Anticipeaza un zambet cuceritor pentru copilul tau!

Fiecarei femei care urmeaza sa aduca pe lume un copil ii este pusa intrebarea: "Este baiat sau fata?". Mai mult...

Fiecarei femei care urmeaza sa aduca pe lume un copil ii este pusa intrebarea: "Este baiat sau fata?".

Indiferent de raspunsul pe care aceasta il da pentru a satisface curiozitatea interlocutorului, reactia este mereu aceeasi: "Important este sa fie sanatos!".  

Poate parea un raspuns instinctiv, sau poate doar un cliseu, insa este principalul motiv care ii da unei mame forata de a lupta. Fiecare mama isi doreste tot ceea ce este mai bun pentru copilul ei, isi doreste sa fie sanatos, sa fie iubit si admirat de cei din jur si este capabila de fapte mareate pentru a-i asigura fericirea.

Iar rasplata apare inca de la inceput, odata cu primul zambet al micutului.

Tie, femeii puternice si mamei devotate, DENT ESTET 4 KIDS  iti ofera posibilitatea de a-i crea copilului tau un zambet impecabil de mic, cu ajutorul aparatului dentar.

Cat de important este un tratament ortodontic la o varsta frageda ?

A astepta pana la erupatia tuturor dintilor definitivi sau pana la terminarea cresterii poate conduce la dificultati in corectarea anomaliilor precum dintii proeminenti, supranumerari, discrepanata mare a maxilarului si la dezvoltarea unor probleme dentare mult mai grave.
 

Cu ajutorul aparatului dentar interceptiv severitatea unei probleme cu caracter evolutiv poate fi redusa, eliminandu-se cauza acesteia. Astfel, durata tratamentului ulterior va fi diminuata.

Asadar, chiar daca dintii copilului tau par drepti, exista probleme ce pot fi identificate doar de catre medicul ortodont. Din acest motiv, AAO (Asociatia americana a medicilor ortodonti) recomanda efectuarea unei evaluari ortodontice pana la varsta de 7 ani.

O luna in plus poate insemna o problema in plus!

De ce sa astepti cand solutia este atat se simpla?

Contacteaza-ne pentru a afla totul despre aparatul dentar interceptiv!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod