Economiseste, fara sa renunti la micile placeri!

Vrei sa pui bani deoparte sau sa faci economii si, in acelasi timp, sa nu te simti privata de micile placeri ale vietii? Iata cateva solutii simple pentru a-ti trai viata la maximum, fara a "sparge vreo banca"

Economiseste
fara sa renunti la micile placeri!

Vrei sa pui bani deoparte sau sa faci economii si, in acelasi timp, sa nu te simti privata de micile placeri ale vietii? Iata cateva solutii simple pentru a-ti trai viata la maximum, fara a "sparge vreo banca":

1. (Re)apuca-te de citit! Doresti sa fii la curent cu noile lansari din librarii si sa tii pasul cu toti colegii pasionati de lectura? O optiune mai la indemana este aceea de a-ti face un abonament la biblioteca. Te va costa mult mai putin. Insa nu uita sa returnezi cartile la timp, pentru a evita eventuale penalizari.

2.
Hai sa-ti ghicesc in cafea...: Chiar ai nevoie in fiecare dimineata de o cafea cu lapte mare, mare? De ce nu ai incerca una medie? Te poti bucura la fel de mult de gustul cafelei si iti pastrezi, totodata, maruntisul in buzunar!

3. La teatru: Nu-ti poti permite bilete in primele randuri la teatru? Nici o problema, ai variante: cumpara biletele cu putin timp inainte de piesa (le poti achizitiona la pret redus) sau gaseste un teatru care practica tarife mai mici pentru reprezentatii, fara a gazdui piese de calitate indoielnica.

4. Nebunia reducerilor: Cauta magazinele care practica mari reduceri in acest sezon, pentru a face cele mai interesante achizitii, dar blande cu...
buzunarul tau! Necesita ceva abilitati de detectiv, dar merita!

5. Un pranz apetisant: Sa mananci in oras si sa economisesti? Da, este posibil. Cele mai multe restaurante au oferte sau reduceri atractive la pranz. Depisteaza-le si, astfel, vei economisi pana la 50% din pretul initial al unui meniu.

6. Prima zi de scoala: Facultatile sunt o sursa grozava de distractie gratis sau cu cost redus. Cele mai multe dintre ele pun la dispozitia studentilor calendare cu activitati, care includ cursuri sau seminarii de arta, personalitati invitate sa tina discursuri sau concerte gratuite.
Fa rost de o copie a unui astfel de calendar sau aboneaza-te la newsletter-ul facultatii.

7. Pe role: Echipamentele sportive au preturi destul de piperate, daca sunt noi. Incearca mai degraba sa le inchiriezi sau opteaza pentru magazinele second-hand, care comercializeaza acest tip de echipamente, pentru a cumpara un produs de calitate, la sfert de pret.

8. Fa-ti abonament pe un an: Centrele de infrumusetare sau cluburile sportive pot avea tarife destul de ridicate pentru serviciile sau evenimentele lor, insa scutesti multe cheltuieli daca optezi pentru un abonament anual - single sau pentru intreaga familie.
Ce castigi? Posibilitatea de a economisi mai mult si, in plus, scapi de stresul de a-ti cumpara mereu bilet.  

9. Distractie in aer liber! Bucura-te de vara, participand la reprezentatii outdoor live, la concerte, piese de teatru si alte evenimente culturale, organizate in parcuri.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrei pe 10 Iul 2008, 17:07
    Bea apa vie si poti sa mananaci cam cu 30 - 50% mai putin

    Incearca apa vie GAV - ea normalizeaza metabolismul si face mai multe lucruri pentru sanatate. Cauta "apa vie GAV"

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod