Cadouri pentru ea: Idei pentru cele mai frumoase surprize de Crăciun

Ești în căutarea cadoului perfect pentru cea mai importantă femeie din viața ta? Descoperă câteva idei din care să te inspiri pentru a oferi cel mai frumos cadou de Crăciun:

Dispozitiv de masaj facial cu microcurent Foreo BEAR


Foreo BEAR este un dispozitiv de masaj facial cu pulsații avansate de microcurent și pulsații T-Sonic care au rolul de a tonifia peste 65 de mușchi de la nivelul feței și gâtului. BEAR folosește microcurent inteligent pentru tonifierea feței. Practic, BEAR devine antrenorul tău personal de buzunar care te ajută să-ți sculptezi musculatura feței, să-ți tonifici și să hidratezi intens pielea.  
Sferele cu microcurent stimulează producția de colagen, repară fibrele de elastină care oferă fermitate pielii și te ajută să obții un efect de lifting. În același timp, permit pătrunderea în profunzime a ingredientelor active din produsele de îngrijire a pielii. De asemenea, pulsațiile brevetate T-Sonic stimulează circulația sanguină și limfatică, elimină toxinele și reduc tensiunea musculară de la nivelul feței. Rezultatul este o piele fină, catifelată și strălucitoare. Te ajută astfel să elimini efectul de față umflată cauzată de retenția de apă.


Foreo BEAR trebuie folosit întotdeauna cu un ser, cremă sau gel pe bază de apă pentru a asigura conductivitatea microcurentului în piele. Iar cea mai bună opțiune este serumul Foreo Serum Serum Serum. Acesta conține trei tipuri de acid hialuronic pentru o hidratare intensă, oferind în același timp conductivitate perfectă.



BEAR este dotat cu sistemul patentat Anti-Shock ™ ceea ce îl face cel mai sigur dispozitiv cu microcurent din lume. Senzorii avansați măsoară rezistența pielii la electricitate, apoi reglează automat intensitatea pentru a elimina orice risc de șoc. Forma ergonomică se potrivește perfect tuturor curbelor și contururilor feței. Este realizat din silicon ultraigienic și oferă până la 90 de utilizări pentru fiecare încărcare USB. Trebuie utilizat împreună cu aplicația FOREO care îți permite să personalizezi tratamentul cu microcurent în funcție de nevoile pielii tale.

Bijuterii personalizate


Bijuteriile sunt întotdeauna un cadou potrivit pentru cele mai multe femei. Iar ca să te asiguri că faci cea mai bună alegere, optează pentru bijuterii clasice, delicate, care pot fi purtate cu orice ocazie. Nu vei da greș dacă alegi cercei, pandantive sau brățări cu modele feminine și elemente clasice, așa cum sunt perlele sau diamantele. Bijuteriile personalizate sunt foarte populare în prezent tocmai pentru că au o semnificație deosebită și sunt unice. 

Parfumul preferat și produse de îngrijire din aceeași gamă

Probabil știi deja care este parfumul ei preferat și nu îți va fi dificil să-l alegi. Dar pentru a oferi mai multă bucurie și a adăuga originalitate unui cadou care altfel ar putea părea banal, alege o gamă de produse de îngrijire care includ parfumul său preferat. De exemplu, brandurile de lux au de obicei în aceeași gamă de parfum și produse complementare precum uleiuri de corp, loțiuni sau spray de păr. Poți completa parfumul cu unul sau două astfel de produse care oferă un răsfăț complet. 


Cadou cu valoare sentimentală



Cadourile care au valoare sentimentală sunt de obicei cele mai emoționante și memorabile. De exemplu, poți oferi un album foto care să pună în valoare relația voastră. Iar dacă iubitei tale îi plac fotografiile, atunci îi poți face surpriză o ședință foto realizată de un fotograf profesionist. De asemenea, poți alege o carte cu semnificație deosebită pentru persoana căreia i-o oferi. O altă idee este un film realizat de un profesionist, în care să incluzi momentele pline de emoție pe care le-ați trăit împreună. 



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod