Deserturi cu filosofie pentru Sărbători

În luna decembrie se vorbește mult despre magia Sărbătorilor. Însă cea mai demonstrativă magie în această perioadă este farmecul de a ne bucura toți ca niște copii, de a ne concentra pe lucrurile și oamenii care contează. Și dacă în această poveste se presară zahăr și miroase a măr copt și scorțișoară de la deserturi speciale, atunci luna decembrie e cu adevărat magică.

Ioana Romanescu, fondator și Cake Designer, adoră această perioadă a anului pentru că se vorbește mult despre emoții frumoase, iar acestea o inspiră pentru deserturile Cupcake Philosophy. În bucătăria Ioanei, ingredientele se ”joacă” pentru a crea un cupcake cu filosofie, un mousse, un tort sau alte delicii cu poveste care să creeze bucurie. Cu un atelier colorat, ca al unei Crăciunițe care pregătește deserturi speciale care să transforme orice zi într-o sărbătoare, Ioana pregătește în acest sezon multe deserturi tematice. Astfel că, invită fiecare fan al deserturilor rafinate să descopere ce gust pot avea Sărbătorile, încercând cupcake-urile din colecția de Crăciun, care poate fi întâlnită în magazinul din Victoriei (Piața Victoriei, Bdul. Nicolae Titulescu, nr. 4-8, la parterul clădirii America House) sau poate fi comandată de pe site-ul www.cupcakephilosophy.ro, dar are și multe alte surprize dulci speciale pentru această perioadă.


   
Cu o experiență vastă în Cake Design, obținută prin cursuri specializate în Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă și Statele Unite, Ioana Romanescu creează de doi ani de zile deserturi premium care și-au crescut notoritatea în principal prin recomandări. Baza brandului Cupcake Philosophy a fost calitatea, atenția față de dorințele clientului și filosofia de a crea dintr-un desert un simbol al bucuriei. Cu un astfel de CV, Ioana Romanescu devine un bun consultant pentru deserturile potrivite pentru cele mai importante evenimente din viața ta. De Sărbători, Cake Designerul Ioana Romanescu are câteva recomandări dulci care să-ți completeze atmosfera de Sărbători.

”Luna decembrie este ca o pauză și o perioadă frumoasă, când toți avem intenția de a crea surprize plăcute și de a ne bucura de compania celor dragi. De aceea, și deserturile alese trebuie să spună într-un fel acest lucru. Prin Cupcake Philosophy am încercat să creez o definiție a bucuriei prin cupcake-uri. Am asociat fiecărui cupcake o filosofie a unei emoții puternice și frumoase. De aceea, în această perioadă poți alege orice produs Cupcake Philosophy și vei traduce starea ta de spirit prin ingrediente premium ce creează un desert unic – desertul tău.” -  Ioana Romanescu.

Cupcakes speciale de iarnă

Cupcake-urile sunt deserturi care impresionează ca design și gust, devenind o soluție bună dacă vrei să adaugi un plus de rafinament pe masa de Crăciun și nu numai.


 
Un desert cu motive de Crăciun sau cu figurine dulci, tematice, poate fi o surpriză dulce pe care o poți oferi cadou și chiar desertul perfect care să îndulcească momentele frumoase alături de cei dragi. Cupcake Philosophy propune în acest sezon colecția specială de cupcakes de Crăciun, cu blat de măr și scorțișoară sau de ciocolată, cremă delicioasă de vanilie și decorate cu fulgi de nea, pinguini, brăduți, vâsc, globuri și alte simboluri de sezon.

Cupcake-filosofiile speciale de Crăciun pot fi oferite cadou în cutii cu design festiv și pot fi comandate telefonic cu livrare acasă (comandă minimă de 3 cutii) sau cu livrare în magazin (fără comandă minimă

Creează online un cupcake cu filosofie

Ca să poți ”găti” propriul cupcake cu filosofie, Ioana Romanescu a creat primul și unicul configurator online din România. 


În configuratorul Cook your philosophy vei putea să alegi blatul, aroma, decorațiunea, hârtia și poți scrie chiar și filosofia lui. Cupcake-ul tău va deveni vedetă în colecția specială ”Cupcakes create de musafiri” și îl vei putea comanda așa cum l-ai ”gătit”! Mai mult, poți ”găti” câte cupcakes vrei și poți crea o cutie special gândită de tine, pe care o poți oferi cadou, o poți comanda pentru masa de Crăciun sau o poți realiza doar pentru a te juca, fără să faci o comandă – doar de dragul bucuriei.

Oferă un cadou dulce, cu mesaj!

 

Cupcake-filosofiile sunt garanții pentru zâmbete, pentru că în realizarea lor, Ioana Romanescu se inspiră din momentele frumoase. De aceea, Ioana poate fi consultantul tău pentru a crea dintr-un cupcake o felicitare cu gust.

Fie că vrei să scrii un mesaj sau să comanzi cupcake-filosofii care să înglobeze gusturile preferate ale celui drag, fie că alegi din colecțiile speciale Cupcake Philosophy, poți crea cu o cutie de cupcakes personalizate un cadou unic și memorabil. Acestea sunt recomandările Ioanei Romanescu pentru dulcele perfect de Sărbători, însă dacă vrei să transformi orice zi a anului într-o sărbătoare, atunci mergi în magazin și alege cupcake-filosofia, mousse-ul sau alt deliciu care să creeze o petrecere dulce pentru papilele tale gustative.


Sărbători dulci ca un desert Cupcake Philosophy!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod