8 idei de cadouri care pot fi cumpărate într-o oră, de Sărbători

Când ai la dispoziţie foarte puţin timp pentru cumpărăturile de sărbători, alegerea cadoului perfect poate deveni un chin. Iată 8 idei de cadouri care pot fi cumpărate într-o oră, de Sărbători, dacă eşti la locul potrivit, la momentul potrivit.
Când ai la dispoziţie foarte puţin timp pentru cumpărăturile de sărbători, alegerea cadoului perfect poate deveni un chin. Iată 8 idei de cadouri care pot fi cumpărate într-o oră, de Sărbători, dacă eşti la locul potrivit, la momentul potrivit.

Pentru a face cumpărăturile pentru rude și prieteni cât mai repede, este important să alegi calea cea mai potrivită pentru tine. Dacă ai experiență cu comerțul online și știi să alegi ușor lucrurile de calitate în magazine online, optează pentru o oră în fața computerului.

Dacă vrei să vezi față în față tot ce cumperi, alege un mall mare sau un hipermarket cu multe magazine diferite. Secretul cumpărăturilor rapide ține de momentul zilei în care vizitezi magazinele.
În timpul săptămânii, mergi cât mai repede la cumpărături, dimineață sau la prânz, deoarece seara vei avea de înfruntat cozi mai lungi.

Cosmetice de calitate

Cosmeticele bio sunt la mare căutare și pot fi un cadou reușit. Nu vei pierde prea mult timp într-un magazin cu cosmetice dacă vizezi de la început pachetele speciale cu mai multe produse. De obicei sunt ambalate în funcție de tipul de ten, astfel încât poți alege pe loc o ofertă bună cu mai multe produse utile.

Eșarfă/fular

Fularele și eșarfele sunt nelipsite în orice magazin de haine sau de accesorii și pot fi un cadou excelent și pentru bărbați, și pentru femei. Chiar dacă te grăbești, verifică materialul și optează pentru fibre naturale, care denotă de obicei un produs de calitate.

Decorațiuni de Crăciun

De la coronițe de brad până la accesorii pentru masă în culori de sărbatoare, decorațiunile de Crăciun sunt o alegere bună atunci când nu ai idei de cadouri sau te grăbești.
Ține însă cont de material și evită plasticul. Sticla și metalul rezistă mai bine în timp și cadoul tău poate deveni o parte frumoasă din tradițiile de Crăciun ale celui care îl primește.

Coș cu produse de aromaterapie

Magazinele de cosmetice sau decorațiuni interioare pregătesc în fiecare an pachete speciale cu produse de aromaterapie. Alege un coș frumos cu lumânări și produse pentru parfumarea băii, care este deja ambalat și arătos.

Crăciunița (Poinsettia)

În perioada Sărbătorilor, fiecare hipermarket vinde brazi, dar nici Crăciunița nu este uitată. O floare decorativă și tematică, Poinsettia poate fi un cadou excelent pentru cei pasionați de îngrijirea plantelor.
Dacă alegi o Crăciuniță, este important să o transporți cu grijă, pentru a preveni scurgerile de sevă albă, care îi strică aspectul.

Cărți

Orice mall are și o librărie, iar hipermarketurile și librăriile adună de obicei bestseller-urile într-un singur loc. După ce arunci o privire de ansamblu, poți opta pentru un roman apreciat al momentului sau pentru o carte de autoperfecționare.

Mănuși tematice

Pentru copii sau pentru femei, mânușile tematice de Crăciun pot fi un cadou frumos și util. Evită-le pe cele cu foarte multe decorațiuni în relief. Alege o pereche frumoasă de mănuși cu mult verde sau roșu.

Voucher

Când ai stat deja la o coadă lungă și mai ai foarte puțin timp la dispoziție, întreabă la casă de vouchere cadou.
Cele mai multe magazine mari oferă vouchere de diferite sume cu o perioadă de valabilitate lungă. Poate că nu este cel mai personal cadou, dar un voucher poate fi un dar apreciat atunci când alegi corect magazinul pentru cel care primește cadoul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod