Cum să economiseşti bani pentru cadourile de Crăciun

Economiile făcute pentru cadourile de Crăciun au cele mai mari efecte când încep devreme, dar poţi să strângi bani pentru a-ţi suplimenta bugetul de Crăciun şi dacă începi abia acum. Încearcă 8 moduri în care poţi să economiseşti bani pentru cadourile de Crăciun.
Economiile făcute pentru cadourile de Crăciun au cele mai mari efecte când încep devreme, dar poţi să strângi bani pentru a-ţi suplimenta bugetul de Crăciun şi dacă începi abia acum. Încearcă 8 moduri în care poţi să economiseşti bani pentru cadourile de Crăciun.

Organizarea atentă a bugetului lunar și a celui pentru cumpărăturile de Crăciun sunt calea cea mai bună de a face economii, pentru a-i surprinde pe cei dragi cu darurile pe care și le doresc.

Vânează reducerile

Chiar dacă eviți de obicei reducerile, trebuie să recunoști că sunt una dintre cele mai simple moduri de a economisi bani pentru cadourile de Crăciun. Cele mai bune produse pentru reduceri sunt cele consumate în mod regulat, pe care le poți cumpăra la pachete mai mari, cu un preț mai mic.

Compară prețul deplasării cu reducerea dorită

Atunci când reducerile speciale sunt răspandite prin diverse magazine, nu pleca la drum înainte să compari prețul deplasării cu reducerea dorită.
Poți descoperi că benzina sau taxi-ul pentru deplasarea la destinație costă mult mai mult decât reducerile obținute.

Renunță temporar la taxi

Poți reduce cheltuielile dacă renunți temporar la taxi înainte de Crăciun. Banii cheluiți pe 3-4 drumuri în taxi sunt echivalenți cu un abonament pe toate liniile de transport în comun. Atunci când ai ocazia, fă drumuri alături de prieteni chiar dacă acest lucru implică o ocolire și mai mult timp.

Scapă de cheltuielile inutile

Abonamentele la reviste, la sală și extra-opțiunile TV se numără adesea printre cheltuielile inutile atunci când nu ai timp să te bucuri de toate canalele TV sau când mergi foarte rar la sală.
Identifică cheltuielile regulate la care poți să renunți pentru o lună sau două, fie pentru a economisi pentru cadourile de Crăciun, fie pentru a reduce cheltuielile în luna ianuarie și februarie dacă plănuiești să faci un împrumut sau un credit pe termen scurt.

Pregătește-ți prânzul de acasă

Cheltuielile pentru prânzul de zi cu zi pot fi reduse dacă îți pregătești o gustare sănătoasă de acasă. Astfel, vei rezista mai ușor tentațiilor de la serviciu de a-ți cumpăra gustări sau de a comanda mâncare alături de colegi.

Folosește cupoanele și punctele de pe carduri

Nu mai igora cupoanele de reducere sau punctele adunate pe diversele carduri de cumpărături.
Chiar dacă acum nu ai puncte suficiente, fă-ți prima rundă de cumpărături folosind doar cardurile și vei putea beneficia apoi de punctele adunate pentru cumpărăturile dinainte de Crăciun.

Împachetează chiar tu cadourile

Renunță la opțiunea costisitoare de împachetare a cadourilor în magazin. Cumpără hârtie de împachetat și funde speciale la reduceri și cere apoi ajutorul prietenelor care se pricep cel mai bine la împachetarea frumoasă a cadourilor. După ce exersezi puțin, vei putea împacheta cadourile de Crăciun la fel de frumos ca profesioniștii.

Redu cheltuielile de livrare

Cumpărăturile din magazine online sunt o opțiune bună de a reduce cheltuielile, dar planifică-le cu atenție.
Organizează-ți bine comenzile din timp, pentru a nu irosi bani pe livrarea prin curier a mai multe pachete înainte de sărbătorile de iarnă, atunci când o singură taxă de livrare este suficientă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod