Cum să ai o masă îmbelșugată de Paște, dar fără să-ţi distrugi bugetul

Pune pe hârtie meniul și vei vedea de ce ingrediente ai nevoie pentru o masă îmbelşugată de Paşte. Astfel vei reuşi să fii cumpătată şi să nu-ţi distrugi bugetul!
Cu toții așteptăm cu sufletul la gură să petrecem câteva zile libere alături de familie și de cei dragi nouă. A început un nou sezon și e timpul ca și noi să ne setăm prioritățile și să ne calculăm cu grijă cheltuielile. Dacă nu ați apucat să vă planificați din timp toate cumpărăturile pentru această perioadă, nu trebuie să intrați în panică, încă mai aveți timp.

Specialiștii în finanţe vă recomandă să planificați pas cu pas acest proiect:


  • Puneți pe hârtie meniul și veți vedea de ce ingrediente aveți nevoie. Cu siguranță vreți ca masa de Paște să fie plină de bunătăți, dar trebuie să fiți cumpătați;
  • Pregătiți lista de cumpărături și stabiliți ordinea priorităților;
  • Verificați cele mai bune oferte ale supermarketurilor;
  • Asigurați-vă că ați plătit toate facturile mai întâi pentru a nu rămâne cu datorii neplătite.


Apoi, cu bugetul rămas, mergeți la cumpărături pentru a achiziționa ingredientele care vă vor ajuta să îi surprindeți pe cei dragi cu ceva bun la masă.



“Este foarte important să vă stabiliți prioritățile. În felul acesta, veți putea vedea ce sumă vă rămâne disponibilă pentru restul de cumpărături și vă veți asigura că nu intrați în datorii. Mai mult, cu cât vă mobilizați mai repede, cu atât veți avea mai mult timp la dispoziție pentru a petrece sărbătorile cu cei dragi. Vă pot spune din experiența mea de mamă, fiecare minut  contează”
, a declarat Cosmina Marinescu, specialist Kruk România.

După ce toate plățile sunt la zi, vine momentul să vă bucurați din plin de momentele petrecute alături de cei dragi și să vă gândiți cu ce rețete delicioase îi veți surprinde la masa de Paște.


Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod