5 idei de cadouri de Crăciun pentru iubitul tău, care să aibă efect maxim

Crăciunul este un moment special pentru orice cuplu, întrucât fiecare îndrăgostit are ocazia să-și pună la treabă imaginația și să ofere persoanei iubite un cadou special.
Dacă iubitul tău este genul de persoană care niciodată nu știe ce vrea să primească de Crăciun, va trebui să intuiești ce anume i-ar plăcea să găsească sub brad. Pentru aceasta, trebuie să îi cunoști bine hobbyurile și obiceiurile.

Dar pentru că alegerea unui cadou este întotdeauna dificilă, ne-am gândit să-ți venim în ajutor cu câteva idei concrete, care vor avea efect garantat.

1. Bilet la Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Brazilia va găzdui în vara anului viitor Campionatul Mondial de Fotbal, unul dintre cele mai importante evenimente pentru microbiști. Dacă iubitul tău obișnuiește să se uite cu sufletul la gură la meciuri, știe toate rezultatele și vorbește cu patos despre regalul fotbalistic pe care îl vor oferi Argentina, Spania, Olanda, Franța și Brazilia, nimic nu îl va încânta mai mult decât să vadă pe viu toată desfășurarea de forțe.
Așadar, cadoul lui de Crăciun ar putea fi un bilet la Cupa Mondială 2014. Intră pe siteul FIFA și fii atentă când se pune în vânzare noua tranșă de bilete.

2. Gadget modern

Cu gadgeturi clar nu ai cum să dai greș de Crăciun. Îi poți lua iubitului tău un nou smartphone, accesorii pentru smartphone, o tabletă (în cazul în care nu are deja una), un notebook (dacă se plânge că cel vechi este prea vechi), un aparat foto mai performant sau un obiectiv, un sistem Home Cinema sau un PlayStation.

Deoarece gadgeturile pot fi destul de scumpe, este bine să nu lași cumpărarea cadoului de Crăciun pe ultima sută de metri, când prețurile cresc și mai mult. Caută din timp oferte, compară prețurile mai multor magazine și profită de orice discount.
Nu uita de Black Friday! Reducerile încep încă de pe 22 noiembrie, așa că înarmează-te cu răbdare și caută cea mai bună ofertă.

3. Gift card

Ești tentată să-i cumperi iubitului tău o piesă vestimentară, crezi că știi ce ghete i s-ar potrivi perfect, ai impresia că vei nimeri articolul sportiv dorit de el? Ei bine, până și bărbații pot fi greu de mulțumit uneori, așa că nu te baza pe faptul că gusturile tale sunt și gusturile lui. De Crăciun, cel mai potrivit cadou din acest punct de vedere ar putea fi un gift card, un card cadou pe care îl încarci cu ce sumă vrei tu și pe care iubitul tău îl poate folosi după bunul plac.

Interesează-te dacă magazinul vizat de tine dispune de gift carduri și lasă-ți iubitul să decidă singur în ce va consta cadoul lui de Crăciun.

4.
Accesorii pentru mașină


Iubitul tău are mașină? Dacă bugetul pentru cadoul de Crăciun nu este foarte generos, atunci îl poți surprinde cu niște accesorii cool pentru mașină, gen husă pentru scaun cu sistem de masaj și încălzire, kit cu senzori de parcare, oglindă retrovizoare cu bluetooth și touchscreen sau DVD player. Cu siguranță și el s-a gândit la astfel de accesorii, dar mereu a intervenit ceva și nu le-a cumpărat.

5. Seturi cadou

Seturile pot fi cadoul ideal de Crăciun pentru iubitul tău, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Nu-ți rămâne altceva de făcut decât să te gândești ce buget ai și ce l-ar putea încânta foarte mult.
Așadar, îți sugerăm să alegi un set pentru îngrijire personală, un set cu portofel și curea din piele, un set de butoni cu ac de cravată, un set deosebit de vin, un set cu pix și stilou sau un set pentru cocktail.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod