Cardul Eva.ro, noul tău prieten la cumpărături

Ţi se pare foarte mult spus? Eşti nedumerită, nu înţelegi cum se poate ca un site de femei să lanseze un card bancar?
Ţi se pare foarte mult spus? Eşti nedumerită, nu înţelegi cum se poate ca un site de femei să lanseze un card bancar? Ai impresia că s-a intos lumea cu susul în jos? Răspunsul la toate aceste întrebări şi la multe altele care ar putea să apară pe parcurs îţi sunt oferite, pentru început, de Alexandru Iosef, Project Managerul site-ului Eva.ro. 

"Lansarea Cardului Eva.ro în colaborare cu Libra Bank, reprezintă pentru noi una dintre cele mai mari realizări din acest an. Eva.ro devine astfel primul site din România care introduce pe piaţă românească un card bancar. Prin lansarea acestui card cu reduceri permanente, Eva.ro oferă un cadou vizitatoarelor site-ului, atât pasionatelor de shopping cât şi femeilor care sunt conştiente de valoarea adăugată furnizată de anumite instrumente de plată. Eva.ro şi Libra Bank reprezintă două branduri ce dau greutate serviciilor aduse de Cardul Eva.ro, asigurând actualii şi viitorii parteneri de profesionalismul şi seriozitatea celor două echipe.
Lista partenerilor ce oferă discounturi substanţiale cuprinde deja nume recunoscute. Ca de fiecare dată, Eva.ro vine în întâmpinarea vizitatorilor săi cu proiecte unice, dinamice, atractive, de nerefuzat."

 

Primul card bancar co-branded din România destinat exclusiv femeilor

 
Pe lângă faptul că este primul card bancar lansat de un site din România, produsul înregistrează o altă premieră - este primul card bancar co-branded din România destinat exclusiv femeilor. Sub denumirea de Card Eva.ro, produsul are o dublă funcţionalitate, putând fi utilizat atât ca un card de credit cât şi ca unul de debit.  
 
"Crearea noului Card Eva.ro pentru femei în parteneriat cu principalul site din România dedicat universului feminin www.eva.ro, reprezintă un pas important pe care Libra Bank îl face pentru a se apropia şi mai mult de clientele sale. Eva.ro ne oferă o platformă activă şi modernă care ne permite să ajungem mai aproape de doamnele şi domnişoarele cărora ne adresăm.
În plus, dorim să ne folosim de oportunitatea de a avea o prezenţa cât mai bine conturată în mediul online, care este un mediu în continuă efervescentă şi care ne oferă avantajul de a ne cunoaşte mai bine clientele şi de a comunica cu ele într-un mod interactiv şi eficient."
, a declarat Alina Papa, Directorul Diviziei de Marketing şi Comunicare din cadrul Libra Bank.
 

Ce avantaje ai dacă-l alegi?

 
Dacă te-ai decis să faci parte din rândul celor care au în poşeta acest produs bancar, trebuie să ştii că vei beneficia de reduceri semnificative, de până la 50%, dacă plăteşti cu el în locaţiile partenere: magazine, centre de sănătate şi înfrumuseţare, săli de fitness, clinici medicale şi stomatologice, cafenele şi restaurante, etc. Lista cu partenerii Cardului Eva.ro, este disponibilă pe: www.card.eva.ro.  
 
Varianta de mobil a secţiunii city.eva.ro, oferă posibilitatea utilizatorilor de a consulta lista cu toţi partenerii ( adrese, localizare) şi a reţelei de bancomate şi sucursale Libra Bank.
Pe telefoanele care suportă localizare (opţiunea share location), i se afişează utilizatorului magazinele partenere, bancomatele şi sucursalele Libra Bank din proximitate.

 
Şi dacă rămâi fără bani, acest produs te poate ajuta... Pe lângă faptul că este un card de debit, este şi unul de credit, limita de creditare fiind de 6 salarii lunare nete şi o perioadă de graţie de 56 de zile, pentru plăţile efectuate la comercianţi. De asemenea, beneficiarele cardului nu sunt condiţionate de rambursarea lunară a unei sume minime din creditul utilizat.
 

Eşti Eva, eşti în trend!

 
Pentru că mai sus am vorbit despre avantajele financiare pe care ţi le poate aduce acest produs bancar, acum a venit vremea să vorbim despre cât de important este pentru imaginea ta. Îţi place să fii la modă? Eşti interesată de ultimele tendinţe? Nu-ţi scăpa perioadă în care se lansează colecţiile noi în magazine? Atunci este obligatoriu să aplici pentru acest card pentru că datorită designul său elegant şi modern, Cardul Eva.ro este un accesoriu modern care se integrează perfect în universul zilnic al femeii moderne şi o ajută pe aceasta să aibă o mai mare grijă de ea şi de familia ei.
 
 

Vrei să fie al tău?

 
Foarte simplu... Pentru ca acest produs să se regăsească în poşeta ta nu trebuie să faci altceva decât să accesezi site-ul www.card.eva.ro sau să mergi direct în oricare din sucursalele Libra Bank din ţară.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dinca elisabeta pe 9 Apr 2012, 13:50
    intrebare

    As dori sa stiu daca promotia cu parcarea gratuita a magazinului Cocor pe o perioada de 3 luni mai este valabila ? Daca da, unde se poate activa cardul eva.ro libra bank ? Multumesc frumos !

    1
    0

  • Anca Baban pe 3 Mar 2011, 11:43
    card EVA

    Da, cu siguranta puteti obtine un card de debit EVA, trebuie doar sa-l solicitati.

    1
    0

  • ileana.voicu pe 9 Sep 2010, 11:47
    @Hella

    Buna ziua. Raspunsul la aceasta intrebare il veti primi imediat ce veti aplica pentru acest card. In scurt timp dupa aceea, veti fi contactata de un reprezentant Librabank care o sa va dea toate detaliile. Multumim.

    0
    1

  • hella pe 8 Sep 2010, 20:20
    intrebare

    Daca nu sunt salariata, pot obtine totusi un astfel de card?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod