a sotilor, sa se pronunte prin hotararea de divort si asupra incredintarii copiilor minori, pentru a se evita introducerea ulterioara a unei noi actiuni, ceea ce nu ar fi in interesul copiilor.
Criteriul dupa care se va ghida instanta este interesul copiilor minori, urmarindu-se factori precum: varsta copilului, sexul acestuia, starea sanatatii lui, posibilitatile materiale ale parintilor, posibilitatile de dezvoltare fizica, morala si intelectuala pe care copiii le pot gasi la unul dintre parinti, comportarea parintilor fata de copii inainte de desfacerea casatoriei, legaturile de afectiune stabilite intre copil si familie. Daca exista mai multi copii, instanta va decide pentru fiecare in parte, in functie de interesele superioare ale fiecaruia.

Pentru a decide cu privire la incredintarea copiilor minori, instanta de judecata este obligata sa ii asculte pe parinti, sa solicite un referat din partea autoritatii tutelare de la domiciliul fiecaruia dintre soti (daca la desfacerea casatoriei nu mai locuiau impreuna) si, daca minorul a implinit 10 ani va fi audiat si el. In general, parintii se invoiesc asupra incredintarii copilului, dar aceasta invoiala trebuie incuviintata de instanta. Numai in cazuri exceptionale copilul poate fi incredintat unor rude sau altor persoane.

In cazul in care un copil a fost incredintat unui parinte, acesta va fi cel care va exercita drepturile si indatoririle parintesti.
Celalalt parinte pastreaza dreptul de a avea legaturi personale cu copilul, dar si el trebuie sa vegheze la cresterea, educarea, pregatirea profesionala a fiului sau. Principalele modalitati de exercitare a dreptului de a avea legaturi cu copilul sunt vizitarea copilului la locuinta parintelui caruia i-a fost incredintat, lasarea copilului in vizita la locuinta parintelui caruia nu i-a fost incredintat, vizitarea copilului la scoala, petrecerea vacantelor scolare la ambii parinti.

Parintii trebuie sa contribuie deopotriva la cheltuielile de crestere, educare, invatatura si pregatire profesionala a copilului lor. Este inca un aspect avut in vedere de instanta in hotararea de divort, chiar daca partile nu au facut cerere in acest sens. In lipsa unei intelegeri intre parti, instanta va stabili pensia de intretinere sub forma unei cote procentuale din retributia lunara a debitorului si in acest sens se va lua masura infiintarii unei popriri pentru aceasta parte de salariu. Art. 94 din Codul familiei stabileste urmatoarele cote : pana la o patrime din castigul din munca pentru un copil, o treime pentru doi si o jumatate pentru trei sau mai multi copii.
In cazul in care debitorul nu are nici un fel de venituri, procentele de mai sus se vor calcula raportate la salariul minim pe economie.

In stabilirea pensiei de intretinere se va tine cont si de un alt aspect, si anume acela daca debitorul mai are in intretinere alti copii (de exemplu, daca din casatoria ce se desface a rezultat un copil, iar sotul care va plati pensie mai avea un copil din casatorie, atunci debitorul nu poate fi obligat sa plateasca mai mult de o treime pentru ambii copii).

Totodata, daca situatia se schimba (nevoile copilului cresc, posibilitatile materiale ale debitorului cresc sau scad), se justifica introducerea unei actiuni de majorare sau de reducere a pensiei de intretinere atat de catre minor (prin tutore, care poate fi unul dintre parinti), cat si de catre debitor, dupa caz.

De asemenea, parintii se pot invoi cu privire la contributia lor pentru cresterea si educarea copiilor, dar ea trebuie incuviintata de catre instanta. Renuntarea la pensia de intretinere, care constituie un drept al copiilor, nu poate fi ratificata decat daca se constata ca posibilitatile materiale ale parintelui care a renuntat sunt indestulatoare pentru a asigura copilului cele mai bune conditii de trai.


Sa mai precizam ca actiunile in justitie pentru obligarea unuia dintre parinti la plata pensiei de intretinere (inclusiv reducere sau majorare) sunt scutite de taxa de timbru. Exista si un mod de contrangere la indeplinirea acestei obligatii, deoarece art. 305 din Codul penal prevede in alineatul 1, litera c) ca neplata cu rea-credinta a pensiei de intretinere stabilite pe cale judecatoreasca se pedepseste cu inchisoare de la unu la 3 ani sau cu amenda. Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate. Impacarea partilor inlatura raspunderea penala, iar daca partile nu s-au impacat, dar in cursul judecatii inculpatul isi indeplineste obligatiile, instanta, in cazul cand stabileste vinovatia, pronunta impotriva inculpatului o condamnare cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei.
 

Comentariile 1-50 din 252

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 24 Dec 2022, 18:59
    Testimony

    Aveam cu adevărat inima frântă

    0
    0

  • Catalina2022 pe 23 Aug 2022, 00:21
    Copilul dintr-o relație esuata nu are loc in noua relatie.

    Ce ați face voi dacă copilul dintro relatie esuata nu are loc in noua familie pe care ati format-o ? Am de ales intre : A trimite baiatul de varsta de 7 ani la tatal lui , a convinge pe parinții mei sa locuiasca nepotul cu ei sau a imi parasi actualul soț cu care am o fata de 3 ani si o casă si o relatie perfectă pana acum . Precizez ca sotul meu doreste tot binele fetei noastre , iar faptul ca tatal băiatului nu isi da nici un interes financiar in a participa la cresterea lui , financiar e destul de greu sa le oferim la doi copii un trai decent , a luat decizia de a ma pune sa aleg

    0
    0

  • shole pe 31 Ian 2017, 13:41
    Recoveri

    Numele meu este Shole Kakhaz.This este o zi foarte plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorul Dr.Akobe a făcut pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul meu înapoi cu magia lui și dragoste vraja. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu a fost într-adevăr mă înșela și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.Akobe pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex-lor înapoi si ajuta la fixarea relationship.and face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea să-l și apoi să caute ajutorul lui, dar spre surprinderea mea el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată-mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea mereu să fie de mine și nu pot face nimic fără a prezenta mea. Ma bucur cu adevărat căsnicia mea, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua pe internet, mărturisind pentru că Dr.Akobe este într-adevăr o adevărată fugă vrajă. Ai nevoie de ajutor ATUNCI DE CONTACT MEDIC Akobe ACUM prin e-mail: akobemagicspell@gmail.com.He este singurul răspuns la problema ta și să te simți fericit în relationship.and tău său, de asemenea, perfectă în SPELL IUBIRE, WIN EX BACK, fruct al Pântecul, PROMOVARE SPELL, PROTECȚIE SPELL, SPELL DE AFACERI, SPELL JOB BUN, SPELL LOTTERY si CURTE CASE SPELL. de asemenea, să-l contacteze la numărul său directe +19034805123

    0
    0

  • dana pe 17 Oct 2016, 08:33
    recoveri

    Am avut o problemă cu prietenul meu acum 2 luni, ceea ce duce la rupt noastre în sus. Când m-am despărțit de mine, nu am fost eu însumi din nou; am umple atat de gol in mine. Până când un prieten de-al meu mi-a spus despre o vrajă de fugă care a ajutat în aceeași problemă prea. Am e-mail rolă vraja și i-am spus problema mea și am făcut ce-am întrebat de mine, ca să taie lung poveste scurtă. Înainte să știu ce se întâmplă, nu este de până la două zile, prietenul meu mi-a dat un telefon și am venit înapoi la mine și am spus că am fost rău pentru tot ce se întâmplă, eu sunt atât de recunoscatorul la această fugă vraja și nu se va opri publicarea Lui numele pe net pentru munca buna am face pentru mii de oameni ajutându-le să rezolve problems.I relația lor știu mulți dintre voi aveți speranță în vrac în încercarea de a găsi vraja de fugă reală, dar vreau să contactați victoria DR pentru că am este o adevărată vrajă de fugă eu sunt o mărturie vie pentru that.if ai nevoie de ajutorul lui, puteți vizita e-mail lui: victoryspiritualtemple@yahoo.com

    0
    1

  • maria pe 11 Sep 2016, 05:23
    my love life

    Numele meu este MARIA GEORGE, iar eu sunt foarte fericit pentru a posta pe acest blog cu privire la modul de fugă o vrajă mare m-au ajutat în aducerea înapoi iubirea vieții mele. Știu că există o mulțime de femei ca mine acolo, care au făcut atât de mult pentru a aduce înapoi soțul, eu sunt aici să vă spun să caute mai departe deoarece sa chiar aici. Eu sincer cred că în cazul în care există până la cinci la fel ca medic mare Otutu această lume ar fi un loc mai bun, am văzut oameni care se plâng cu privire la modul fals role vraja promis să-i ajute, dar nu, dar cu un mare doctor ar putea să-ți spun Otutu problema ta este rezolvat deja. Soțul meu și cu mine am fost despărțiți timp de 3 ani și nu am putut suporta fără să trăiesc fără el, am încercat totul să-l aibă înapoi, dar nimic nu a fost de lucru până când am văzut numeroase mărturii despre un apel vraja de fugă mare Otutu doctor și modul în care marea munca este. L-am contactat prin e-mail imediat drotutuhealinghome@hotmail.com și urmați pas pe care-i cere și în următoarele 48 de ore ex-iubitul meu ma sunat și a fost dornic de iertare și că el dorea nimic mai mult decât să mă aibă în brațe pentru totdeauna. Am umplut atât de multă bucurie și fericire pe care am găsit mare Otutu doctor, tu tot ceea ce sper aici vor găsi această mărturie a mea și de a lua soțul înapoi în doar 48 de ore. toate mulțumesc merge la doctor Otutu i nu se va opri partajarea acest lucru minunat ați făcut în life.you meu, de asemenea, la fel de bine să-l pot contacta prin e-mail lui (drotutuhealinghome@hotmail.com), sau poți să-l sun pe 2349051417394 sunteți următorul pentru a împărtăși mărturia fiecăruia.

    0
    1

  • lilian nikky pe 23 Aug 2016, 22:14
    my

    Numele meu este lilian N.This este o zi foarte plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorul Dr.saguru a făcut pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul meu înapoi cu magia lui și dragoste vraja. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu a fost într-adevăr mă înșela și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.saguru pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex-lor înapoi si ajuta la fixarea relationship.and face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea să-l și apoi să caute ajutorul lui, dar spre surprinderea mea el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată-mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea mereu să fie de mine și nu pot face nimic fără a prezenta mea. Ma bucur cu adevărat căsnicia mea, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua pe internet, mărturisind pentru că Dr.saguru este într-adevăr o adevărată fugă vrajă. Ai nevoie de ajutor ATUNCI DE CONTACT MEDIC SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și să te simți fericit în relația ta. și a lui, de asemenea, perfectă în 1 Love SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUCTE pântecelui 4 PROMOVAREA SPELL 5 PROTECȚIE SPELL 6 SPELL DE AFACERI 7 BUNE JOB SPELL 8 LOTTERY SPELL și CURTE CASE spell.

    0
    1

  • Elisa pe 19 Aug 2016, 13:52
    A great spell caster of my life

    Viața mea a devenit devastat când soțul meu mi-a trimis de ambalare, după 17 ani pe care am fost împreună. Am fost pierdut și neajutorat după ce a încercat atât de multe moduri de a face pe soțul meu mă ia înapoi. Într-o zi la locul de muncă, am fost absent minte fără să știe că șeful meu mă chema, așa că sa așezat și ma întrebat ce ei era vorba i-am spus și el a zâmbit și a spus că nu a fost o problemă. Nu am înțeles ce a însemnat de ea nu a fost o problemă obtinerea soțul meu înapoi, el a spus că a folosit o vraja pentru a obține soția lui înapoi atunci când ea la părăsit pentru un alt bărbat, iar acum ei sunt împreună până la data și la început am fost șocat de auz un astfel de lucru de la șeful meu. El mi-a dat o adresă de e-mail a marelui rolă vraja care a ajutat-l pe soția lui înapoi, n-am crezut acest lucru ar lucra dar nu am avut de ales decât să intre în contact cu rolă vraja pe care am făcut-o, și a cerut pentru informațiile mele și că soțul meu să permită l-au aruncat vraja și l-am trimis detaliile, dar după două zile, mama mea ma sunat că soțul meu a venit invocând că el mă vrea înapoi, am crezut niciodată că a fost la fel ca un vis și eu a trebuit să se grăbească în jos la locul meu mame și la cea mai mare surpriza mea, soțul meu a fost îngenuncheat în fața mea pledează pentru iertare că eu și copiii acasă vrea, apoi i-am dat DR IREDIA un apel cu privire la schimbarea bruscă a soțului meu și el a făcut clar pentru mine că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că el nu va pleca înaintea mea. Acum, eu și soțul meu este din nou împreună din nou și a început să facă lucruri plăcute el nu a făcut înainte, el mă face fericit și să facă ceea ce el ar trebui sa faca ca un om fără cicălitoare. Toate acestea, mulțumită DR. IREDIA În cazul în care aveți nevoie de ajutor în ceea ce privește căsătoria, vă rugăm să contactați DR IREDIA pentru ajutor. Puteți ajunge la el prin e-mail: drirediaherbalhome@gmail.com El este un om de încredere.

    0
    1

  • carol pe 26 Iul 2016, 23:19
    regain

    Am fost în mare robie timp de aproape 2 ani care suferă în mâinile unui soț inselat, am fost fericiți și lăsând bine până când a însemnat timp vechiul său prieten de fată și a început să se întâlnească pe ea în afara căsătoriei noastre înainte de a fi știut că a oprit îngrijirea și având grijă de propria sa familie era în măsura în care acum el intenționa să se căsătorească cu ea și divorț soția lui, i-au plâns și l-au raportat la familia lui, dar el nu a ascultat nici una, dar să taie scurt povestea mea am a venit în căutarea pentru un aparat de turnare vraja reala, care ar putea distruge relația lor și să-l să vină înapoi la soția și 2 copii pe căutarea mea am văzut oameni care fac mărturie despre modul în care căsătoria lor în cazul în care restaurat de DR alimandu i alege e-mail lui și am relatat povestea mea iar el a fost de acord să mă ajute și după efectuarea unei vraja în a treia zi de ambele au avut o ceartă și a bătut prietena lui și a venit acasă cerșit pentru i și copiii mei mici să-l ierte că ochii lui sunt clar acum că el nu va face nici un lucru care va afecta familia lui din nou și promite să fie un tată grijuliu și niciodată nu trișeze again.I sunt atât de fericit, astfel încât să nu-l pierde pe fata toata aprecierea merge la DR Zubair pentru că tu ești un aparat de turnare vraja Marii și cui acest lucru se poate referi, dacă aveți un soț inselat sau soție, puteți trimite un email la fel de bine alimanduspiritualtemple@yahoo.com Jolene Leslie din Statele Unite ale Americii

    0
    1

  • owo pe 23 Iul 2016, 02:44
    ododo

    Ai nevoie mintală pentru a vă ajuta să rezolvați problema, cum ar fi soțul pentru a explica copilului explica prieten Sarcina a explicat ortografia etc. adresa de e-mail sau owoododospellcaster04@gmail.com~~HEAD=dobj WhatsApp +2349052571784

    0
    0

  • Allyson pe 10 Feb 2016, 11:17
    How i got my ex lover back

    Numele meu este Allyson sunt din Texas, SUA. Dau această mărturie că cineva acolo ar putea avea o problemă similară soțul meu nu crede că poligamia este greșit. El a fost văzut o altă fată timp de aproximativ patru luni. I-am spus că el are nevoie să se oprească, dar el spune că este îndrăgostit de ea. Ei au discutat despre a fi împreună "pentru totdeauna" și în cele din urmă o mișcare cu noi. Soțul meu încă mă iubește. El regretă intra in aceasta, în primul rând, dar nu este dispus să rupă doar cu ea. El spune că, dacă doresc acest lucru despart, atunci ți se va neînțelegere și el nu va continua o altă relație chiar cu mine. Așa că am făcut niște cercetări pe internet și, de asemenea, să caute ajutor și am dat peste o mărturie făcută de o doamnă numită Ibolo și am contactat aceeași rolă vraja care a ajutat (îngerii solution@gmail.com) și mi-a spus tot ce am ar trebui să facă și după ce am făcut tot ce mi-a asigurat că i se va lua ajutorul meu în 3 zile .. surprinzător soțul meu a venit acasă și a acceptat să despărțire cu ea, și el într-adevăr a făcut totul a fost o surpriză pentru mine după ce tot el a venit la ma îngenuncheat și implorându-mă să-l ierte că niciodată nu a știut ce a venit la el care a făcut să se gândească de a iubi cealalta amanta. Toate datorită Dr Ogbe Mă rog ca Dumnezeu va continua să le utilizați pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutorul tau. Prieteni nu mor în silențios, deoarece cineva ca Dr Ogbe are o soluție pentru toate problemele tale .. Acum am trai fericit cu familia mea. Dacă aveți de gând prin viață grea și ai nevoie de ajutor în probleme cum ar fi: (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi (2), dacă aveți întotdeauna coșmaruri. (3) Vrei sa fie promovat în birou. (4) Dacă doriți un copil. (5) de îngrijire pe bază de plante (6) pe care doriți să fie bogat. (7) pe care doriți pentru a lega dvs. soț / soție să fie a ta pentru totdeauna. (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (9) Să se respecta cu cuvintele tale și de a face dorința ta (10) Cazul rezolva E.T.C Contactați-l din nou, prin intermediul (theangelsofsolution@gmail.com) ..

    0
    0

  • jessica pe 31 Ian 2016, 12:52
    recovery relationship

    Bună ziua tuturor, sper că acest mesaj voi toți se întrunește în stare bună de sănătate. Nu mi-am imaginat eu ar fi unul dintre cele mai testifiers de pe acest blog, dar fac acest lucru acum cu înțelegere adecvată a ceea ce vraja iubirii este. Am folosit pentru a fi un critic de toate magie vraja dar, din păcate pentru mine am ajuns într-o astfel poziția pe care am avut de a contacta o rolă vraja pentru ajutor, deoarece toate celelalte mijloace am incercat nu a mers cum era de așteptat. Soțul meu și am avut o înțelege greșit grav pentru că am aflat că încă are afacerile cu alte femei după căsătorie nostru și întotdeauna mă îmbăt cu prietenii lui, am certat despre toate acestea, până când el a luat off cu o altă femeie și mine și copilul nostru de stânga luni. Am încercat de mai multe mijloace să-l implor să vină înapoi, dar nimic nu a fost de lucru. Sora mea a sugerat deja vraja pentru mine, dar nu am crezut în tot ce, dar m-am dus online pentru a căuta și aproape toate testifiers ca mine păstrat vorbesc despre o dr.zubair vraja rolă și vrăji lui bunătate. L-am contactat cu mult anxietate, dar mi-a dat niște dr.zubair asigurări că mi-a dat pace și speranță. Dr. Zubair citit inima mea și conectat la soțul meu și a aflat că el încă mă iubește, dar el este atât de distras de alte femei înainte de începerea lucrărilor pe noi. Am început de dormit și vise bune imediat Dr. început vraja, m-am simțit atât de multă energie și îndrăzneală în mine pentru două zile ia luat pentru a finaliza vraja. A fost ca dr.sanu vraja ajutat soțul meu pentru a vedea mai clar și cât de mult iubesc și nevoie de el. Vă rugăm să sper că toată lumea are bătălii relație găsește această mărturie și de contact dr.zubair prin dr: zubairespiritualtemplo@gmail.com

    0
    0

  • m33_miha3la pe 11 Ian 2015, 12:20
    custodie

    am o fetita de 2,8 luni sunt despartita de tatal ei nu am fost casatoriti legitim fata este la mine si as vrea sa plec in strainatate la lucru ce sanse are el sa imi ieie copilul daca o las in grija mamei mele. as dori un sfat

    0
    0

  • jude sandra pe 12 Dec 2014, 01:24
    http://www.eva.ro/

    Buna ziua prieteni! Numele meu este Jude Sandra de la stat unit am avut o Acerca mult Dr. Emobeifo asupra muncii sale bune, pentru a aduce afaceri înapoi pierdut relație, dar eu nu cred că atât de mulți înșelătorie mă vraja fugă cauza soțului meu ma părăsit OMS și trei copii peste un an și două luni. deci un bun prieten de-al meu mi-a prezentat Dr Emobeifo Doar că starea mea a fost așa de rău și responsabilitatea în casa mea matrimonial a fost mai mult decât mine. Soțul meu ma părăsit pentru o altă femeie doar pentru ca nu am nici o copil de sex masculin pentru el. asa ca am e-mail Dr. Emobeifo și ia spus totul, eu mă fac obiectul unui dumping nu vă faceți griji că soțul meu va veni înapoi și i se va avea nici un copil de sex masculin disponibile pentru el. Am ma părăsit doar să cred în el după turnare vraja că soțul meu va veni înapoi și să cerșească pentru iertare imediat. Real've făcut-o pentru mine si sotul meu veni înapoi la mine în cuib două zile. Am fost foarte fericit multumita Dr Emobeifo. astfel, am fost în situația esta (18 aprilie 2014) Dr. Emobeifo-am spus că va începe forfecare mărturia Lui la fiecare în cuvântul dacă am face-mi să aibă vreun copil de sex masculin disponibile la soțul meu. De asemenea, a făcut-o și eu sunt forfecare esta mărturie ca fiecăruia din dragă, că sunt cu noua mea băiețel bouncy. acum cred că eu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ ca Dr. Emobeifo restabili viața mea în casa mea matrimonial îl puteți mulțumi pentru mine sau el e-mail pentru ajutor de urgență în orice situație proastă Îți promit că te va ajuta de asemenea; Adresa de e-mail este sa emobeifospellcastertemple@gmail.com

    0
    0

  • jude sandra pe 12 Dec 2014, 01:24
    http://www.eva.ro/

    Buna ziua prieteni! Numele meu este Jude Sandra de la stat unit am avut o Acerca mult Dr. Emobeifo asupra muncii sale bune, pentru a aduce afaceri înapoi pierdut relație, dar eu nu cred că atât de mulți înșelătorie mă vraja fugă cauza soțului meu ma părăsit OMS și trei copii peste un an și două luni. deci un bun prieten de-al meu mi-a prezentat Dr Emobeifo Doar că starea mea a fost așa de rău și responsabilitatea în casa mea matrimonial a fost mai mult decât mine. Soțul meu ma părăsit pentru o altă femeie doar pentru ca nu am nici o copil de sex masculin pentru el. asa ca am e-mail Dr. Emobeifo și ia spus totul, eu mă fac obiectul unui dumping nu vă faceți griji că soțul meu va veni înapoi și i se va avea nici un copil de sex masculin disponibile pentru el. Am ma părăsit doar să cred în el după turnare vraja că soțul meu va veni înapoi și să cerșească pentru iertare imediat. Real've făcut-o pentru mine si sotul meu veni înapoi la mine în cuib două zile. Am fost foarte fericit multumita Dr Emobeifo. astfel, am fost în situația esta (18 aprilie 2014) Dr. Emobeifo-am spus că va începe forfecare mărturia Lui la fiecare în cuvântul dacă am face-mi să aibă vreun copil de sex masculin disponibile la soțul meu. De asemenea, a făcut-o și eu sunt forfecare esta mărturie ca fiecăruia din dragă, că sunt cu noua mea băiețel bouncy. acum cred că eu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ ca Dr. Emobeifo restabili viața mea în casa mea matrimonial îl puteți mulțumi pentru mine sau el e-mail pentru ajutor de urgență în orice situație proastă Îți promit că te va ajuta de asemenea; Adresa de e-mail este sa emobeifospellcastertemple@gmail.com

    0
    0

  • valentin pe 12 Oct 2014, 13:20
    copil

    buna ziua am si eu o intrebare eu am locuit cu fosta concubina si ia a plecat de acasa cu copilu nu are casa sta cu chirie in costanta eu am casa si un venit ce sanse am sa iau copilu la mine sa nu stea chinuit ,si apropo ia mai are un copil din prima casatorie si este mama denaturata

    0
    0

  • karo pe 14 Sep 2014, 05:33
    help

    Numele meu este Karo am fost căsătorit cu soțul meu de 5 ani am fost trăiesc fericiți împreună pentru acest an și nu până când a călătorit în Italia pentru o călătorie de afaceri, unde a cunoscut-o pe fata asta și de atunci mi-a și copiii ură și dragoste numai ei . Deci, atunci când soțul meu sa întors din călătoria el a spus că nu vrea să mă și copiii mei văd din nou așa că ne-a condus afară din casă și el a fost acum de gând să Italia a vedea ce alte femei. Deci, eu și copiii mei au fost acum atât de frustrat și am fost doar stau cu mama mea și cu mine nu a fost să fie trata bine, pentru că mama mea sa căsătorit cu un alt bărbat, după moartea tatălui meu, așa că bărbatul sa căsătorit pentru a nu a fost tratat-o ​​bine, i și copiii mei au fost atât de confuz și am fost în căutarea pentru o modalitate de a obține soțul înapoi acasă, pentru că eu iubesc și prețuiesc atât de mult într-o zi ca am fost de navigare pe computerul meu am văzut o mărturie despre aceasta vraja rolă DRokowaspelltemple, mărturii comun pe internet de o doamnă și mi-a impresiona atât de mult i, de asemenea, cred că a da o încercare. La început m-am speriat, dar când mă gândesc la ceea ce mi-și copiii mei trec prin așa i-l contacteze și el mi-a spus să stau calm pentru doar 24 de ore că soțul meu va veni înapoi la mine și la cel mai bun surprinderea mea, am primit un apel de la soțul meu în a doua zi a cere de la copii și am sunat drokowaspelltemple și el a spus problemele tale sunt rezolvate copilul meu. astfel încât acest lucru a fost cum am lua familia mea înapoi după un stres lung de frână de către o doamnă rău așa cu toate acest ajutor de la DR OKOWA, i vreti pe acest forum să mi se alăture pentru a spune un imens datorită DR OKOWA, și eu va, de asemenea, sfaturi pentru orice unul din aceste sau similare probleme sau orice fel de probleme ar trebui, de asemenea, l contactati pe email lui este (drokowaspelltemple@GMAIL.COM sau 2348068048519) el este soluția la toate problemele tale si predictii in viata. din nou adresa de e-mail este (drokowaspelltemple@gmail.com) este specializat în vraja de mai jos. (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. (2), în cazul în care aveți mereu coșmaruri. (3) În cazul în care doriți să fie promovat în biroul dumneavoastră. (4) În cazul în care doriți femei / bărbați pentru a rula după tine. (5) Daca vrei un copil. (6) în cazul în care vrei să fii bogat. (7) în cazul în care doriți să lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) în cazul în care aveți nevoie de asistență financiară. (9) ai fost scammed și vrei pentru a recupera ți-ai pierdut banii. (10) în cazul în care doriți să opriți divorț dumneavoastră. (11) în cazul în care doriți să divorțeze de soțul dumneavoastră. (12) în cazul în care doriți dorințele dumneavoastră să fie acordată. (13) vraja Sarcina de a concepe copilul (14) Garantarea vei câștiga cazuri în instanță tulburătoare și divorț, indiferent de cât de ceea ce stadiu (15) Opriți căsnicia ta sau relație de rupere în afară. (16) în cazul în care aveți orice boală ca (HIV), (cancer) sau orice boală. (17) în cazul în care aveți nevoie de rugăciuni pentru izbăvirea pentru copilul tau sau pe tine. Încă o dată, asigurați-vă că-l contacteze dacă aveți orice problemă te va ajuta. Adresa de e-mail este (drokowaspelltemple@gmail.com) contactați-l imediat ...

    0
    0

  • Dana pe 27 Iun 2014, 20:36
    proces de divort

    buna ziua,sunt in divort contra vointei mele,sotul anul trecut in martie e despus actele in timp ce eu eram internata din cauza lui de depresie si inca iau tratament,am probleme cu coloana mari si nu ma pot misca,de la antidepresive am luat 20 kg si coloana ma doare tot mai rau,sotul are cu mine o fata de 4 ani,dupa ce am ramas gravida am hotarat sa raman la mama in casa mea si am renuntat la servici sarcina cu risc sa pot tine copilul la 40 ani.sotul nu a mai vrut sa stea cu mine,nu mi-a mai lasat un ban,ceea ce e abandon familial cred,dupa ce s-a nascut copilul a venit la noi stand 10 luni neplatind nimic,apoi facaindui-se observatie ca nu da bani a plecat la el,nu a ami venit decat cand si cand sa vada copil,asa e de 5 ani,nu a divortat dar a profitat de noi,a ascuns bani,si-a facut masina,si noi am fost lasate in saracie sa crestem si copilul.de suparare am facut depresie,am avut si 2 operatii,el m-a tot lucrat pe la spate si a scris numai minciuni de mine si ma ameninta ca ia copilul.are vreo sansa?eu am o colaborare 4 ore,el are la oficial un minim pe economie,la negru mai mult,mama maea are pensie 13 mil.copilul astat numai cu mine si mama,el stand singur la el acasa.acum ca e mai mare copilul a gasit ca e momentul sa-l ia si divorteaza,abandonandu-ma bolnava si lasandu-ma si fara asigurare medicala desi iau medicamente care costa.vreau sa stiu ce sanse am pt copil,el nu are timp sa o creasca ca e la servici dar o vrea,eu si mama avem timp si am si crescut-o si am dat mai multi bani pt ea.eu pot obtine daune morale pentru ce am patimit,am fost si lovita si lasata singura si terorizata psihic desi nu aveam voie sa fiu stresata sub aceste medicamente,ci imi trebuia liniste.a semnat el pt asat.apoi m-a parasit si ma ameninta.pot lua daune si pensie de intretinere sca sunt sub tratament si pot munci f putin si nu in conditii grele de la coloana conf legii ar trebui sa primesc pensie de intretinere,bolile le am din cauza lui.apoi poate lua el copilul daca am eu depresie ?doctorita mai vrea sa-mi dea tratament ca stie ca sunt in divort deci tot din cauza lui.mi-a pricinuit doar rau,a pus actele miseleste pe la spate si stiind ca nu am bani ca sa nu pot lua avocat,sa demonstreze ca el are mai multi bani.9 luni a venit,a mancat la noi si nu ne-a spus ca a divortat.eu luand tratament pentru depresie ca dorea sa ma paraseasca.cand am aflat iar am facut un soc.acest om ma vrea moarta ca sa imi ia copilul,a scis doar minciuni de mine dupa ce ia-m facut un copil reusit,apoi s-a lepadat de mine .si tot suna cearnd de la distanta ce face copilul dar nemaivrand sa stea cu el.ce tata e daca nu a stat cu copilul?cum o iubeste daca se poarta asa cu mama,daca o lasa singura/chiar are vreo sansa el sa o ia?eu pot primi daune si pensie de intretinere?multumesc

    0
    0

  • irina pe 25 Iun 2014, 17:33
    ce sa ma fac

    buna ziua ma numesc irina am 24 de ani.sunt de la internat am ramas fara parinti de la 9 luni fara nici o motivatie parintii mau lasat in drum linga un magazin am crescut la internat toti 9 ani peurma am invatat la scoala profisionala 3 ani in ultimul an am fost vinduta de prietenul meu care ma stiam tinp de un an.mia zis ca vrea sa facem familie ca sa plecam la moscova sa incepem alucra inpreuna ma mintit ma dus la moscova si ma luat la el la lucru ca prostituata dumnezeu ma ajutat si am fugit peste 2 luni peste un timp oricare miam gasit un alt baiat cu care am 2 copii si el ma lepadat in drum cu copii nu ma ajuta cu nimic acum copii mei se afla la un centru din chisinau si statul vrea ca sami ia ca eu nam unde sai duc spunetimi varog ce sa ma fac ma tem mult ca sai perd

    0
    0

  • aurelia pe 19 Mai 2014, 00:04
    ce sanse am

    copilul e incredintat la mama[mie]dupa divort .am 1an de cind numi plateste pensia alime ara,eu vreau sa plec in afara la munca si nu pot ptr. ca la parinti sau frati el nu e deacord sami las copilul ,daca il las lui ma reclama la asistenta sociala caci am abandonat copilul in primul rind,iar inal2rind copilul nu vrea sa se duca la el daca eu plec in afara pe motivul caci am incercatsi an plecata 2 lunisi copilul isi aminteste comportarile tatalui.ce pot face .va multumesc

    2
    0

  • elena pe 5 Mar 2014, 17:24
    divort

    cine are drept total la custodia copilului daca tatal joaca zeci de milioane la pacanele si niciodata nu a cumparat ceva copilului si nu i-aq platit niciodata caminul?

    5
    0

  • olivia pe 15 Feb 2014, 11:27
    programul de vizitare al minorului

    am fost casatorita 6 ani si in iunie 2013 am divortat de comun acord de fostul sot iar instanta a stabilit domiciliul fetitei pe care o avem impreuna la mine iar fostului sot i s-a permis un anumit program de vizitare prin care instanta spune ca "incuviinteaza paraului reclamant sa aibe legaturi personale cu minora prin preluarea acesteia la domiciliul sau de vineri de la ora 18 pana duminica la ora 18" si cand se termina programul de vizitare duminica seara nu imi mai aduce inapoi fetita pe motiv ca el nu e obligat sa o si aduca inapoi, adica cum la terminarea programului de vizitare lasam copilul in drum al nimanui ca nu ne mai intereseaza si mama e obligata sa mearga dupa fetita daca vrea sa o ia inapoi pe motivul ca tatal nu mai are are posibilitati materiale sa o si aduca inapoi? pai daca el tatal fetitei a cerut acel program de vizitare nu ar trebui sa il respecte si daca ia fetita sa o si aduca inapoi? tin sa mentionez ca pana a fost la 10 km distanta de fetita nu am avut nici un fel de probleme iar acum ca ne-am mutat la o distanta de el e 100 km imi spune sa merg sa iau fetita de la el daca vreau ca el nu are bani decat sa o ia nu sa o si aduca inapoi astept raspuns foarte repede sa deschid din nou proces ptstabilire progr ream de vizitare minor

    3
    1

  • mihaella pe 13 Feb 2014, 14:18
    scoaterea din tara

    bunaziua,sint divortataa din luna iulie anul trecut si am o fetita minora iar la divort de comun acord custodia coipilului este comuna .Problema este ca el nu vrea sa mi dea semnatura ca sa ies cu copilul din tara.Ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez?

    16
    0

  • Ion pe 7 Feb 2014, 14:02
    Pensia alimentara

    Am o intrebare.... ar putea copii depasind virsta de 18 ani sa renunte la pensia alimentara din partea parintelui, care la rindul sau nu a achitat datoriile in cauza pina la maroratul copiilor? prin aceasta parintele sa fie scos din baza de date pentru a putea pleca peste hotare.... Daca "DA" , atunci unde ma pot adresa cu aceasta intrebare?

    10
    0

  • Pavel pe 7 Feb 2014, 13:48
    ce pot face copii pentru parintii sai?

    Am o intrebare.... ar putea copii depasind virsta de 18 ani sa renunte la pensia alimentara din partea parintelui, care la rindul sau nu a achitat datoriile in cauza pina la maroratul copiilor? prin aceasta parintele sa fie scos din baza de date pentru a putea pleca peste hotare.... Daca "DA" , atunci unde ma pot adresa cu aceasta intrebare?

    0
    0

  • popescu pe 20 Ian 2014, 21:24
    plecarea din tara cu copilul

    Am si eu o intrebare ,daca dupa divort copilul este incredintat mamei fiind minor se poate iesi din tara fara acordul tatalui in italia.Va multumesc

    7
    16

  • bilan pe 31 Dec 2013, 02:41
    abandon de familie

    in data de 20 august 2010 ,mama copii mei a plecat de acasa si de atunci nu sa mai intors ,cei doi copii de 12 si 11 ani au ramas cu mine,inca nu am deschis proces din lipsa de bani dar intentionez in viitorul apropiat.am aflat ca este in concubinaj cu cineva si ca nu lucreaza nicaieri .intrebare;faptul ca ia nu a lucrat si nu lucreaza copii mei pot primi pensia alimentara?si daca pot sa o scot din toate drepturile de ,,mama,,

    8
    1

  • aurel daniel pe 27 Dec 2013, 13:33
    pierderea custodiei

    buna ziua.va deranjez cu o intrebare.am o cumnata care are o fetita de 8 ani.a fost casatorita a divortat si a obtinut custodia totala a fetitei.in urma cu 2 ani a plecat in italia si alas at fetita la tatal ei el fiind de accord cu acest lucru.acum el zc ca a dat-o in judecata pt abandon si I-a luat custodia.este posibil asa ceva?

    1
    3

  • roxana pe 10 Dec 2013, 09:32
    vreau sa raman ku fata

    buna eu nus kasatorit am o relatie k un barbat care are e anurat ku alta si sta kuia an kasa avem un kopil anpreuna nuprea ma ajuta k fata as putea castiga eu kopilul

    6
    3

  • moni pe 24 Nov 2013, 11:17
    vreau sa divortez

    buna ziua vreau sa divorteza si am un copil de 3ani si ceva ce trebuie sa fac eu vreau copilul ptr ca tatal lui il cearta tot timpul il da rauluii pe mine ma face in tot felul ne certam zi de zi nu am liniste de loc o doamne copilul nu vb este suspect de autism nu ne permitem terapie cu el eu vreau sa ii iau cu mine sa muncesc in alta tara unde asi avea si posibilitatea de a face terapie cu el ce sa fac multumesc

    1
    0

  • victoria pe 14 Aug 2013, 20:37
    procura

    spuneti varog daca parintii sunt casatoriti oficial si mama doreste sa plece cu copii lA ODIHNA are nevoe de procura de la tata? urgent,

    6
    0

  • MARIA GREGORY pe 30 Iul 2013, 17:11
    mărturia mea

    Sunt atât de fericit Având în vedere aceste mărturii și I AM spun tuturor de lucru bun Dr. Okorospelltemple ce a făcut pentru familia mea,, NUMELE MEU ESTE DOAMNA MARIA GREGORY și eu sunt din SUA și am vrea să știi că am fost foarte fericit cu familia mea eu și soțul meu a fost căsătorit pentru a 15 ani trecut și eram o familie fericită și Până într-o zi brusc atunci când soțul meu sa întors de la serviciu și l-am salutat nu mi-a răspuns și am observat SO I, atunci când să-l și întrebați i ce este problema MORT SI A început bătaia mine și am plâns și nu sa oprit, astfel încât în ​​următorii dimineață, a plecat de acasă și nu sa mai întors din nou, eu și copiii mei au încercat să-l bine, dar nici un rezultat PANA l-am văzut cu o alta femeie ÎN MOORE cumpărături și am fost atât de durere și am început căutarea de ajutor și i-au trecut prin CASTER SPELL atât de multe, dar nu putea să mă ajute și chiar am nu cred în SPELL din nou PÂNĂ un prieten al MEA IN OFFICE INTRODUCE-mă la un om numit DR okundonorgreatspell Și când am fost contactat mi-a spus că el este să mă ajuți și am făcut să cred că chiar din cauza asta este ceea ce LOR spus mereu dar n-am încredere să surprinderea mea măreție când am fost în casa am vazut SONERIE telefonul meu și când am Check este soțul meu implorându-mă ca să-i iert pentru ceea ce a făcut pentru mine și iertăm, pentru că DR mi-a spus că ar trebui să-l ierte și dragoste din nou cu el asa ca eu sunt vă spun acum că eu sunt fericita femeie de pe Pamant pentruMare ajutor Dr. Okorospelltemplecaster făcut pentru mine și, dacă doriți să obțineți contact cu el prin e-mail ESTE dr.okorospelltemple01@gmail.com și dacă vă aflați în orice problemă am să știi că el poate rezolva, de asemenea, bine,, El te poate ajuta si cu problema ta, vă mulțumesc foarte ATAT DE MULT Dr. Okorospelltemple, email: dr.okorospelltemple01@gmail.com

    2
    2

  • Michael pe 30 Iul 2013, 17:03
    mărturia mea

    care mai este citit această mărturie astăzi ar trebui să vă rugăm să sărbătorească cu mine și familia mea, pentru că totul a început ca o glumă a unor oameni, iar altele au spus că era imposibil. Numele meu este Michael Eu locuiesc în Chicago, eu sunt fericit căsătorit, cu doi copii și o soție frumoasă ceva groaznic se întâmplă în familia mea de-a lungul liniei, am pierdut slujba mea și soția mea ambalate afară din casa mea, deoarece am fost în imposibilitatea de a avea grijă de ea și copiii mei la momentul respectiv. Am gestiona toate prin intermediul a cinci ani, nici soția să mă ajute să aibă grijă de copii și de acolo vin o zi credincios care eu nu va uita niciodată în viața mea am întâlnit un prieten vechi care i explica toate greutățile mele, și el mi-a luat o rolă vraja și și numele templului este numit, DR Okoro, am fost asigur că totul va fi bine și soția mea va veni înapoi la mine după minunata lucrare de Dr. Okorospelltemple, soția mea a venit înapoi la mine și azi eu sunt unul dintre cel mai bogat om din țara mea. Vă recomand dacă aveți orice problemă l-mail cu acest e-mail: dr.okorospelltemple01@gmail.com si vei avea cel mai bun rezultat. ia lucrurile de la sine și se va lua de la tine. Vă doresc toate cele bune. A lua legatura cu Dr. Okoro pe: dr.okorospelltemple01@gmail.com

    0
    2

  • George pe 10 Iul 2013, 19:57
    ce trebuie sa fac?

    Buna ziua, de ceva timp nu ma mai inteleg cu sotia, am facut amandoi greseli poate unul mai mari poate unul mai mici de s-a ajuns in situatia asta, dar nu asta este important in momentul de fata; important este ca avem un baietel de 1 an si 4 luni pe care il iubesc enorm si nu pot nega ca sotia nu il iubeste.. in ultimul timp fiind in permanent scandal in casa m-am decis sa nu mai continui aceasta casnicie pentru binele copilului fiind mereu speriat din cauza tipetelor mamei lui.. dupa nastere mai multi medici au precizat faptul ca sufera de depresie post-natala dar nu a aceptat nici ea si nici parintii ei sa mergem sa rezolvam aceasta situatie crezand ca incerc sa dau vina ca are ceva probleme si sa ii iau copilul (nu am nici un fel de document dar presupun ca medicii care au evaluat-o la momentul respectiv imi vor da fiind vorba despre binele copilului). Imi este frica uneori ca reactiile pe care le are asupra mea le va avea pe viitor si asupra copilului.. in cazul in care se ajunge la divort..ce pot face fiul meu sa ramana la mine..precizez faptul ca eu lucrez, ea nu, dar are indemnizatie pentru cresterea copilului deoarece are studii superioare.. astept un raspuns cat mai repede va rog.. va multumesc!

    3
    2

  • alina bianca pe 7 Iul 2013, 20:20
    copii dupa divort

    in urma cu 3 ani am divortat. ambii copii(4 ani si 6 ani) mi-au fost incredintati. luna trecuta am fost ddignosticata cu o boala datorita careia nu mai am mult de trait. Ce pot face legal ca in urma mortii mele , cei doi copii sa fie incredintati parintilor mei, alaturi de care au crescut, si nu fostului sot.Va multumesc!

    19
    5

  • aurel pe 6 Iul 2013, 14:16
    divort cu copii

    vreau sa divortez ...am doi copii dintre care unul este la mine iar celalalt este la mama sotiei. ce va decide instanta an cazul lor?cel mare de 13ani nu doreste sa se duca la ia dar cel,ic are2anian cazul an care cel mic ramane la ia si asa va fi voi plati pensie alimentara?

    15
    4

  • costel pe 7 Iun 2013, 16:33
    va rog sa ma ajutati urgent

    sunt divortat de sotie de aproape 6 ani,din urma casatoriei au rezultat 2 copii,care au fost incredintati mamei spre crestere si educare...dar mama lor i-a lasat spre crestere si ingrijire la bunicii copiilor,respectiv mama foste sotii,ea de aproape atunci sta si lucreaza prin Italia...As vrea sa stiu cum pot proceda sa-mi recapat macar unul din copii macar ,pentru ca ea la divort s-a obligat ca ea sa cresc copii si nu bunicii lor ,momentan copii sunt fara mama si fara tata...iar din corespondenta cu copii mei mama lor intentioneaza sa a-i i-a in vacanta de vara in Italia,poate sa a-i i-a fara acordul meu ?

    12
    5

  • paula pe 5 Iun 2013, 00:07
    situatie speciala am nevoie de ajutor

    as vrea sa stiu la ce autoritati trebuie sa ma adresez pt a putea sa-mi readuc fetita care mi-a fost luata de tatal ei cu care nu am fost casatorita (dar al carui nume il poarta)nu mai stiu nimic de el si deci nu pot avea semnatura lui pt a face pasaport , dar oricum nu vrea sa-mi dea semnatura intrucat fetita mi-a fost luata prin inselaciune; precizez ca fetita e nascuta in italia

    9
    1

  • andreea pe 23 Mai 2013, 19:55
    la cine se poate incredinta minorul

    am un baietel de 2 ani si pana acum un an am stat cu tatal baietelului meu,toate bune si frumoase pana a plecat de acasa sa aiba o aventura cu o minora,la momentul respectiv am avut o cadere nervoasa dar bineinteles fata de el si fatuca aia dar el ma ameninta sa imi ieie copilul desi de un an el nu s-a ocupat de el deloc nici macar sa il vada.legal il poate lua el pe baza la caderea mea nervoasa de atunci?

    7
    3

  • flory pe 15 Mai 2013, 09:57
    copii nostri au trecut de 18 ani nu au niste drepturi dupa divort?

    Buna .Am 2 baieti trecuti de varsta de 18 ani am un apartament si fostul sot ma obliga sal vand sa impartim banii .iar eu ma gandesc si la copii ptr ca unul din ei este si bolnav are diabet si este operat la plamani , Ce fac il las in strada? Nu are si ei un drept la casa ? Multumesc mult

    18
    2

  • apostol mihaela pe 29 Apr 2013, 13:02
    Cine poate sa ami dea un sfat

    Buna ziua am si eu o antrebare care poate sa ma ajute ,sant plecata din tara si sant divortata ,acum un an mi-am luat fetele din tara una de 7 ani si una de 15 ,Si nu mi-a trebuit semnatura fostului sot an hotararea de divort sa stabilit sa ami plateasca decat pensia alimentara si ata .nu maia platit pensia alimentara niciodata si acum sia adus aminte ca are copii .La iesire din tara nu mai trebuit semnatura lui si nici la pasapoarte am facut o amputernicire la abasada pe numele mamei mele.Si acum zice ca am scos copii ilegal din tara cine poate sa ami dea si mie un sfat Va multumesc....

    5
    0

  • mediatorb pe 25 Apr 2013, 17:21
    Avantajele medierii pentru minor in caz de divort

    Tot ce trebuie sa stiti despre divortul la mediator gasiti pe http://mediatorbucurestimustateanu.ro

    5
    1

  • Mediator Petru Mustateanu pe 7 Mar 2013, 09:25
    Avantajele medierii pentru minor in caz de divort

    Nu trebuie neglijat planul parental care se poate obtine prin mediere. Divortul cel mai lipsit de traume pentru minor este prin mediere. Detalii pe mediatorbucurestimustateanu.ro

    2
    0

  • Maria pe 25 Feb 2013, 17:41
    divort

    Buna!Va rog sa ma ajutati,eu sunt casatorita de 10 ani,de pe urma casatoriei avem o fetita de 2 ani si vrem sa divortam.Suntem in Spania,el lucreaza iau eu sunt casnica,ma ameninta ca imi ia fetita,as vrea sa stiu in astfel de situatii la cine ramane copilul,ce posibilitati sunt sa ramana fetita cu mine?Fetita e tot timpul cu mine si e foarte atasata de mine.Va multumesc anticipat si v-as ruga un raspuns cat de repede cu putinta

    7
    0

  • ana pe 18 Ian 2013, 17:31
    custodia copiilor

    buna , vreau sa divortez de sotul meu avem trei ani de zile inpreuna si doi copii gemeni , am certuri zi de zi , diferente intre copii ma ameninta ca imi ia copii , eu sunt casnica momentan copii au doar 2 anisori , suntem in strainatate si eu nu am nici un venit momentan aici stam in chirie si el lucreaza la negru daca divortez tribunalul ii va da custodia lui , pt ca nici nu avungem la un acord in privinta copiilor si sunt sigura ca vom ajunge in tribunale .eu am un apartament in romania impreuna cu frati mei e mostenire parintilor mei . va rog spunetim ce trebuie sa fac ca sa raman cu copii .va multumesc

    3
    0

  • elena pe 10 Ian 2013, 21:44
    va rog sa se ia in calcul copii nevinovati si care ramin fara un acoperis

    sunt lasata de sot din 2006 ma sunat avocata fostului sot in 2008 vrea sa divorzeze pentru schimbare orientala sexuala 2009 am divorzat pina acum el nu sa mai intereseat de fetita de la virsta de 4ani in 2011 am inceput sa primesc o pensie ce nu poti intretine un copil cu un milion am o casa construita in 2001 ma lasat in chirpici si cartoane pe jos intre timp am mers in intalia incredintind copilu mamei mele ptr a construi mai departe casa si ptru ai asigura mincarea si altele 2013 mi-a venit o citatie ptr partaj cum ca el are dreptul 80% si eu 40% vrea sa continuie lucrarile la casa fostul nu lam inteles de ce vra sa finalizeze el casa si apoi sa faca partaj e posibil asa ceva va rog sa imi spuneti ce sanse am eu va multumesc.

    3
    1

  • liviu pe 6 Dec 2012, 14:56
    incredintarea copiilor

    buna,as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a-mi recastiga fetita mea de 6 ani care stă cu fosta soție în grecia.aceasta lucreză ilegal și nu are asigurare medicală nici pentru ea nici pentru fata.multumesc

    0
    0

  • eli pe 30 Nov 2012, 14:00
    drepturi

    buna ziua,am si eu o intrebare:parinti mei au divortat si mama nu a cerut partajul pt noi (copiii).tata sta cu cineva care este mama vitrega in adevaratul sens al cuvantului.el ne poate da afara pe noi din casa (suntem majori) ?ce dreputri avem noi si ce obligatii are el fata de noi? parintii sunt obligati sa ajute copiii numai pana la 18 ani,apoi nu mai sunt parinti sau cum e ,ca eu nu inteleg treaba asta.va rog daca cineva stie ceva sigur si poate sa-mi dea un raspuns.multumesc

    10
    2

  • LIVIU pe 10 Oct 2012, 10:24
    divort

    buna ziua.doresc sa stiu daca fosta sotie paraseste tara impreuna cu fiica daca sunt obligat sa platesc in continuare pensia alimentara.va multumesc.

    15
    0

  • ary pe 10 Oct 2012, 10:14
    divort

    Buna ziua In cazul in care divortam la notar de comun acord (avem si un copil minor), dar vom locui in continuare in aceeasi casa, el poate sa-si aduca amanta acasa?Ce as putea sa fac?Se poate trece vreo clauza la divort cu privire la acest aspect?

    6
    1

  • Cosma Adina pe 5 Oct 2012, 16:15
    Legea din Romània face ce vrea totusi...............

    Bunà ziua ce sà mai zicem dacà nici Directia Generala de Protectie a Copilului nu te mai protejeazà ce sà face? Sunt divortatà din anul 2010 .01. Si nu am ajuns sà mi vàd copiii cu toate cà legea din Romània Imi dà aceste drepturi . Am fost si In tarà ca sà Intreb Directorul scoli de ce fata a ràmas repetentà 2 ani de zile si dànsul m-ia zis cà nu stiu Doamnà. Nu a vrut sà mi dea nici In scris situatia scolarà a feti precum cà a pierdut 2 ani de scoalà. Asta se Intàmplà la noi la Romàni. Am sunat si la scoalà azi pe data de 5.10.2012 si mai avea umpic si Imi Inchidea telefonul In nas secretara scoli ce vreti mai mult de atàta? Am cerut nr de fix sau mobil al psihologului de la scoalà si dànsa m-ia zis cà nu are dreptul de a face asa ce va và dati seama In ce tarà tràim? Pànà si criminali,traficanti de droguri si arme au dreptul de a vb la telefon cu copiii lor etc. Asta este Romània 100% .......Eu ce ar trebui sà fac In astfel de caz? Tatàl copiiilor l-ea zis copiilor cà eu practic prostitutia In Franta . Eu ce pot sà fac In astfel de cazuri .?

    9
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod