Beneficiile uleiului de corp în timpul sarcinii

Uleiul de corp a fost folosit de catre femei în ritualurile de înfrumusetare înca din cele mai vechi timpuri si în mai multe scopuri.
De la hidratarea pielii, obtinerea unui aspect lucios, stimularea melaninei pentru un bronz uniform,  descurcarea si hranirea firului de par de la radacina si pâna la folosirea sa ca emolient pentru cuticule, uleiul de corp poate face adevarate minuni pentru o femeie.

Si cum nevoile cresc în timpul sarcinii, iar transformarile prin care trec femeile în cele noua luni sunt destul de multe si se fac resimtite, îngrijirea suplimentara este întotdeauna binevenita. Iata doar câteva dintre beneficiile uleiului de corp în timpul sarcinii:
 

Hidrateaza pielea si îi confera elasticitate


Chiar daca pe parcursul celor noua luni de sarcina femeile stralucesc datorita hormonilor si au pielea mai fina si parul mai matasos, nu înseamna ca nu trebuie sa se mai îngrijeasca. Datorita modificarilor prin care trece corpul lor  de la o zi la alta, pielea are nevoie sa devina mai elastica pentru a suporta schimbarile fara a fi afectata de  vergeturi si alte semne similare.
De aceea, uleiul de corp este esential în timpul sarcinii pentru o piele hidratata, elastica, ce va ramâne neteda atât în zona abdomenului, cât si în cea a sânilor.

Este perfect pentru masaj


Fluxul de hormoni determina schimbari de stare în rândul femeilor însarcinate. De aceea, acestea pot deveni uneori mai sensibile, alteori mai capricioase; în orice caz, un lucru este sigur: viitoarele mamici au nevoie sa fie rasfatate pentru a face fata cu brio tuturor modificarilor prin care trec.
De aceea, ele nu vor refuza un masaj relaxant cu uleiuri placut si discret parfumate, care sa le puna sângele în miscare si sa le relaxeze musculatura.  

Face minuni pentru sistemul imunitar


Uleiurile minerale naturale pe care le contine uleiul de corp Johnson's actioneaza în vederea stimularii sistemului imunitar. Acestea pot fi folosite dupa baie, pe pielea umeda sau uscata si se absorb rapid în piele, formând o pelicula protectoare la suprafata acesteia, care mentine nivelul de hidratare optim si sanatatea pielii.

http://www.johnsonsbaby.ro/products/ulei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod