Video: Mărimea nu contează! Pisica Baggy are curaj să provoace un leu

Derek Krahn, directorul unei organizații nonprofit pentru protejarea felinelor, aflată în Texas, Statele Unite, a avut șansa de a realiza o filmare incredibilă.
Pisica sa, Baggy, a provocat un leu pe nume Noey.

Deși diferența de mărime dintre cele două feline este ca de la cer la pământ, micuța Baggy nu s-a temut să se "umfle în pene" în fața imensului leu. Din fericire, cei doi erau separați de un gard din sârmă, dar Baggy a demonstrat că nu trebuie neapărat să fii mare ca să ai curaj.

Iar reacția lui Derek a fost una la fel de amuzantă ca și situația pe care a filmat-o. Filmulețul a devenit viral și datorită comentariilor acestuia care se auzeau pe fundal.
Derek își îndemna pisica să renunțe, pentru că nu are nicio șansă și va pierde cu siguranță.

Baggy nu pare să-și asculte stăpânul și se înfoaie și mai tare în fața leului uriaș. Pisicuța neagră cu pete demonstrează că deși este mică, ADN-ul său de felină fioroasă este intact. 

Chiar dacă s-au certat puțin, cele două feline au trecut rapid peste conflictul lor. "Baggy, pisica domestică, a fost întotdeauna curajoasă, dar nu m-am gândit că este chiar atât de 'nebună'", a spus proprietarul felinelor.
"Totul este bine, iar ea și cu Noey, leul, s-au împăcat și își 'vorbesc' iar", a mai spus acesta.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod