Spălatul hainelor cu apă rece nu mai este o misiune imposibilă

Ești în căutarea unui detergent care poate spăla diferite tipuri de țesături la orice temperatură? Mai mult, îți dorești să păstrezi intensitatea albului pur din rufele tale și să previi decolorarea hainelor preferate? Cu detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 de la Amway această misiune devine posibilă.
Având la bază formula exclusivă biodegradabilă BIOQUEST™, detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 oferă o performanță superioară de curățare, datorită faptului că folosește bioenzime și un dedurizator natural pentru apă. Special creat pentru spălatul în apă rece, acest detergent este rezultatul ultimelor inovații în materie de protejare a țesăturilor și culorilor din rufe. Astfel, cu detergentul SA8 hainele tale vor rămâne mai curate și cu un parfum proaspăt pentru mai mult timp, după fiecare spălare.

Curățare puternică la orice temperatură
Detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 acționează eficient asupra petelor, indiferent de textură.
Acesta conține două enzime puternice (protează și amilază) - care atacă atât petele formate din proteine, cât și cele formate din carbohidrați – și poate fi folosit chiar și pentru țesăturile fine. Mai mult, acest produs este ideal pentru spălatul hainelor în apă rece, lucru care te va ajuta să economisești energie.

Formula câștigătoare
Acest detergent are la bază formula BIOQUEST™, prin care se diferențiază toate produsele AMWAY HOME. BIOQUEST FORMULA foloseşte ingrediente active obţinute din natură şi oferă rezultate de curăţare excepţionale fără a afecta mediul înconjurător.
Detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 nu conține fosfat sau înălbitor și nu generează reziduuri nocive care pot irita pielea. Așadar, rufele vor rămâne delicate și cu un miros proaspăt de câte ori le vei spăla, iar pielea ta va fi protejată.

Un alb pur și culori mai intense
Cu toții ne dorim ca hainele noastre să aibă un aspect curat și luminos de fiecare dată când le purtăm. Acest lucru presupune spălatul regulat al rufelor, ceea ce poate conduce la decolorarea țesăturilor. Detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 previne decolorarea materialelor și transferul de culori între țesături.
Produsul este eficient în asigurarea stabilității culorilor, astfel albul devine mai alb, culorile devin mai intense, iar negrul rămâne negru.

Delicat cu pielea ta
Detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 este un produs delicat cu pielea ta și nu lasă reziduuri ce pot cauza alergii sau iritații. Testat dermatologic, produsul este biodegradabil astfel că nu poluează mediul.

Detergentul SA8 pentru rufe este potrivit pentru toate tipurile de ţesături şi pentru toate temperaturile și oferă o curățare puternică chiar și la temperaturi scăzute. Pentru o mai bună utilizare a produsului, sortează rufele după tipul ţesăturii, culoare şi nivelul de murdărie.

Produsul este disponibil în două variante: 1,5 litri și 4 litri și este comercializat în România exclusiv prin rețeaua de Întreprinzători Privați Amway.
Pentru mai multe detalii, vizitează: http://www.amway.ro/product/110477,detergent-lichid-concentrat-pentru-rufe-sa8?code=ro#.VZq-Xvmqqko
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod