A cheltuit 20.000 euro pe hainele pentru bebelus

Nu a implinit inca un an, dar are 80 de perechi de pantofi, numai haine de firma si sute de jucarii scumpe. Este vorba despre micutul Theo, un bebelus al carui sifonier rivalizeaza deja cu unele vedete de la Hollywood.
Nu a implinit inca un an, dar are 80 de perechi de pantofi, numai haine de firma si sute de jucarii scumpe. Este vorba despre micutul Theo, un bebelus al carui sifonier rivalizeaza deja cu al unor vedete de la Hollywood. Mama lui, Sophie Vickers, a cheltuit aproape 20.000 de euro pe produse de la cei mai renumiti designeri de imbracaminte si incaltaminte.

In plina criza financiara, este un exemplu clar al obsesiei pe care au facut-o britanicii pentru modul de viata al celebritatilor.  

Theo este un rasfatat, recunosc. O singura pereche de pantofi pentru el, de la firma mea preferata, poate costa pana la 150 de euro. Daca imi permit, de ce sa nu-i iau? Cand cumpar lucruri pentru Theo ma simt foarte bine”, se justifica mama cheltuitoare, in varsta de 22 de ani.
 

Haine de 10.000 de euro


Cele 80 de perechi de pantofi – premergatori, de fapt, pentru ca micutul nu merge inca singur in picioare - au costat aproape 5.000 de euro. Hainele, toate de la firme renumite si designeri celebri, si care nu au fost imbracate de mai mult de 2-3 ori fiecare, au costat si ele peste 10.000 euro.

In sifonierul lui se afla 40 de pantaloni lungi, 40 de pantaloni scurti, trei geci de piele si 40 de tricouri.    

Pe langa toate acestea, Theo are sute de jucarii despre care nu stie inca prea multe si trei carucioare, toate dintre cele mai scumpe.   

Mamica de 22 de ani insista ca, in ciuda modului in care cheltuieste banii, va fi in stare sa-l invete pe fiul sau diferenta dintre bine si rau si sa-i dea o educatie sanatoasa.


Asta nu inseamna ca nu va sti ca trebuie sa munceasca pentru a avea o viata buna”, declara ea.

Ea este secretara, iubitul pune mocheta


Intrebata de ziaristii de la Daily Mail de unde are atatia bani de cheltuit, mamica cheltuitoare refuza sa vorbeasca despre veniturile familiei. Nu sunt vedete, nu sunt bogati. Este lucreaza part-time ca secretara, iar tatal copilui monteaza mocheta. Locuiesc intr-un modest apartament, cu chirie.

Nu vrea sa spuna cat castiga fiecare, dar ii asigura pe ziaristi ca nu a facut credite pentru a-si rasfata copilul. Pur si simplu, spune ea, toti banii care le raman dupa ce-si platesc facturile si chiria se duc pe lucruri pentru unicul lor copil.

Chiar daca nu poate vorbi, spune tanara mamica, sigur Theo este de acord cu ea si ii plac la nebunie hainele si pantofii de firma.  „Uraste sa fie imbracat in ceva ieftin si se admira continuu in oglinda in hainele lui cele noi”, povesteste Sophie Vickers.


Oricum, Theo nu mai incape in multe dintre hainutele cumparate de mamica lui deoarece, ca orice copil de varsta lui, creste foarte repede.

Mama e problema, nu copilul


Copilul a devenit un trofeu. Este vorba despre modul in care se simte Sophie, nu de ce simte copilul. Oricum, el nu stie si nici nu-i pasa daca pantofii sunt sau nu de firma”, explica psihologul Funke Baffour.

„Sa rasfeti in acest fel inseamna sa nu-l pregatesti pentru viata reala. Il 'antreneaza' pentru esec, chiar de la varsta aceasta”, comenteaza in continuare psihologul.
Tinerei mamici nu ii pasa insa de ce zice lumea. Pregateste deja o petrecere grandioasa, cu 50 de invitati pentru prima aniversare a fiului sau si a alcatuit o lista cu cateva zeci de cadouri pe care le va cumpara pentru micutul Theo. 

Intotdeauna imi voi dori ca Theo sa aiba totul.
Iubitul meu, Chris, isi doreste un al doilea copil, dar eu nu prea sunt de acord. Daca as avea mai multi copii, nu as mai fi in stare sa-l rasfat atat de mult pe Theo
”, afirma Sophie Vickers.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • desisuca pe 29 Iul 2009, 11:54
    ce prostie

    e bine sa ii oferi copilului tot ce e mai bun, o viata cat mai buna. dar asta nu inseamna zeci de perechi de pantaloni de la cei mai renumiti designeri.. ca si asa copilul creste f repede si nu se bucura prea mult pt ele. „Uraste sa fie imbracat in ceva ieftin si se admira continuu in oglinda in hainele lui cele noi” hai sa fim seriosi el nici nu constientizeaza cu ce e imbracat. parerea mea e ca masa aia e o tzicnita

    0
    0

  • lau pe 28 Iul 2009, 15:51
    wow cata inconstienta!!!!!

    mama asta e o inconstienta si o nebuna....nu realizeaza ca baiatului ii face numai rau si ca de fapt pt a se simtii ea bine face toate astea...e o egoista si pun pariu ca inainte isi cumpara ei haine si papuci de aceeasi suma.

    0
    0

  • ancutza pe 28 Iul 2009, 10:33
    woow ce mamica iubitoare!

    Mda... asa o sa fac si eu cand voi avea un bebe, daca se va putea de ce nu :D , :))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod