Cât de folositor e uleiul de corp pentru pastrarea sanatatii copilului

Uleiul de corp este adesea utilizat pentru mentinerea sanatatii pielii bebelusilor. Acesta se foloseste în situatii diverse, de la masajul obisnuit din primele luni de viata pâna la hidratarea pielii sensibile a micutilor dupa îmbaiere.
Acest produs are numeroase beneficii asupra sanatatii celui mic, iar calitatile sale sunt multiple. Iata cât de folositor este uleiul de corp pentru pastrarea sanatatii copilului: 

Hidrateaza pielea în profunzime 

Indiferent daca este folosit dupa baie sau în mod regulat, în zonele mai sensibile ale corpului, uleiul de corp hidrateaza pielea în profunzime si îi confera elasticitate si suplete. În plus, aspectul acesteia devine, în mod vizibil, mai placut, iar acest lucru este si palpabil, întrucât pielea devine mult mai catifelata. 

Previne si amelioreaza iritatiile, dermatitele si eczemele 

Prin hidratare, uleiul de corp poate preveni dermatitele si eczemele pielii sensibile a bebelusilor. Acesta hraneste pielea atât la nivel superficial, cât si în profunzime si echilibreaza pH-ul pielii, contracarând efectele uneori nocive ale gelurilor de dus, ale apei dure sau calcaroase ori ale detergentilor.
Uleiul de corp calmeaza, de asemenea si iritatiile datorate acarienilor ori a tesaturilor mai putin naturale sau blânde, lasand pielea perfect neteda. 

Este perfect pentru masaj 

Bebelusii au nevoie de masaj pentru o buna circulatie a sângelui si pentru a se dezvolta frumos si armonios. De cele mai multe ori, uleiul de corp este folosit si în acest scop, pentru ca aluneca perfect si permite masarea perfecta a întregului corp. 

Are efecte antibacteriene si protejeaza pielea 

Uleiurile de corp pentru bebelusi au ingrediente antibacteriene si formeaza o pelicula protectoare la suprafata pielii, fiind astfel produsele ideale pentru mentinerea sanatatii pielii micutilor. 

Stimuleaza sistemul imunitar 

Printre ingredientele de baza ale acestor produse cosmetice se numara uleiurile minerale naturale, care au adesea efectul de a stimula sistemul imunitar al micutilor.  


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod