Ai nevoie de nervi de oțel ca să fii părinte! 20 de exemple amuzante

Principala calitate a unui părinte este răbdarea. Oricâte cărți de parenting ai citi, viața alături de unul sau mai mulți copii îți va testa la maximum răbdarea. Iar când îți pierzi răbdarea, nicio lecție despre creșterea copiilor nu mai este utilă.
Copiii reușesc zi de zi să le testeze părinților rezistența la stres și asta fără să se străduiască prea mult. Este suficient să fie copii și să se comporte ca atare.

De exemplu, ce poți face dacă fiul sau fiica ta face o criză de isterie la grădina zoologică pentru că vrea să mângâie "pisica mare din cușcă", care nu e altceva decât un tigru sau un leu imens? Sau cum reacționezi când găsești ecranul televizorului proaspăt achiziționat colorat tot cu markerul permanent? În primul rând îți păstrezi răbdarea și încerci să găsești acea liniște interioară care te face să fii un părinte bun.

Tocmai de aceea nervii de oțel sunt principala calitate de care trebuie să dea dovadă părinții.
Iar după ce momentele de criză trec și copilul merge mai departe, către o nouă aventură care îți scoate peri albi, găsești și puterea de a face haz de necaz.

Unii părinți au fost suficient de inspirați să surprindă în imagini aceste clipe de neuitat. Descoperă 20 de situații amuzante în care copiii le pun părinților răbdarea la încercare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod