Zodiac... felin

Mofturoase, curioase, fricoase, insistente... pisicile noastre sunt imprevizibile. Reactiile lor ne iau pe nepregatite si uneori chiar ne scot din sarite. Tocmai cand...

Mofturoase, curioase, fricoase, insistente... pisicile noastre sunt imprevizibile. Reactiile lor ne iau pe nepregatite si uneori chiar ne scot din sarite. Tocmai cand ti-e lumea mai draga si vrei sa o ai aproape, sa o alinti, dumneaei face pe interesanta, agitandu-si nemultumita varful cozii, cu o clara expresie de "mai lasa-ma-n pace".

Stai si te gandesti cu ce anume i-ai gresit de la ultima voastra sedinta de dragalasenie si ajungi la concluzia ca nu ai uitat nici de bolul cu mancare, nici de jucarioare, nici de apa. Atunci, care e problema? Inainte de a-i plati cu aceeasi moneda, rezerva-ti cateva minute pentru a te informa in ce masura influenteaza astrele dispozitia mustacioasei tale.



Berbec (21 martie - 19 aprilie): foarte mandra si increzatoare, mata Berbec nu prea stie ce inseamna delicatetea atunci cand e vorba de a obtine ceva. Putin agresiva, dar de o deosebita inteligenta, mai repede impunge cu gheruta decat sa foloseasca diplomatia.

Nu ii place sa primeasca ordine si intotdeauna face cum crede ea mai bine. Avand o impresie deosebita asupra propriei blanite, deseori mai da si de bucluc avantandu-se putin cam prea mult pe sub dulap, mai alunecand pe parchet si busindu-si mustatile de piciorul mesei din sufragerie.

Desi pare putin naucita, isi revine repede, asa ca niciodata nu poti sti exact unde o sa se afle cinci minute mai tarziu.

Taur (20 aprilie - 20 mai): deosebit de talentata incornorata torcatoare, nimeni nu o intrece in joaca si zgariat. Are un gust deosebit al confortului si poate determina cu o precizie si viteza uluitoare unde se afla exact poala calduroasa a omului ei.

Este loiala si tine companie stapanului mai mereu, doar ca din cand in cand il trateaza cu putina indiferenta, asa, pentru a-si mentine totusi o aura de mister. Pasnica din fire, ii place sa leneveasa in fata focului si muzica sa cante in surdina.

Stie sa rasplateasca tandretea cu tandrete si nu isi iese din fire decat foarte greu, dar uraste sa fie grabita de la spate si riposta nu va intarzia sa apara.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): pisica asta e o intelectuala, incantatoare, deosebit de comunicativa si cu un suflet mare. Are si talente de orator, destule chiar, dar si o mare capacitate de a invata. Felul in care face fata diferitelor situatii este influentat intotdeauna de toanele in care se afla, de aici si personalitatea sa duala. Bunaoara, azi o mangaiere poate fi rasplatita cu un alintat, iar maine, aceeasi mangaiere primeste un zgariat.
Ii place ca oamenii sa ia parte la activitatile sale zilnice, ceea ce, de multe ori, include si impartirea reusitei unei partide de vanatoare. Adora jucariile, asa se explica si faptul ca cel putin una dintre ele se afla in fiecare camera a casei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • enescu rodica pe 4 Oct 2008, 17:32
    zodiac......felin

    pisicuta mea e Rac si se potriveste in totalitate zodiacul ei

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod