Cadouri unice pentru un Craciun special

Un cadou bine ales reprezinta una dintre modalitatile ideale de a-ti arata dragostea pentru persoanele care inseamna cel mai mult in viata ta. Si de ce sa nu profitam de sezonul...

Un cadou bine ales reprezinta una dintre modalitatile ideale de a-ti arata dragostea pentru persoanele care inseamna cel mai mult in viata ta. Si de ce sa nu profitam de sezonul sarbatorilor de iarna pentru a aduce cat mai multa bucurie celor dragi?

Nici macar nu este nevoie sa cumperi daruri costisitoare si extravagante. Este de ajuns ca ceea ce daruiesti sa fie din suflet si cat mai potrivit cu relatia pe care o ai cu cei din jurul tau.

Ideea principala este ca toti cei dragi sa se simta speciali in aceste zile minunate. De asemenea, poti transforma Craciunul intr-o sarbatoare speciala, oferind cadouri si caldura sufleteasca celor care au atata nevoie de ea. Poti face ca sarbatorile de iarna sa fie momente de neuitat pentru cei aflati in camine de plasament, pentru copiii orfani sau pentru batranii pe care toti par sa ii uite...



Daca te intereseaza idei unice pentru cei dragi, ai venit la locul potrivit! Iata care sunt propunerile noastre...

Idei si sfaturi pentru cadouri unice de Craciun

Poti merge cu incredere pe ideea unor cosuri de Craciun cu delicatese, tinand cont de preferintele "beneficiarului". Daca ai in familie sau printre prieteni un mare amator de ciocolata, atunci cosul lui ar trebui sa contina toate produsele sale preferate. Sa nu uitam ca exista combinatii minunate din care nu lipsesc sortimentele de cozonac si o sticla de vin de calitate... Poti combina astfel de produse in ce chip doresti! Cu siguranta va fi pe placul celor dragi!

Un cadou extraordinar pentru o femeie contine intotdeauna parfumuri si esente parfumate, care o vor face sa zambeasca si o vor introduce in atmosfera sarbatorilor.


Un alt cadou de exceptie pentru intreaga familie este un calendar alcatuit din instantanee cu fiecare membru al familiei sau impreuna.

O carte de bucate a familiei este un cadou minunat pentru "femeia casei", mai ales daca va contine toate retetele de succes pe care le foloseste si pe care le-a "inventat" de-a lungul timpului. Ca sa nu mai spunem de un sort de bucatarie cat mai haios cu putinta...

Daca ai prieteni sau membri ai familiei iubitori de carti, atunci acesta va fi cadoul ideal pentru ei. Stim ca este o idee poate perimata, dar nu se compara cu nimic bucuria cuiva drag si zambetul lui larg la vederea teancului de carti dorite. Poti alege o colectie sau o serie de carti ale autorului preferat. Daca sunt si cartonate, reprezinta o achizitie importanta pentru biblioteca sa, de care va fi inca o data mandru.


Un sejur la munte este un cadou extraordinar pentru un cuplu proaspat casatorit. Nu va fi nici extrem de costisitor daca intreaga familie sau mai multi prieteni aleg sa contribuie la acest dar.

Un mare amator de muzica sau de film va aprecia intotdeauna CD-urile, DVD-urile sau MP3 player-ele. Unde mai pui ca astfel de aparate electronice nu mai sunt atat de scumpe, iar cadoul va fi apreciat la adevarata sa valoare.

Un cadou ideal pentru bunici poate fi un set de fotografii cu intreaga familie, frumos inramate, sau o harta cu arborele genealogic al familiei.

Un cadou ideal pentru tine poate fi si o rochie eleganta de seara. Si carei femei nu ii place sa se imbrace la moda, fiind o adevarata pasionata a tendintelor vestimentare?

Printre cadourile unice create acasa se numara calendarele foto, posterele, puzzle-urile cu fotografia preferata de la nunta sau cu imaginea copiilor sau felicitarile de Craciun, create manual.


Un dar de care o femeie va sti sa profite este o sedinta sau un abonament la un centru de relaxare sau un spa - de ce nu, si barbatii se pot bucura de acest cadou. Un masaj care sa iti relaxeze corpul obosit si un loc in care sa te bucuri de rasfat este perfect pentru oricare dintre noi...

Disney va fi intotdeauna alegerea perfecta pentru copii - fie ca vorbim despre desenele animate, fie de jucariile inspirate din acestea, nu ai cum sa dai gres cu ele!

Papuceii pufosi, cu personaje din desene animate sau cu floricele, reprezinta un cadou de care fetita ta nu se va mai putea dezlipi!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mada pe 3 Dec 2008, 18:45
    abia astept :D

    nota 11, articolul este genial

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod