Ce înseamnă dacă oferi cadou un cuțit

Uneori este dificil să găsești cadoul perfect pentru unul dintre prietenii tăi. Te gândești intens, încercând să găsești un dar care să fie apreciat și să fie și util. În plus, ar trebui să fie și accesibil ca preț. Te-ai gândit vreodată ce înseamnă dacă oferi cadou un cuțit?
De ce ar trebui să te gândești de două ori înainte de a oferi cadou un cuțit?

Un cuțit este un cadou atemporal și util. Un cuțit sau un set de cuțite poate fi gravat, personalizat sau ales în așa fel încât să se potrivească sărbătoritului. Există cuțite pentru entuziaștii grătarelor, pentru pasionații culinari și pentru supraviețuitori, fie că este vorba de aniversări, nunți sau alte ocazii. Înainte de a oferi cadou un cuțit, este ceva ce ar trebui să știi. Cuțitele oferite cadou au fost multă vreme considerate aducătoare de ghinion.

Conform unei superstiții, un cuțit dat cadou va tăia prietenia dintre cel care a făcut cadoul și cel care a primit cadoul.
Singurul mod care se poate schimba energia acestui cadou este prin lipirea unei monezi de cuțit. Moneda trebuie îndepărtată prompt și returnată persoanei care a făcut cadoul, ca formă de plată simbolică. Această tranzacție împiedică tăierea relației și, datorită faptului că a fost cumpărat cuțitul, persoana care a făcut cadoul este eliberată de orice răniri care ar putea rezulta din utilizarea acestuia.

Superstițiile legate de cuțite sunt predominante în toată lumea și există multe alte superstiții legate și de obiectele ascuțite.
Se crede că aduce ghinion oferirea unui cuțit la o nuntă, deoarece ar putea să taie legăturile căsătoriei. Din motive similare, un cuțit de buzunar nu ar trebui oferit cuiva decât dacă este închis. În caz contrar, va cauza o ceartă. Dacă a existat un deces în familie, superstițiile ne spun că ar trebui să manipulăm cu grijă cuțitele. În acest fel, membrii familiei evită înjunghierea sufletului morților.

Cu toate că aceste superstiții s-ar putea să te facă să eziți atunci când vrei să oferi un cuțit în dar, ia în considerare și următorul lucru: dacă ții un cuțit într-un burcan cu apă la ușile din față și din spate ale casei, împiedici spiritele rele să intre în casă.
Se spune că le este frică de reflexiile lor din apă și de pe suprafața cuțitului.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod