Cadouri frumoase si buget salvat

Este "cadorisirea" un dezastru pentru buzunarul tau? Iti oferim cateva sfaturi, care te vor ajuta sa-ti organizezi mai bine bugetul si, evident, sa economisesti.

Cadouri
frumoase si buget salvat

Este "cadorisirea" un dezastru pentru buzunarul tau? Iti oferim cateva sfaturi, care te vor ajuta sa-ti organizezi mai bine bugetul si, evident, sa economisesti.

1. Foloseste-ti indemanarea. Fa prajiturele si pune-le in cutiute decorate atractiv. Sau prepara singura sare de baie aromata si leaga apoi o panglica draguta in jurul saculetului. Fii creativa! Gestul tau va face multa senzatie si va costa mai putin.

2. Renunta la clasicele felicitari din comert - daruieste, in schimb, felicitari personalizate, cu promisiuni.
De exemplu, ii poti promite pretenei tale cele mai bune "doua nopti ca babysitter", colegei tale de camera - "cina pentru o saptamana" sau partenerului tau - "o saptamana de spalat vasele". Optiunile sunt nelimitate si (cea mai buna parte!) astfel de gesturi te vor costa doar timp!

3. Urmeaza o luna de aniversari si sarbatori? Organizeaza-te, pune la punct, in avans, o lista de cumparaturi. Trebuie sa ai clar in vedere pentru cine vei cumpara cadouri si ce anume doresti sa cumperi. Astfel, vei evita cheltuieli in plus pe ultima suta de metri.

4.
Intereseaza-te de beneficiile tale, ca angajat. Verfica daca firma la care lucrezi are reduceri la anumite magazine sau ofera anumite bonusuri pentru cumparaturi. Aceste beneficii te-ar putea ajuta sa faci super-economii!

5. Economiseste... on-line! Internetul este un loc ideal pentru a incheia tranzactii profitabile. Informeaza-te, cauta, compara preturi si cumpara "la greu" - totul, asezata comod in fotoliu. Click!

6. Aduna-ti "punctele"! Toate acele mici discount-uri sau puncte pe care le-ai colectionat facand cumparaturi intr-un anumit hipermarket pot fi transformate acum in cadouri surprinzatoare, precum iesiri in oras, aparate electronice sau abonamente la revistele preferate.


7. "Unul pentru toti...". Vrei sa oferi cadouri intregii familii? Cumpara un joc de strategie, gen Monoply sau Europolis, care ii poate mobiliza pe toti sa participe. Economisesti bani, cumparand ceva atractiv si potrivit oricarei varste.

8. Ofera daruri primite anterior. Suna urat? Nu trebuie. Aranjeaza cu grupul tau de prieteni sau colegi ca, de sarbatori, sa va re-oferiti cadouri pe care le-ati mai primit. Fa din acest lucru o provocare si asigura-te ca fiecare dar se incadreaza in preferintele persoanei care il primeste.
Va fi ceva inedit si foarte distractiv!

9. Cei trei "R": a reduce, a refolosi si a recicla! Refoloseste felicitarile vechi. Taie partea in care este mentionata data si trimite doar partea draguta, cu imaginea. Ecologic si economic!
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bebeluku pe 4 Nov 2008, 13:11
    mda

    dragute sfaturi dar nu se pot aplica prea bine in Romania.....sa prepar singura sare de baie aromata....sau un monopoly ptr toata familia? ....yeah right !

    0
    0

  • daniela pe 20 Aug 2008, 12:51
    cadourii...

    o sa incerc sa tin cont de sfaturile primite...

    0
    0

  • Andrei pe 9 Iul 2008, 12:53
    Cine imi face cadou un generator de apa vie

    Cine imi face cadou un generator de apa vie ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod