Ce face copilul tau de 1 iunie?

Am pregatit cateva sugestii "de poveste"
1 iunie este ziua jocurilor copilariei si a distractiei, este Ziua Copilului, o zi pe care nu trebuie sa o uitam niciodata! Cadouri, un tort mare de ciocolata, povesti nenumarate, surprize mii, costume de basm, jucarii milioane, imbratisari de copil, zambete pline de iubire - asa trebuie sa arate ziua princhindelului tau... De 1 iunie trebuie sa il rasfeti si sa ii oferi o zi de neuitat, pentru ca el, in mod sigur, te va rasplati cu dragostea lui.

Anul acesta, Ziua Copilului este marcata prin programe special pregatite pentru micuti, prin petreceri si actiuni in care sunt implicati neastamparatii care iti fac  viata minunata! Iata cateva sugestii "de poveste" din care te poti inspira:


Targ dedicat piticilor, la MTR


Intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul Taranului Roman, pe cei mici, dar si pe cei mari ii asteapta:

  • Schimb de jucarii aduse de copii;
  • Targ mic cu obiecte pentru copii;
  • Ateliere de ceramica pentru copii cu Dumitru Constantin, mester din Piscu;
  • Melcisorul cel grabit, piesa de teatru cu actori-copii;
  • Atelier de pictura in expozitia Aurel Acasandrei - atelierul si copiii (cu lucrari ale artistului si ale fostilor sai elevi) in sala Irina Nicolau;
  • Atelier de fabricat manual hartie, cu Razvan Supuran;
  • Cutia cu jucarii, tombola cu obiecte facute de copii la Atelierul de creativitate;
  • Baloane mari de sapun;
  • Dulciuri: vata pe bat, turta dulce, prajiturele.

Bilet de intrare: 2 lei


La Carturesti se spun povesti


Mansarda Verona (Libraria Carturesti, Str. Arthur Verona 13-15, Bucuresti) va fi plina de povesti si jucarii.

Copiii si parintii sunt invitati sa participe la:

  • Workshopuri;
  • Ateliere de lectura;
  • Expozitie de obiecte handmade cu vanzare;
  • O zona speciala de joaca in Gradina Verona, cu multe dulciuri si un spatiu de spus povesti, de modelat, colorat, desenat si descoperit lucruri noi;
  • 1000 de titluri in limba romana si 800 in limba engleza si franceza, toate cu un discount special - enciclopedii, benzi desenate si carti de dezvoltare personala, desene animate si muzica pentru copii;
  • Jocurile educative, de creatie, indemanare, dezvoltarea a personalitatii, strategie si memorie.


Barbie si Lego, numai pentru prichindei


Lego si Barbie va fi o expozitie de neuitat pentru copilul tau. Are loc la Zone Arene (Str.
Barbu Vacarescu, nr. 164) din Bucuresti, intre orele 11.00 si 20.30.

Aici va gasi mai mult de 1.000 de exponate orginale, locuri de joaca, concursuri si tombole, care il vor face fericit pe micutul tau.

Fetitele vor face o excursie in timp impreuna cu Barbie de-a lungul ultimelor cinci decenii pentru a afla mai multe despre aceasta papusa, iar baietii vor putea vedea constructii Lego realizate din mii de piese, un Ferrari sau chiar Statuia Libertatii din New York.

Micutii vor dispune de un loc de joaca cu multe papusi Barbie si piese Lego, de un cinematograf, unde vor putea urmari desene animate.

Pretul unui bilet de intrare la expozitie este de 15 lei/persoana. Pentru grupuri organizate de scoli si gradinite pretul va fi de 10lei/persoana.


C'arthe te invata sa fii copil


Si la C'arthe (C.A. Rosetti 38, ap 2, Bucuresti), incepand cu ora 12.00 se sarbatoreste 1 iunie, chiar si pentru cei mari.

Copii ca varsta sau ca spirit, te invita sa te bucuri de activitati creative si de spectacole copilaroase.

De la 12:00 pana-n seara poti face painting, desene si activitati ludice, iar daca doresti sa aduci un zambet copiilor defavorizati din centre de plasament, poti darui hainute, jucarii sau dulciuri.

De la 16:00 la 17:00 atelier de olarit cu artistul ceramic Iulian Vartopeanu urmat, de la 17:00 la 18:00 de o piesa de teatru a trupei Omide.


Ce poate face un zambet de copil...


Studioul Experimental de Opera si Balet "Ludovic Spiess" din cadrul ONB va prezenta, pe scena mare a Operei Nationale Bucuresti, o adaptare a celebrei piese "Visul unei nopti de vara" de William Shakespeare, realizata de coregrafa Maria Popa. In pasi de dans, pe muzica lui Felix Mendelssohn Bartholdy, tineri artisti vor oferi publicului aventurile incitante, pline de vraja, ale mai multor cupluri de indragostiti care, cu siguranta, vor face deliciul publicului de toate varstele.

Prima scena lirica nationala isi asteapta cu drag micii la ora 11.00, la acest eveniment special, la care biletele "costa" doar un zambet de copil.



Concert in Piata Constitutiei

 
Tot pe 1 iunie, va avea loc un concert caritabil in Piata Constitutiei, cu scopul strangerii de fonduri pentru extinderea Spitalului de Copii "Marie Curie" din Bucuresti. Un prilej extraordinar de a-ti duce copilul la un concert Iris, Taxi, Vita de Vie, Proconsul, Compact si Voltaj.


Jucarii mii pentru toti copiii, la Palatul Copiilor


Invata-ti copilul sa daruiasca! In holul Palatului Copiilor din Bucuresti exista un cos mare care asteapta sa fie umplut cu jucarii de plus. Membrii Sagitarius Performance Team (clubul sportiv din cadrul Palatului Copiilor) vor merge la un centru de plasament, unde vor darui jucarii copiilor din cadrul centrului.


"Copilarie magica", in Sectorul 6


De la ora 15:00, in Parcul Drumul Taberei, la Foisor, va avea loc spectacolul "1 Iunie - Copilarie magica". Evenimentul este un cadou oferit celor mici, dar si parintilor si bunicilor, carora organizatorii - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 - le-au pregatit foarte multe surprize.


Andreea Marin Banica iti premiaza copilul


La Carrefour Orhideea din Capitala, incepand cu ora 19.00, 20 de parinti si pitici vor fi premiati de Andreea Marin Banica cu body-ul medaliat cu aur la Salonul de la Geneva. Orice parinte care cumpara in acea zi hainute Violet va avea parte de un dar.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teius oana pe 1 Iun 2010, 13:20
    copii

    La multi ani tuturor copiilor din toata lumea!iar pentru parinti :aveti grija de puii vostri ei merita tot pentru ei traim

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod