Cum sa ai o vacanta trasnet cu un buget mai mic!

Toata lumea vorbeste in preajma ta despre criza internationala care a cuprins intreg mapamondul, despre recesiune si despre sacrificiile care trebuie facute pentru a iesi cu bine din aceasta perioada.
Toata lumea vorbeste in preajma ta despre criza internationala care a cuprins intreg mapamondul, despre recesiune si despre sacrificiile care trebuie facute pentru a iesi cu bine din aceasta perioada. Asa ca este firesc sa te gandesti cum sa iti gestionezi mai bine bugetul, astfel incat sa nu renunti la confortul tau si al familiei.

Pentru tine, vacanta reprezinta o perioada de relaxare la care nici nu te gandesti sa renunti, fiind singurul "moft" de care te agati cu dintii. Iata cateva ponturi de care trebuie sa tii cont, astfel incat sa pleci in vacanta indiferent de criza financiara internationala si sa nu faci rabat la calitatea serviciilor pe care tu si insotitorii tai le meritati.

Trebuie sa inveti sa iti rezervi vacanta din timp.
De ce sa nu te gandesti din martie la destinatia perfecta pentru vacanta din iulie sau august? Cele mai importante avantaje ale planificarii din timp a vacantei sunt urmatoarele:

  • este mai ieftin;
  • prinzi cele mai bune hoteluri;
  • ai de unde alege.

Rezervand in avans vacanta, beneficiezi de perioada de early booking, cand preturile vacantelor sunt mai mici cu 10-20% fata de restul sezonului. Practic, poti plati pe o vacanta mai putin cu cateva sute de euro.

In plus, poti alege dintr-o paleta foarte larga si variata de hoteluri, care, in plin sezon, se reduce, practic, la jumatate.
"Trebuie sa tinem cont de faptul ca hotelurile au un numar limitat de camere si de apartamente care se afla in oferta tour operatorilor din intreaga lume. Astfel, daca nu rezervi din timp, risti sa nu mai gasesti locuri acolo unde vrei si, din start, vacanta sa nu fie asa cum doresti. Invatand sa iti planifici din timp vacanta si sa faci rezervarile, alegi, practic, sa platesti mai putin pentru ce este mai bun.", explica Raimondas Useckas, director general FLYNOVA.

Pe langa perioada de early booking, mai sunt o serie de reduceri pe care agentiile le opereaza in diferite momente.
Este bine sa le urmaresti si sa vezi ce ti se potriveste.

FLYNOVA, de exemplu, ofera reducere 10% pentru tinerii casatoriti care pleaca in luna de miere, indiferent de perioada si de destinatie, precum si reduceri pentru grupurile de turisti. De asemenea, ofera reduceri consistente pentru copii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod