Depozitul online prin Telekom Banking te trimite la concert!

In perioada 6 noiembrie – 31 decembrie 2019, orice depozit la termen constituit la Telekom Banking, pe termen de 6 sau 12 luni, iti aduce garantat un voucher pana la 100 lei pentru achizitia de bilete pe iabilet.ro.

Vouchere pentru depozite

Pentru depozitele constituite online, prin intermediul aplicatiilor de internet banking sau mobile banking Telekom Banking, cu sume intre 30.000 lei si 50.000 lei primesti un voucher de 50 lei, iar pentru sume mai mari de 50.001 lei primesti un voucher de 100 lei, ca sa ai liber la distractie oriunde doresti sa mergi.
Voucherele sunt valabile pana pe 15.10.2020 si se acorda pentru orice eveniment prezentat pe site-ul iabilet.ro.
In plus, depozitul la termen pe 12 luni iti aduce super dobanda, de 3,35% dobanda anuala la lei si nu platesti comisioane de constituire sau lichidare a depozitului. 
Aplica online pe https://depozite.telekombanking.ro/ si bucura-te de oferta speciala Telekom Banking!
 

Ce este Telekom Banking

Telekom Banking este proiectul financiar digital dezvoltat în cadrul parteneriatului dintre Telekom Romania şi Alior Bank, ce oferă persoanelor fizice produse şi servicii bancare uşor de utilizat, accesibile online prin www.telekombanking.roreţeaua de magazine Telekom Romania și ale partenerilor selectați. 
Clienții au acces la o gamă variată de operațiuni bancare, oferta Telekom Banking cuprinzand conturi și carduri pentru desfășurarea operațiunilor bancare zilnice, produse de creditare și economisire, precum și platforma de Schimb Valutar Online, prin care clienții pot efectua schimburi valutare la cele mai bune cursuri de schimb din piață. 
Serviciile bancare din cadrul ofertei Telekom Banking sunt accesibile online prin www.telekombanking.ro si prin reteaua de magazine Telekom.
Cei care doresc detalii şi informaţii referitoare la serviciile din oferta Telekom Banking pot apela 0219253 - call center dedicat, disponibil 24/7.
În cadrul ofertei Telekom Banking, serviciile bancare sunt oferite de Alior Bank S.A. Varșovia - Sucursala Bucureşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod