Ariel aduce știința îngrijirii hainelor în magazinele Depot 96 în luna aprilie

În perioada 9 – 22 aprilie, Ariel Pudră Lichidă este cadoul tău pentru cumpărături de minim 200 RON, în magazinele Depot 96, în plus, participând la concursul online, poți câștiga unul dintre cele 20 de premii oferite de Ariel.

Pentru prima dată, inovația Ariel Pudră Lichidă se află în același loc din care îți cumperi și hainele. Ariel și Depot 96 lansează un parteneriat prin care le oferă clientelor lanțului de magazine cel mai nou produs Ariel, însoțit de sfaturi pentru o mai bună îngrijire a materialelor. În perioada 9 – 22 aprilie, pentru fiecare bon de cumpărături în valoare de cel puțin 200 RON, clientele Depot 96 vor primi noul Ariel Pudră Lichidă, care îmbină puterea de curățare a detergentului pudră cu beneficiile celui lichid.

Moda se reinventează constant și fiecare femeie își dorește cel puțin o piesă nouă în fiecare sezon.

Garderoba noastră se îmbogățește de la sezon la sezon, iar materialele sunt tot mai diverse. Culori vibrante, profunde sau pastelate, texturi fine sau rigide, combinații de fibre naturale și sintetice, uneori se pot întâlni toate într-o singură piesă vestimentară. Fiecare haină vine cu propriile instrucțiuni, iar garderoba noastră are nevoie de un produs de îngrijire care să țină pasul cu tendințele vestimentare. Inovația Ariel Pudră Lichidă are grijă de toate hainele noastre, indiferent de culoare, material sau textură.

Noul Ariel, cu formula Deep Clean Complex, este prevăzut cu un capac pentru dozarea și aplicarea direct pe pată, prevăzut cu lamele abrazive care conduc detergentul în interiorul fibrei înlăturând rapid orice pată.
Formula Deep Clean Complex conține un amestec de enzime, polimeri și agenți puternici care aduc impuritățile la suprafață. Acest complex atacă petele dificile sau de grăsime, dar fără a fi dur cu hainele tale, având astfel capacitatea de a îndepărta cele mai dificile pete în timp ce protejează fibrele materialelor, culorile, printurile și contrastele.

Pentru a-ți păstra hainele frumoase cât mai mult timp, iată câteva secrete pentru situații speciale:

1. Lipiciul și alți adezivi de pe haine se îndepărtează cu ajutorul acetonei.
2. Poți îndepărta mucegaiul sau rugina de pe haine, lăsând sare și zeamă de lămâie pe pată, peste noapte.
3.
Pentru a obține cele mai bune rezultate trebuie să calci rufele când sunt puțin umede.
4. O spălare fără haine o dată pe lună, menține un miros plăcut în interiorul mașinii de spălat.
5. Puloverul tău preferat s-a micșorat în timpul spălării? Nu e totul pierdut, întinde-l își va reveni la mărimea inițială.
6. Poți scăpa de cutele de pe hainele lăsate prea mult timp în uscător, dacă le bagi câteva minute cu un prosop ud sau cu o șosetă udă în uscător.
7. Pentru a îndepărta guma de mestecat de pe haine trebuie să  presezi un cub de gheață deasupra, apoi guma de va îndepărta foarte ușor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod