Biscuit lansează cel mai nou laborator gourmet artizanal din București

Brand-ul Biscuit, gourmet gifts, treats & events – magazin online și organizare de evenimente - își extinde activitatea prin lansarea unui nou concept de cofetărie artizanală pe comandă.
Laboratorul gourmet artizanal pe comandă completează oferta magazinul online biscuit.ro cu prăjituri și deserturi contemporane, lucrate manual din ingrediente proaspete și sănătoase, ca alternativă la produsele de cofetărie clasică sau modernă de piață.

Povestea Biscuit-ului se scrie de câțiva ani buni de Adriana Sohodoleanu și Roxana Ioniță prin obiecte frumoase pentru casă, evenimente cu twist și mai nou, din această lună, printr-o varietate de bunătăți eliberate de înlocuitori și amelioratori de gust.

Printre bunătățile vedetă ale laboratorului se numără un tort delicios de banane, nuci și mascarpone, biscuiți de toate formele și aromele, galette cu brânză de capră,pere și mac, ideale pentru un prânz la birou și cam orice tip de „accesoriu” culinar îmbrăcat cu fală în haine de sărbătoare.

Biscuit, gourmet gifts, treats & events este un concept gourmet detaliat pe www.biscuit.ro în toate componentele sale: cofetărie pe comandă, magazin online și organizare de evenimente.
A fost înființat în 2009, iar din octombrie 2013 i s-a adăugat laboratorul artizanal.      
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod