Ce să faci ca geamurile mașinii să nu se mai aburească. Un truc genial!

Ce să faci ca geamurile mașinii să nu se mai aburească. Un truc genial!

Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Descoperă o metodă simplă cu ajutorul căreia geamurile mașinii tale vor rămâne mereu uscate și perfect transparente.
Mulți șoferi să confruntă cu problema geamurilor aburite în interiorul mașinii pe timp de iarnă. Temperaturile scăzute de afară conduc la formarea condensului pe geamuri, ceea ce afectează serios vizibilitatea și transformă condusul într-o activitate periculoasă.

Dar pentru a scăpa de această problemă fără a avea permanent căldura sau aerul condiționat pornite, încearcă un truc simplu propus de brightside.me.
Iată ce trebuie să faci:

Vei avea nevoie de:

- o șosetă din bumbac
- nisip special pentru pisici, pe bază de cristale de siliciu, pe care îl poți cumpăra din magazinele petshop
- un inel de carton, de la un scotch sau bandă adezivă

Cum procedezi:

Întinde deschizătura șosetei peste inelul de carton.Toarnă nisipul pentru pisici în interiorul șosetei.Îndepărtează inelul de carton și leagă bine șoseta cu un nod strâns.

Așază șoseta în mașină, în spațiu deschis.


Nisipul special, pe bază de siliciu, va absorbi umezeală din mașină și va împiedica astfel aburirea geamurilor.
Vor rămâne perfect transparente!
 
Foto: brightside.me 

 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • AA pe 9 Ian 2017, 11:57
  wow ''truc genial'' :))

  Cum au scris si altii aici - asa e - acest truc ''genial'' poate e genial pt sec XIX - sau pt Evul Mediu - :)). Exista ventilatie, exista solutii chimice pt masini, exista cutiute / pernute cu silicagel - si sunt facute cum trebuie, elegant, normal - nu cu ''soseta'' - :))))))))))). Daca tot vreti sa scrieti articole pe care apoi sa le postati - veniti intai la zi , in secolul nostru - :)))))))))))))

  0
  0

 • AA pe 9 Ian 2017, 11:49
  @je

  Desi ai dreptate - nu e ''DIN'' - e ''Den'' - de la ''Denier'' - unitate de masurare a firului textil. ''DIN'' nu inseamna nimic in domeniul textilelor.

  1
  0

 • je pe 27 Nov 2016, 19:59
  Varianta optimizata

  Un ciorap de dama , DIN 10 -15 cred ca ar ajuta mai mult comparativ cu soseta groasa din imagine. SI mai util ar fi ca intr-o geanta de oras sa se puna jumatate de sac de nisip pt pisici ( nu conteaza de care ) si sa se deschida larg, pusa pe scaunul din dreapta, in momentul in care persoana se urca in masina . Nu uitati sa luati geanta cu voi cand parasiti masina . Sunt multe persoane care doresc sa-si dezabureasca parbrizul in perioada asta.

  3
  2

 • ego pe 27 Nov 2016, 02:16
  Simplu si de efect...

  Primul lucru, evident, pornim motorul. Ne asiguram ca ventilatia nu este setata pe recircularea aerului, este pe maxim, si suplimentar sa mearga aeul conditionat pe aer cald (logic). In 2 min maxim, geamurile sunt lacrima.

  3
  0

 • tibi pe 26 Nov 2016, 21:04
  mai-mai

  pentru cine nu a auzit de perinitele cu silicagel e buna si soseta!!

  2
  0

 • vasi pe 26 Nov 2016, 20:13
  ori...

  e mai simplu cu săpun... se dă cu orice săpun de față pe parbriz pe interior evident, după ce se șterge parbrizul ca să numai fie ud. apoi se fac dărele(urmele, liniile etc.) cu săpun si apoi se șterge din nou pentru a se lustrui parbrizul ca să se vadă ok. merge si cu oglinda din baie si cu ochelarii care se aburesc cand intri cu ei la cald. e vorba de glicerina din săpun.

  1
  1

 • Ovi pe 26 Nov 2016, 19:26
  Mdea....

  Am incercat si eu,dar nu merge.Cineva mi-a recomandat sa aduc si pisica,dar umezeala si-a triplat volumul.In schimb masina a devenit invizibila radarului....:P

  7
  0

 • alex pe 26 Nov 2016, 15:22
  ???

  Soseta trebuie sa fie noua sau trebuie purtata vreo saptamana inainte sa punem nisipul in ea ? :))))))))))

  9
  3

 • Ovidiu pe 26 Nov 2016, 14:44
  Nisip pentru pisici...

  Produsul in cauza se cheama "silicagel" si nu nisip de siliciu ! nimeni nu mai merge azi la orele de chimie ?

  11
  0

 • Angela pe 26 Nov 2016, 13:39
  Merge si asa

  pentru un debit mai mare folositi cu incredere sosete gaurite sau roase, asa se absoarbe mai multa umezeala :))

  6
  2

 • vali pe 26 Nov 2016, 12:34
  Nu.

  Am purtat o iarna intreaga doua sosete pline-ochi si-n fata si in spate si nu s-a dezaburit-neam.Asa ca asta nu merge.

  10
  2

 • eu maa pe 26 Nov 2016, 12:22
  mda

  si.. dece sa nu pornesti ventilatia?? ca tot o ai in dotare, dureaza cateva secunde si se dezaburesc..! de fapt atata timp cat esti in masina ventilatia trebuie sa fie macar in prima treapta... astfel geamurile nu se aburesc niciodata si ai aer proaspat in masina... n-am inteles niciodata dece inchid unii ventilatia... pute ca dracu! a boschtar nespalat cu dintii galbeni

  7
  1

 • dANIEL pe 26 Nov 2016, 11:01
  Sau ...

  ... puteti folosi orez in loc de nisip pentru pisici. Ceva mai mult caci are capacitate de absorbtie a apei mai mica (cam dublu, adia faceti 2 pachetele de-astea)!

  2
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod