Un circ din Germania folosește holograme în locul animalelor, iar oamenii sunt încântați

Pentru mult timp, oamenii nu și-au putut imagina circul fără cai, elefanți, maimuțe sau lei.
În ultimii ani s-au făcut eforturi mari pentru interzicerea folosirii animalelor sălbatice în circuri sau alt tip de show-uri în care acestea erau forțate să execute diferite mișcări doar pentru amuzamentul publicului.

Iar o companie de circ din Germania a creat un spectacol care a încântat publicul, înlocuind animalele în carne și oase cu holograme.

Circul Roncalli există din anul 1976 și de curând a decis să schimbe abordarea astfel încât să contribuie la protejarea animalelor și să lupte împotriva cruzimii împotriva animalelor în industria circului.

În show-urile companiei de circ apar în continuare elefanți, lei, maimuțe, cai sau tigri, dar au fost înlocuite de holograme ce le reprezintă cât se poate de realist.
Hologramele 3D au avut dimensiuni impresionante, umplând arena de 32 de metri lățime și 5 metri înălțime. Acestea au avut o vizibilitate de 360 de grade, astfel încât au putut fi observate de toți spectatorii.

Schimbarea a venit în urma îngrijorării la nivel mondial cu privire la modul în care sunt tratate animalele de circ și condițiile greu de suportat pe care le îndură.

Activiștii au acuzat numeroase circuri că lovesc, torturează sau înfometează animalele, dar și că le păstrează în condiții oribile, totul pentru a aduce profit.

Începând din 13 iunie 2017 legea interzice folosirea animalelor sălbatice în spectacole, pe tot teritoriul României.
Alte 25 de țări în Europa au interzis folosirea animalelor sălbatice în circuri sau spectacole.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod