Ofera-i copilului tau viitorul dorit

Iti doresti sa-i oferi copilului tau doar ce e mai bun, nu-i asa? Ai vrea sa-i poti indeplini toate dorintele si sa-l vezi realizand ceea ce isi propune. Dar viitorul...
Iti doresti sa-i oferi copilului tau doar ce e mai bun, nu-i asa? Ai vrea sa-i poti indeplini toate dorintele si sa-l vezi realizand ceea ce isi  propune.

Dar viitorul este imprevizibil, de aceea cauti solutii pentru a-ti ajuta copilul sa devina o persoana implinita si sa traiasca viata pe care si-o doreste.
 
Planul de economisire pentru copii de la Allianz-Tiriac este solutia simpla si accesibila de care ai nevoie. Mecanismul e simplu: tu incepi sa pui bani deoparte pentru copilul tau inca de cand e mic.


Banii sunt investiti cu grija de catre Allianz-Tiriac, iar copilul tau va primi suma de bani la varsta stabilita.


Copilul tau va putea folosi acesti bani cum doreste - pentru studiile la care a visat, pentru intemeierea propriei familii sau pornirea unei mici afaceri - alegerea ii va apartine. Iar tu vei fi multumita stiind ca l-ai putut ajuta sa aiba viata pe care si-a dorit-o.

Astfel, asigurarea de viata pentru copii de la Allianz - Tiriac ofera nu numai protectie, dar si garantia ca suma de bani stabilita va fi primita de catre copilul tau la finalitatea contractului de asigurare.

De asemenea, la finalul perioadei de asigurare,copilul tau va primi, aditional beneficiilor garantate, participarea corespunzatoare la profitul investional obtinut.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod