Electrolux a lansat nouă gama de staţii de călcat cu abur COMPACTPOWER™

Pentru a oferi hainelor îngrijirea de care au nevoie, Electrolux a lansat nouă gama de staţii de călcat cu abur COMPACTPOWER™. Astfel, vei putea obţine acasă, fără efort, rezultatele din spălătoriile profesionale, chiar şi în cazul celor mai delicate ţesături.
Diferenţa dintre un fier de călcat clasic şi o staţie de călcat constă în poziţionarea rezervorului de apă. Astfel, dacă în primul caz rezervorul este inclus în fierul de călcat, în al doilea caz rezervorul este amplasat în unitatea staţiei, făcând fierul de călcat al staţiei mult mai uşor. De asemenea, în ceea ce priveşte cablul de alimentare, în cazul fierului de călcat clasic, acesta conectează fierul de călcat direct la priză, pe când în al doilea caz există un fir care conectează generatorul de abur (unde este rezervorul) de priză şi un fir care conectează fierul de călcat de generator.

Dotată cu tehnologia Pressurized System, staţia Electrolux de călcat cu abur
permite obţinerea unui jet puternic de abur şi a unui abur variabil, a cărui intensitate poate fi setată în 3 trepte.
Astfel, în funcţie de ţesăturile pe care le calci, te vei asigura că foloseşti intensitatea potrivită, pentru rezultate optime, în cel mai scurt timp.

Staţia de călcat Electrolux este prevăzută cu opţiunea de abur vertical, făcând posibilă călcarea draperiilor, a costumelor şi a perdelelor, fără a utiliza masă de călcat. Astfel, talpă poate fi ţinută şi vertical, spre deosebire de fiarele de călcat clasice, uşurând efortul depus în timpul călcatului.
Cu ajutorul tălpii ceramice Caressium™, prevăzută cu nouă găuri pentru abur, distribuite în mod optim, vei putea calcă până şi cele mai fine ţesături, rapid şi eficient.
Protecţia sporită a hainelor este datorată şi sistemului anti-picurare, ce va elimina problema picăturilor nedorite pe bluza preferată.

Pornirea rapidă şi ajungerea la parametri în doar 1,5 minute, datorită puterii de 2400 W, cât şi sistemul de abur puternic şi eficient te vor ajută să elimini rapid şi sigur chiar şi cele mai mici cute. Astfel, timpul dedicat călcatului se va scurtă considerabil.

De asemenea, staţia dispune de o funcţie manuală, dar şi de o funcţia automată care te vor ajută să adaptezi procesul, în funcţie de ţesături şi alţi parametri, pentru a proteja chiar şi cele mai delicate haine.

Nu în ultimul rând, nouă gama de staţii de călcat Electrolux a fost proiectată astfel încât să utilizeze un spaţiu minim, permiţând stocarea oriunde şi depozitarea cablului de alimentare într-un mod eficient şi uşor.

Gama de staţii Electrolux de călcat rufe cu abur este compusă din mai multe modele, cu diferite funcţionalităţi, culori şi preţuri.
Astfel, vei putea alege varianta care ţi se potriveşte cel mai bine ţie şi hainelor tale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod