Casa ta. Cum să-ți planifici eficient bugetul în 2016. 5 sfaturi

4. Revizuirea bugetului și a cheltuielilor

Pentru a avea o evidență concretă a bugetului, este important ca pe tot parcursul lunii toate cheltuielile să fie notate. În felul acesta se va păstra o evidență corectă a cheltuielilor și la final putem vedea dacă am cheltuit bani pe lucruri de care aveam nevoie sau nu. 

5. Realizați un calendar al cheltuielilor importante pe care urmează să le aveți

Acest lucru vă poate motiva să nu cheltuiți banii pe lucruri de care nu aveți nevoie și să începeți să puneți bani deoparte pentru cumpărături cu adevărat importante. 

Planificarea bugetelor lunare ne poate ajuta ca pe viitor să nu cheltuim mai mult decât ne permitem și poate să devină o activitate de familie, astfel încât, împreună să stabilim prioritățile din lunile ce urmează. 

„După fiecare experiență avută alături de clienții cu care lucrăm, ne-am dat seama că este foarte important să ne planificăm din timp toate cheltuielile și aceasta este prima recomandare pe care o facem. Prin stabilirea bugetului lunar și prin prioritizarea cheltuielilor, împreună cu clienții putem să realizăm un plan prin care, cu pași mărunți, datoria să fie înapoiată.
Planificarea bugetului este o modalitate prin care și noi ne stabilim prioritățile lunare”
, a declarat a declarat Cosmina Marinescu, Directorul de Operațiuni al KRUK România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod