Și dacă... de aceste sărbători oferi cel mai de preț cadou: sănătatea?

Fiecare dintre noi își dorește să aibă parte de câte un cuvânt bun, de atenție, iubire și înțelegere, să primească și să ofere.
Iar odată cu sărbătorile de iarnă se animă și mai mult în noi acest impuls firesc. Cum perioada aceasta abundă în sugestii și recomandări de cadouri, ne simțim uneori copleșiți de varietatea ofertelor tot căutând ceva care să ne reprezinte și să-i surprindă pe cei dragi. Ce am putea face diferit, ce am putea alege altfel?! 

Și dacă… anul acesta de sărbători am dărui celor dragi cel mai de preț cadou: sănătatea? La prima vedere poate părea un pic abstract, deoarece unii ar putea spune că sănătatea este unul din acele lucruri care, alături de bani, noroc sau iubire, nu „ține” de noi, ci mai degrabă de… soartă. Cu toate acestea, atunci când vorbim despre sănătate, lucrurile stau diferit, pentru că uneori este în puterea noastră să o „oferim” celor dragi, dar și nouă înșine, îmbrăcând forma protecției unei asigurări de sănătate complete.

 
În general, credem că suntem feriți de situații neplăcute, că ele se întâmplă celorlalți, nu nouă. Totuși, perioada de nesiguranță pe care o traversăm cu toții de la începutul acestui an, ne-a făcut mai conștienți că neprevăzutul se poate întâmpla mai lesne decât am crezut până acum. Necazurile neanticipate pot reprezenta obstacole greu de depășit. Am devenit mai precauți și mai atenți să ne protejăm, să ne asigurăm că beneficiem de acoperire pentru eventualele probleme de sănătate. Atunci când neprevăzutul se întâmplă, este important să știm că cineva ne preia grijile și că avem un sprijin pentru a rezolva lucrurile mult mai ușor. 
 
Asigurările de sănătate SIGNAL IDUNA România satisfac printre cele mai variate nevoi ale oamenilor în momente delicate. Sub forma a trei variante de produse, oferă avantaje cu adevărat importante pentru beneficiari: Vital Care – concentrată pe acoperirea riscului de cancer și a tratamentului în cele mai bune condiții, Take Care – creată special pentru evenimente medicale ce necesită spitalizare și 360 Care – o asigurare de sănătate pentru o gamă completă de servicii medicale. 
 
Când știm că am luat măsuri, că am făcut tot ce ține de noi, devenim mult mai liniștiți și mai încrezători. Iar acestea sunt „cadouri” de o mare valoare în aceste timpuri. În plus, o asigurare de sănătate este drumul cel mai scurt către o stare de bine. Când știi că ai un sprijin pe care poți conta în cazul unui eveniment neprevăzut ce poate destabiliza bugetul familiei, te poți elibera din presiunea financiară. Iar dacă stai să te gândești, nu te simți mai liniștit când știi că altcineva va prelua grijile unei eventuale consultații sau chiar ale unei intervenții chirurgicale, atunci când este cazul?
 
Așadar, dacă nu ai făcut încă planuri de cadouri, gândește-te că cel mai de preț, frumos și atent gest pe care îl poți face este să asiguri sănătatea familiei tale și a oricui îți este drag. Uneori, chiar poate fi în puterea ta!
 
Sărbători fericite, cu sănătate și liniște!
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod