20 de idei care îți transformă casa în locul de vis pentru copilul tău


Principala 'ocupație' a celor mici este să se joace cât mai mult, să învețe din experiențele lor și să se bucure de copilărie.
Iar părinții se străduiesc să le facă această misiune cât mai plăcută cu putință. De aceea, unele persoane fac modificări majore în locuințele lor astfel încât copiii să crească într-un spațiu de vis.

Astfel iau naștere unele idei de design absolut uimitoare. De la leagăne sau paturi suspendate și până la căsuțe de povești construite în dormitor sau locuri spectaculoase de joacă create în casă sau curte, toate sunt puse în practică de părinții creativi.

În timp ce unele proiecte sunt costisitoare, dificile și necesită mult timp și energie, altele sunt extrem de simple și te ajută să-ți faci copiul mai fericit fără să faci sacrificii majore.
De exemplu, poți să realizezi o pistă interesantă pentru mașinuțe folosind câteva cauciucuri și scânduri sau ai putea să faci o căsuță pentru fetița sa și păpușile sale cu ajutorul unui cort simplu realizat de voal sau perdea, decorat cu luminițe pe bază de baterii.

Bineînțeles, siguranța trebuie să fie întotdeauna pe primul loc. Oricât de distractivă ar părea o modificare pe care o faci în casă pentru copilul tău, trebuie să te asiguri în primul rând că este cât se poate de sigură și cel mic nu este sub nicio formă în pericol de a se răni. 

Descoperă 20 de idei pentru casă din care să te inspiri pentru a-ți face copilul fericit.


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod