Brainstorming oferă cursuri gratuite de baby sitter mămicilor din București

Brainstorming Consulting impreuna cu agentia de publicitate Godmother desfasoara proiectul „ Trei generatii pentru maine” cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Proiectul care inceput in mai 2014 se va finaliza in octombrie, 2015 si se adreseaza tinerelor mamici care sunt interesate de cursuri gratuite de baby sitter. Tot in cadrul proiectului, mamicile isi pot aduce copiii la sediul unde se tin cursurile, Brainstorming oferind in cadrul proiectului si servicii de after-school.

Participantii vor primi un certificat recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
Obiectivul general al proiectului constă în creşterea şanselor de ocupare ale femeilor din Bucureşti prin activităţi de formare profesionale şi măsuri de armonizare a vieţii de familie şi vieţii profesionale, în contextul eliminării stereotipurilor de gen şi a discriminării femeii la locul de muncă.

Grupul țintă al proiectului este constituit din 280 de femei din București, tinere absolvente, mame cu copii între 5-9 ani și femei de peste 45 de ani, care sunt in căutarea unui loc de munca si care doresc să inițieze o activitate independentă sau să se califice/recalifice, pentru a-și crește șansele de ocupare.


”Acest proiect s-a născut din dragostea pentru copii, din pasiunea pentru educaţia concepută ca o aventură a cunoaşterii de sine, din încrederea în inteligenţă omului care, pentru a-şi atinge potenţialul, o ia de la capăt ori de câte ori simte că aşa trebuie.” - a declarat managerul proiectului, Ana Vasilache.

Informatii despre cursuri se gasesc pe site-ul http://www.b-storm.ro, iar inscrierile se pot face pe site-ul: http://b-storm.ro/cursuri-calendar/formular-inscriere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod