Idei de cadouri pentru Paste

Traditia spune ca, de Paste, trebuie sa ne "innoim". Si daca punem la socoteala si povestea Iepurasului, care aduce cadouri atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, inseamna ca ne asteapta cateva zile...
Traditia spune ca, de Paste, trebuie sa ne "innoim".

Si daca punem la socoteala si povestea Iepurasului, care aduce cadouri atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, inseamna ca ne asteapta cateva zile frumoase de sarbatoare, pline de surprize si cadouri.

In cazul in care esti invitata in vizita sau, pur si simplu, nu stii ce sa le cumperi celor dragi, noi am pregatit pentru tine o lista intreaga cu sugestii de cadouri, din care te poti inspira.

Cadouri pentru cei mici


Jucarii inteligente si educative

Daca mergi in vizita la prieteni care au devenit parinti recent, le poti oferi in dar un carusel cu lumini Butterfly, pe care il vei putea achizitiona prin comanda pe site-ul vanstore.ro. Bebelusii sunt extrem de curiosi sa descopere lumea care ii inconjoara, iar un astfel de obiect are darul de a le capta atentia, dar si de a-i linisti atunci cand sunt agitati, datorita celor trei melodii din dotarea caruselului, printre care si o varianta in care se redau bataile inimii.

Caruselul este "echipat" cu cinci jucarii din plus si sase leduri luminoase pe bratul spirala, care are o inaltime de 70 cm.
Aparatul beneficiaza de inchidere automata dupa 15 minute, iar muzica si luminile de noapte se pot actiona separat. Produsul poate fi cumparat la pretul de 264 de lei.

Pentru copiii de varste mai mari, jucariile reprezinta punctul de interes maxim, fiind, in acelasi timp, si darul ideal pentru Paste. Cu atat mai mult cu cat micutii se plictisesc relativ repede de jucariile pe care le au si isi doresc mereu ceva mult mai interesant.

Este indicat sa cumperi jucarii care sa stimuleze potentialul creativ al micutului, iar jucariile inteligente si educative reprezinta alegerea perfecta in acest sens.

Traim in era tehnologiei, iar jucariile se supun si ele acestei reguli, devenind din ce in ce mai sofisticate si oferind tot mai multe optiuni si facilitati.


In aceasta categorie se incadreaza si laptopul pentru copii Bilingual Early Fun. In afara faptului ca este o jucarie frumoasa, laptopul reprezinta un instrument de invatare, cu activitati sofisticate, care ajuta la dezvoltarea micutului chiar incepand de la varsta de 4 ani.

Copilul va putea purta jucaria oriunde doreste, avand in vedere designul sau portabil. Difuzorul de mari dimensiuni si butonul de "iluminare" fac jocul si mai amuzant, iar micutul nu se va mai putea desparti de el.

Laptopul are 40 de activitati in doua limbi selectabile si functioneaza cu ajutorul a patru baterii de tip AA.

Poti cumpara acest produs de pe site-ul dinoland.ro, la pretul nou de 134 de lei.

Carui baiat nu ii place sa se joace cu roboteii, pretinzand ca aceste "masinarii" au puteri extraordinare?

Probabil ca raspunsul la aceasta intrebare este simplu, din moment ce pe piata exista o sumedenie de miniroboti, care mai de care mai atragator.
Aceste variante in miniatura ale robotilor la dimensiuni standard sunt usor de utilizat, nu necesita telecomanda, iar micutul va intelege cum functioneaza fara sa fie nevoit sa consulte vreun manual de utilizare.

Mini Roboquad ar putea deveni unul dintre cei mai buni prieteni ai copilului - este un minirobot usor de transportat si de manipulat. Functiile sale sunt elementare (miscari de cap si picioare, aspect futurist si cap pozitionabil), insa acest lucru nu il va impiedica pe baiatul care il va primi in dar sa il iubeasca mai putin.

Este un cadou ideal pentru copiii prescolari. Produsul functioneaza cu doua baterii de tip AAA (care nu sunt incluse in pret) si poate fi cumparat la pretul de 79,99 de lei, de pe site-ul bestkids.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod